Katere mesečne kontaktne leče so kvalitetne in ste zadovoljne z njimi?
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 25 April 2013 - 09:27 AM
Posted 25 April 2013 - 09:36 AM
NOBENE VEČ! ![]()
Jaz sem imela Acuvue Oasys, kupovala sem jih tule: http://www.contactfo...MailerOASYS5OFF
Posted 25 April 2013 - 09:42 AM
jaz imam Zeiss - compatic in sem z njimi zelo zadovoljna
prej sem imela clear all day.
Imam pa problem s suhimi očmi in prej sem velikokrat potrebovala umetne soze, zdaj jih ne več
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 April 2013 - 02:48 PM
Jaz imam tudi Zeissove, že ok. 14 let. Nobene druge mi niso v redu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 April 2013 - 02:51 PM
Koliko daste za te Zeissove?
Posted 25 April 2013 - 04:24 PM
Meni pa zeissove niso ble kul... :S
Ančka a to so dvotedenske?
Posted 25 April 2013 - 07:06 PM
Jaz imam tudi Zeissove, že ok. 14 let. Nobene druge mi niso v redu.
Wow, a že pri 10-ih si začela nosit leče?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 April 2013 - 07:36 PM
Posted 25 April 2013 - 08:27 PM
Wow, a že pri 10-ih si začela nosit leče?
Ja, ampak takrat sem še kombiirala z očali, čez leta sem pa samo leče začela nosit. Do 11. leta naj bi predpisovali samo očala sicer.
― V. Van Gogh
Posted 25 April 2013 - 08:36 PM
Ja, saj zato me je zanimalo
. Hvala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 April 2013 - 07:35 AM
Koliko daste za te Zeissove?
cca 35 € je šest leč
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 April 2013 - 07:18 PM
Je kdo registriran na Mladini (sklepam, da moraš bit naročnik) in mi lahko odklene ta članek?
http://www.mladina.s...de-oblikovalce/
― V. Van Gogh
Posted 27 April 2013 - 10:45 AM
Jaz sem tudi dobila iz Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije poziv, da dopolnim svojo prošnjo. Dodati moram en papir, ki mi ga mora izdati faks, ampak so zelo počasni, na mail odpišejo po nekaj dneh.. V dokumentu je pisalo, da imam časa 15 dni (to je najbrž mišljeno z vikendi in prazniki vred, kajne?).
Bojim se, da mi v tem času ne bo uspelo dobiti tega kar rabim, ker so to neki ultra dolgi postopki in naši profesorji so zelo neprilagodljivi.
Je bila že kdaj katera v taki situaciji in je poslala dopolnjeno prošnjo po roku za dopolnitev, pa so jo vseeno upoštevali?
Posted 27 April 2013 - 11:09 AM
Vikendi in prazniki se, kolikor vem, v te roke ne štejejo, ker tudi uradi ne poslujejo. Če predvidevaš, da ne boš do roka uspela dobit vseh papirjev, ti predlagam, da napišeš prošnjo za podaljšanje roka za priložitev potrebnih dokumentov, v kateri obrazložiš situacijo (tujina, blabla), po mojem lakho tut kak mejl sprintaš, da bodo vedeli, da naj bi ble zadeve v teku in da ne zabušavaš. Prošnjo oddaj v takšnem časovnem obdojbu, da jo pristojni dobijo kak dan pred potekom originalno postavljenega roka.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 April 2013 - 11:13 AM
Prošnjo oddaj v takšnem časovnem obdojbu, da jo pristojni dobijo kak dan pred potekom originalno postavljenega roka.
Hvala Špela.
A pa ni tako, da je pomembno da je na pošiljki (ki jo seveda pošlješ priporočeno) ustrezen datum? Jaz na pošto ne morem vplivat in lahko pride do zamud. Pomembno je samo kdaj sem poslala. Ne?
Posted 27 April 2013 - 11:17 AM
Glede na to, da si v tujini, bi jaz poslala vsaj 5 dni pred iztekom roka, priporočeno, seveda. Pa mal vprašaj, na kakšen način pride pismo, oddano na pošti, najhitreje v SLO (sicer pa fedex/DHL, ampak to je najbrž drago).
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 27 April 2013 - 11:19 AM
Saj najbrž bodo kar starši poslali iz Slovenije, je lažje.
Če pa hočem poslati 5 dni pred iztekom roka pa lahko itak že v ponedeljek pošlje, takrat pa še v sanjah ne bom imela potrebnih prilog.
No hvala Špela! ![]()
Posted 27 April 2013 - 01:54 PM
A je kje na Vrhniki antikvariat s knjigami? Mogoče Sinnaia ti veš?
Baje je od Cunjaka nekje, ampak na netu ni nič napisano, razen o enem antivariatu s pohištvom.
Posted 27 April 2013 - 05:26 PM
A mi lahko ena, ki je že imela porodniško, prosim pogleda datume/trajanje na odločbi? Meni kadrovska neumorno trdi, da je porodniška od meseca x do meseca x-1,
, za kar pa jaz trdim, da ni res in je polnih 12 mesecev (celotna, porodniška+nega in varstvo). 105+260 je blo še zmeri 365, kar je celo leto.
Posted 27 April 2013 - 06:12 PM
Mislim, da imaš prav, moja sestra je imela od 19.2.2011 do 19.2.2012. En mesec manj je lahko samo če nastopiš komaj z rojstvom in ne 28 dni pred rojstvom... ?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users