Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3183 replies to this topic

#2841 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 23 May 2021 - 12:19 AM

Najprej mi niso potegnili, sedaj pa si pojem refren. Nisem pa pričakovala, da bodo dejansko zmagali kljub stavnicam.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2842 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 23 May 2021 - 12:34 AM

Meni so bili oni najbolj všeč. Pevec je res deloval tak, kot da se ful nosi, ali pa je to samo za imidž. Se nisem ozirala na to, ali na njihovo obupno garderobo. :lol:

Na koncu, ko so ostali samo še glasovi za Francijo in Švico, se mi je zdelo, da bo mogoče res Italija zmagala, ker ne vem, če bi splošna publika na veliko glasovala za raka komada kot sta jih imela ti dve državi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2843 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 May 2021 - 09:17 AM

Vsakič se hudo znerviram in rečem, da tega ne bom več gledala, potem pa vsako leto popustim evforiji. :lol: Jaz sem že v štartu rekla, da bo zmagala ali Malta (temnopolta in plus size, dve muhi na en mah) ali Italija (da po katastrofalnem letu prinesejo veselje na apeninska tla), čeprav mi nobena ni bila všeč. Ima pa Italija že nekaj let zapored dobre komade, pa jim vedno malo zmanjka (Mahmud <3), naj imajo to zmago. :lol: Me je pa kap, ko sem med glasovanjem videla Damiana, kako se skloni nad mizico, potegne in trzne s glavo, ker to res ne sodi na male zaslone. :o Če bi se umil in pridobil malo telesne mase, bi bil res hud. :wub:

Francozinja mi je božanska, prava lepotica :wub: , sem bila presenečena nad tako visoko uvrstitvijo, ni mi pa to zmagovalni komad. Švica zeeeh. Portugalec zanimiv prvih 40 sekund, potem se pa kar nič ne zgodi, islandski srednješolci, ki so oropali sekondhand z najgršimi puloverji zeeeh, Bolgarija zeeeh. Ukrajinski komad mi je epski, Zeleni Jurij na steroidih. <3 Bo kar dolgo na repeatu, jaz imam rada ta slovanski etno moment. Srbija mi ima brezvezen tralala komad, ampak je neverjetno catchy, ostal mi je v glavi od polfinala in sem tri dni v sebi pela sam sam sam znam znam znam lom lom lom. Malo mi je škoda tega Kardashian tralala paketa, črnolaska ima vrhunski vokal, se je spomnim iz enega alternativnega benda, ko sem jo slučajno poslušala na enem koncertu pred leti, nor glas, energija, karizma, ampak logično, denar je drugje. Ostalih se pa niti ne spomnim.

Je bila kar dolgočasna Evrovizija letos, vsaj meni, tri prevladujoče teme 1. srebrni trikoji in gole riti, 2. vesele 80te in sintyyy, 3. smrt, angeli in demoni in nič drugega. 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2844 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 23 May 2021 - 09:28 AM

Me je pa kap, ko sem med glasovanjem videla Damiana, kako se skloni nad mizico, potegne in trzne s glavo, ker to res ne sodi na male zaslone. :o

Torej je nekaj snifal! Sem mislila, da sem samo jaz opazila in nisem mogla verjet, da so dali to v eter. Keri kreten no.... Kamermani ne vem, ce so glih v tem dzumbusu zaznali kaj snemajo.
  • 0

#2845 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 23 May 2021 - 09:29 AM

Meni je ta prizor ušel, je pa zanikal, da je na drogah :D

Ima nekaj, čeprav je 22-letni mulc.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2846 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 23 May 2021 - 09:40 AM

Lahko govori kar hoče. :D Itak se organizaciji ne splača delat škandala iz tega, tudi če gre na test, bo negativen in svet bo šel naprej. :D
  • 0
Pablo Picasso

#2847 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 23 May 2021 - 09:48 AM

A res, jaz tudi nisem opazila tega. Sem likalna med glasovanjem in nisem imela oči ves čas na tv-ju. :D

Francozinja je bila tudi meni ful lepa ženska res. Pa ta kratka skodrana frizura, ful kjut. :)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2848 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 23 May 2021 - 01:00 PM

Meni Francozinja zgleda precej portugalsko, zato sem jo šla poguglat in v resnici se kliče Barbara Pjević, oče Srb, mama Iranka. :lol1:
  • 0
Pablo Picasso

#2849 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 23 May 2021 - 04:39 PM

Meni je tudi ušlo to z Damianom, videla sem edino, da je vase zlival flašo nečesa.
Sem pogledala tiskovno, zdaj mi je še bolj zoprn. Basistka je simpatična.

