Kami, jaz poznam to http://www.unikatiasha.com , je naredila za mojo mamo, vsi so bli čist navdušeni. Je tud na fb pod istim imenom.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 14 May 2013 - 10:43 AM
Posted 14 May 2013 - 05:07 PM
Kdaj na primorskem zorijo marelice, fige, breskve? Junija?
Posted 14 May 2013 - 06:55 PM
Marelice junija ja, fige dvakrat, junija in septembra, breskve tudi nekje junija najbrž.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 May 2013 - 07:29 PM
Hvalaaaa ![]()
Posted 15 May 2013 - 08:28 AM
Kje bi dobila majico s potiskom Supermana?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 May 2013 - 07:44 PM
V googlu me konstantno meče na google.si, jaz bi rada google.com. Zakaj me meče na .si?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 May 2013 - 04:28 PM
Zadnjič je že nekdo spraševal, če je kdo prijavljen na spletno Mladino...
Če je, bi lepo prosila za en odklep članka - zs. Hvala.
Posted 17 May 2013 - 09:22 PM
V googlu me konstantno meče na google.si, jaz bi rada google.com. Zakaj me meče na .si?
Zato, ker tako hoče Google. Saj mene tudi.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 18 May 2013 - 05:40 AM
Jaz sem si to nekako spremenila, da sem zdaj vedno na google.com, ampak se ne spomnem kako. Povem samo, da ne izgubite upanja - da se!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 May 2013 - 08:05 AM
Sem ugotovila, na dnu strani DESNO, pač kot si na gogglu, imaš možnost:
- zasebnost in pogoji
- nastavitve
- google.com (KLIKNEŠ)
Ampak me potem vedno, ko hočem na google pač vrže na .si, moraš vedno znova klikat .com.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 May 2013 - 08:12 AM
Imaš mogoče v nastavitvah brskalnika nastavljeno, da ti izbriše piškotke ob vsakem zaprtju programa ali kaj podobnega? Mogoče si to že vzela v obzir, ampak vseeno...
Posted 18 May 2013 - 08:12 AM
Ja, ima to zoprno navado. Meni v firefoxu gmail vedno v italijanscini odpre (ze prva, log in stran je italijanska, ne vem po kaksem kljucu, ker sem bila s tem racunalnikom samo v SI in NL). Druga stvar so pa uradne spletne strani kaksnih trgovin recimo, ki avtomatsko zaznajo, kje se nahajas, in potem pi*dim cez menije v tujem jeziku. #1st world problems.
Posted 18 May 2013 - 08:14 AM
žajbelj, nimam ne, pa na domači stran na Chromu imam naštimano .com.
Očitno ima Google eno svojo pamet in me hoče prepričati, da moram uporabljati .si. ![]()
Posted 18 May 2013 - 02:48 PM
Ve kdo, če že zorijo na Vipavskem in v Goriških Brdih? In pa koliko je cena, če jih greš na kako kmetijo nabirat, za kg? ![]()
Posted 19 May 2013 - 10:03 AM
Kje bi lahko kupila kakšno lepo (se pravi, ne tako za v mehanično delavnico) kovinsko ali leseno škatlo, ki bi bila za zaklenit? Mišljeno je kot kakšna skrivna škatla, kamor se da res osebne stvari.
Posted 19 May 2013 - 11:40 AM
Imamo kakšno temo o vrtičkanju/vrtnarjenju (kar vam je ljubše)? Se mi zdi, da se veliko info izmenja v tej temi, ampak se v poplavi strani potem porazgubi. Tako, da mogoče bi kateri izmed moderatorjev odprl nov razdelek, kjer bi izmenjavali nasvete in ideje o vzdrževanju vrta in njegovih pridelkov. ![]()
[Napoleon]
Posted 19 May 2013 - 11:59 AM
![]()
Iskalnik ni ničesar našel. Hvala.
[Napoleon]
Posted 19 May 2013 - 05:21 PM
Ve kdo, če že zorijo na Vipavskem in v Goriških Brdih? In pa koliko je cena, če jih greš na kako kmetijo nabirat, za kg?
Češnje misliš? Ravno včeraj sem šla na sprehod in si jih že utrgala enih par. Večina na drevesu je še zelenih, nekaj pa že rdečih. Je bolje še malo počakat no. Edino če so mogoče kakšne že bolj zgodnje sorte.
Ima katera izkušnje z oljnimi barvami?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users