Jump to content

Photo

Veganska in vegetarijanska prehrana

• Please log in to reply
3252 replies to this topic

#2861 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19123 posts

Posted 29 March 2018 - 06:34 AM

Jaz sem tole, ni mi bila všeč. Ful mokast okus.

1180_3b6c7e5d3ff92032b05033288a1c8444.jp

• 0

#2862 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 30 March 2018 - 08:20 PM

Jaz sem Veganz kale čips, česa bolj čudnega že dolgo ne, tako po okusu kot teksturi. :lol:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2863 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16785 posts

Posted 30 March 2018 - 09:14 PM

Vsec so mi njihovi bonboni. Niso sladki kaj prevec in hkrati edini ki jih z veseljem kupim za B (in zase).
Pa poskusila sem tudi ovsene kase, dve, a me v ponovni nakup nista prepricali.
Mam namen se kaj probat.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2864 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 March 2018 - 09:17 PM

Kaj pa je fora vegan ovsene kase?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2865 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16785 posts

Posted 31 March 2018 - 01:13 PM

To pa ne vem. Jaz sem jo vzela ker so mi bile vsec sestavine. Je pa draga ko....
Sej ni ovsena samo,razlicna zita in dodatki. Ena vem da je z goji jagodami.

Navadila sem se pit kavo brez mleka in z mandljevim mlekom. Nisem mislila da bom to sposobna :D

Also, imam nov najljubsi zajtrk... mesani osnovni musliji, maline, mandljevo mleko, chia in lanena semena in zlicka medu. To die for.

Kako si ve pripravljate kase, mogoce kaksna res dobra kombinacija?
+ ponosna sem na sebe ker mi je uspelo kruhast zajtrk nadomestit z necim drugim in kruhasto vecerjo s polnovredno solato. Kak dan na teden imam se vedno kruh (ce zmanjka zelenjave) a vseeno...ce bi mi nekdo eno leto nazaj rekel da bom tako jedla in nic pogresala bi rekla da se heca. Imam pa kruh za malico v sluzbi ker je najlazje. Svoj cas sem kruh jedla za tri obroke na dan. Zajtrk malico in vecerjo.
Vceraj sem za malico ker sem bila na terenu vzela pizza strucko iz hoferja in omg,nikoli vec. Danes sem sla brat sestavine in me je skorajda kap. Sami eji so notri, sem pa po zauzitju trpela cel dan. Ful me je napihovalo, vetrovi, krci...ze dlje casa opazam da imam preobcutljivost na nekaj, ampak ne vem na kaj. Morda res na kake dodatke....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2866 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 March 2018 - 01:21 PM

To mi je jasno, ampak ovsena kasa je ze tako vegan in ne razumem kaj je fora placat x3 ceno za vegan ovseno kaso. Zato sprasujem, mogoce je kaj kar ne vem :D

Jaz si zelo pogosto kuham ovseno kaso v ovsenem ali rizevem mleku, potem notri dam kar imam pri roki: banano, orescke, peanut butter, gozdne sadeze, zlicko Sukrin sirupa..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2867 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 31 March 2018 - 01:31 PM

Ni fore, pac v ponudbi jo imajo. Od slovenske znamke kosmici Frustk stanejo pa 10 € za 5x 60g. Ocitno se najdejo ljudje, ki to kupujejo. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2868 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 31 March 2018 - 02:03 PM

Navadila sem se pit kavo brez mleka in z mandljevim mlekom. Nisem mislila da bom to sposobna :D

Jaz skos pravim, da je glede okusov veliko samo v glavi. :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2869 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 31 March 2018 - 02:19 PM

Meni je najboljsa z ovsenim. Na splosno ne uzivam zdaj nic mlecnega ze nekaj casa ampak ne vidim nobene spremembe.

Ovsene kosmice si delam z arasidovim maslom in mandlji pa na ovsenem mleku jih skuham. Pa ajdovo kaso naredim s suhimi slivami, kar skupaj dam kuhat. Proso mi je dobro z borovnicevim jogurtom in suhimi brusnicami :) ali pa kokosovimi kosmici.
  • 0

#2870 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 23 April 2018 - 12:00 PM

V kateri fizični trgovini pri nas se dobi Rawbite ploščice?

31108300_1879611712335907_20152847436076

• 0

― V. Van Gogh

#2871 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 23 April 2018 - 02:26 PM

V Muellerju. Ta spicy lime je ful dobra.
  • 0

#2872 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 23 April 2018 - 02:27 PM

Sem jih pa videla tudi v Mercatorju v Siski, ampak mislim, da je manjsa izbira.
  • 0

#2873 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 23 April 2018 - 04:12 PM

Komaj sledim novostim v Ljubljani, menda se je pred kratkim odprl še en vege bistro Kucha, ki mi ga je ful pohvalila ena vsejedka.

Pozna kdo?

https://www.facebook.com/kuchamadre/

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2874 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 23 April 2018 - 04:23 PM

Ja! Ful mi je vsec njihova (vizualna) komunikacija, pa sokove stiskajo iz sadja, ki bi bilo sicer zavrzeno. Bo treba probat.

Limona, hvala! V Müllerju so danes res imeli veliko okusov.
  • 0

― V. Van Gogh

#2875 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 23 April 2018 - 05:29 PM

Ja! Ful mi je vsec njihova (vizualna) komunikacija

Lušno, se strinjam. 👍
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2876 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 24 April 2018 - 05:53 PM

Sem bila danes... ambient je zanimiv, drugačen, svetel. Luštna natakarja, ljubljanske cene, hrana pa odlična (probala sem njihov Ndvič). Bom še prišla.
  • 0

Bill Bullard

#2877 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 24 April 2018 - 06:35 PM

:thumbup: So pa precej majhne porcije ali se mi samo zdi?
  • 0

― V. Van Gogh

#2878 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 24 April 2018 - 06:55 PM

Težko rečem, od tega sendviča se res ne naješ, ampak imajo v ponudbi tudi večje obroke.
  • 0

Bill Bullard

#2879 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 02 June 2018 - 10:26 AM

Mini Cafe Golf v Tivoliju ima celo vitrino veganskih sladoledov - med boljsimi, kar sem kdaj jedla, pa tudi okusi so zanimivi, ne samo sadni.
  • 0

Bill Bullard

#2880 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85878 posts

Posted 16 June 2018 - 05:52 PM

Homemade vegan Vienetta

Vienetta-front.jpg

:njam: 

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users