Francozinja je lušna, ja, se pa strinjam z Marmelado, da njena in švicarska pesem nista izrazito “ljudski”.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2850 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 23 May 2021 - 06:33 PM

Meni je tole z Italijo in drogami uslo.

Jaz sem sicer upala, da bo zmagala Švica, ker to bi pomenilo, da bi lahko izkoristila blizino prireditve in izpolnila svojo bucket list zeljo, ampak se za ni izslo. Mogoce pa cez dve leti. Lani so bili 4., letos tretji, cez dve leti bodo v tem tempu mogoce celo zmagali. 😂😂

Sem pa crkovala od smaha pri Islandskem podeljevalcu tock. 12 points to Jaja Ding Dong song :lol: :lol: Epic! 😂
Kdor je gledal Farrellov film Eurovision razume zakaj. :lol:
  • 0

#2851 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 23 May 2021 - 07:24 PM

Jaaa, enako. Jaz sem tipa v tistem puloverju takoj prepoznala in začela vriskat lol. Moj Mr je namenil blazno čuden pogled, ma je hitro povezal :D

Tega z drogami pa tud midva nisva zapazilasem vmes se Twitter cekirala, ko se nič pametnega dogajalo :)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2852 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 May 2021 - 10:36 PM

Ah, mi je zal, da mi je cisl uslo to mimo ta vikend. Sem navijala za Islandce, ker so se mi blazno dopadli z njihovimi objavami na YT.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2853 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 24 May 2021 - 12:56 PM

Glede Islandije delim mnenje s Coco. : )) Nisem pa čisto razumela, ali so nastopali, ali bili v karanteni, ali oboje, ali.. ? Mislim, videla sem jih na odru, pa mi ni bilo jasno glede na karanteno.
  • 0

#2854 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 24 May 2021 - 01:04 PM

Posnetek z vaje so zavrteli ;) Drugače pa sta dva okužena bila v izolaciji vsak v svoji sobi (zato so imeli dve lutki s tablicama za glavo), preostali člani (negativni na testiranju) pa so bili skupaj, sam ne vem ali v njihovem hotelu ali kje ločeno na prizorišču.

• 0

#2855 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 24 May 2021 - 02:12 PM

Če bi se umil in pridobil malo telesne mase, bi bil res hud. :wub:

Sem isto pomislila. :whistling: Sicer je pa še mladič. Eurosonga sicer letos nisem gledala, samo njih sem ujela. Škoda, ker nič ne razumem besedila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2856 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 24 May 2021 - 04:04 PM

Aa Bellini, hvala za pojasnila. : )
  • 0

#2857 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 January 2022 - 11:44 AM

Nizozemska je že izbrala predstavnico, zdaj čakamo samo še na predstavitev pesmi.

https://youtu.be/r1XlW-o8cv8

Sem morala it prav googlat, kaj se dogaja na Evrovizijski sceni, ker se zadnji teden pri nas ne govori o ničemer drugem kot o škandalih na nizozemski glasbeni sceni (Voice of Holland so nehali predvajati zaradi številnih obtožb spolnih zlorab proti dvema zirantoma, vodji benda in producentu). Cela štala, še mladoletne osebe so vpletene.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2858 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 06 February 2022 - 05:46 PM

Italijanski je tudi dober. Meni je bil ze Mahmoodov Soldi 2019 top komad. Sanremo je zakon.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2859 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 06 February 2022 - 06:06 PM

Se strinjam, dober komad. Soldi se tudi še spomnim.

• 0

Bill Bullard

#2860 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 February 2022 - 09:43 AM

Res je krasna pesem, sem jo dala včeraj parkrat na repeat. Spot so pa pri nas posneli, sva prepoznala par scen tu blizu :)

Latvia z Eat your salad :lol1:

Prav veselim se že Evrovizije, v tem letnem času se res nič ne dogaja.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users