TIGI
Posted 08 July 2009 - 07:13 PM
Sicer so pa zadnje čase res bedne akcije, jaz sem zdej naročila po dolgem času, prej kar nekaj mesecev nisem nič.
Posted 09 July 2009 - 11:11 AM
Bedno mi je kolovratit okoli da dobim en šampon, pa po možnosti ga še preplačam na koncu.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 July 2009 - 11:35 AM
Meni je pa boljše, tu zaračunajo še poštnino.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 July 2009 - 05:30 PM
SOVRAŽIM, DA NAVADNI POCARJI PREVAJAJO ZADEVE IZ ANGLEŠČINE V SLOVENŠČINO IN POTEM NA VELIKO BULŠITIRAJO IN PIŠEJO TOTALNE NESMISLE!!!!!! Zato pa mi gre že bolj na živce, ko mi kak debilni smart ass reče, zakaj študiram prevajalstvo ANG, če pa to že vsak zna. Kurc pa znajo, ja!

Ko sem brala na Studio MA opis paketa, je pisalo, da dobim zraven v paketu dve golf žogici in čajčke. Pa sem še študirala, zakaj bi dali zraven čaj, tak neumestno je blo, glede na to, da se zadevi reče Sport Trio Gift Set in torej kapiram, da so zraven sport seta golf žogice (ker je golf šport, yeeey), medtem ko čaj ni neka predpisana športna zadeva. No, pa ok.
Grem po paket in takoj ko sem ga odprla, mi je kapnal kje je fora. V paketu ni nobenih čajčkov, ampak so notr golf balls in tees. Tee je tista palčka, ki jo zapikneš v tla in nanjo postaviš golf žogico, da jo lažje udariš in nima nič skupnega s čajem! TEE NI ENAKO TEA!!! Sploh pa tudi če bi bil čaj, nikakor ne moreš reči teas, ker pač tea je edninski samostalnik in že s tega vidika ne bi šlo. Sicer pa sploh ni šlo za tea, ampak tees.
Kakorkoli že, ne vem kako se prav reče tej palčki pri golfu, ampak vsekakor sem prepričana, da ji v Sloveniji ne rečemo čajček.

Ok, nazaj k vsebini. Šampon in gel za prhanje mi zelo lepo dišita, sicer bolj moško, ampak ni klasičen težek, cheaperski vonj, ampak bolj nežen, prijetno svež, za poleti bo ful pasal. Balzam me je pa kr nal strah uporabit, ker ima ultra močan vonj po pepermintu, so se mi kr oči orosile, ko sem ga povohala.

Posted 17 July 2009 - 06:25 PM

p.s.: pri nas se teejem reče čisto uradno "podstavki za žogice", mi igralci pa jim pravimo kar preprosto "teeji" oziroma "klinčki".
Posted 17 July 2009 - 07:12 PM
Zakj se ne da naročat na dom iz Studioma... .down: Pa mislim tako obično po proizvodih, ne akcij.
Če uspešno združiš miks prijaznosti in vztrajnosti (in imaš poleg tega srečo, da naletiš na sogovornico, ki je za ta miks dovzetna), se da naročit kak proizvod, ki ni v akciji, na dom. Jaz sem ga že večkrat.
Matilda,
že res, da zaračunajo poštnino, vendar prihraniš tudi hojo / vožnjo do salona (ali salonov) in vprašanje, če te na koncu s poštnino ne pride bistveno ceneje, kot če bi morala iti, se peljati do salona (ali salonov). Pa tudi prihraniš čas.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 July 2009 - 07:22 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 July 2009 - 08:12 PM

p.s.: pri nas se teejem reče čisto uradno "podstavki za žogice", mi igralci pa jim pravimo kar preprosto "teeji" oziroma "klinčki".
Nimam nič proti golfu, je pa res, da zame to ni šport. Šport so zame discipline, kjer dejansko uporabljaš neko ornk moč svojega telesa, preizkušaš njegove zmogljivosti, gibčnost, itd. Golf pa je pač igra natančnosti and so on, zame to pač ni šport, kot zame ni šport šah ali biljard, pa še kaj bi se našlo. Nimam nič proti golfu, da ne bo pomote, verjamem da gre za zelo težko igro, ki zahteva veliko koncentracije in vaje, samo to je zame pač igra, ne pa šport. Pa brez zamere prosim, kot sem že rekla - nisem sicer nič nastrojena proti golfu in golfašem.
Posted 28 July 2009 - 07:43 PM

Ok mam eno vprašanje. Ful mam občutek da je kao Spritz and Shine slabši od Smooth and shine, zakaj že?
Pol pa me še zanima kaki vonj ma Spritz and Shine, upam da ne smrdi podobno kot Smooth and Shine kr tista mi prav zaudarja.
edit: ok zdaj mi nič ni jasno, sem šla brat ocene za smooth and shine in vsi pišejo kak neverjetno diši VKLJUČNO z mano .. jaz sem pa mela ful v spominu da je smrdela po kislem/zatohlem, nevem .. je pa res da je že več kot leto od tega.
Posted 28 July 2009 - 09:04 PM
Posted 29 July 2009 - 12:12 AM
Jaz sem našo zverino umivala s Tigi OH šamponom ... je imela zelo lepo dlako po njem, pa dolgo sem masirala. Meni se niti ta linija ne zdi tako hudo smešna in trapasta, v kolikor je kvalitetna in ne vsebuje dišav itd. in da bi se šlo samo za šampone - vse ostalo je že bolano igranje za lastnika in neprijetne, trpeče ter zoprne nepotrebnosti za žival.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 August 2009 - 04:17 PM

Posted 03 August 2009 - 04:22 PM
Posted 03 August 2009 - 04:51 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 August 2009 - 05:43 PM
Samo ta Root Boost pena a ne ... je res 3€ cenejša, samo kaj, ko je potem poštnina zraven še in si skoraj na istem.
Posted 03 August 2009 - 06:36 PM
Če bi bile res ekstra fajne bi mogoče kupila ker je tole pa res drago.
Zanimiva sta mi dvojčka za moške

Se bom pa probala vzdražti ker če sem iskrena, za kakšni dve leti ziher nebi rabla popolnoma nič kupovat pa še takrat nevem če bi vse do zadnjega porabla.
Sem še malo gledala, zanimivi so mi še fresh mint, vintage trio in tisto za blod lase čeprav moji niso blond ampak itak nima veze.
Posted 03 August 2009 - 06:45 PM
Tokrat bom vzela Citrus Mint šampon in regenerator, komaj čakam.
Za sestavine pa piši na Studio MA, jaz to naredim skoraj vsak mesec.
Mi je pa všeč torba iz akcije Some like it hot, če boš izvedela sestavine, jih tle napiši.
Posted 03 August 2009 - 06:54 PM

Posted 03 August 2009 - 07:45 PM
Jaz sem naročila Root Boost peno. Nekaj nad en € pa bom le prišparala.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users