Eurovision Song Contest
Posted 23 May 2021 - 12:19 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 May 2021 - 12:34 AM

Na koncu, ko so ostali samo še glasovi za Francijo in Švico, se mi je zdelo, da bo mogoče res Italija zmagala, ker ne vem, če bi splošna publika na veliko glasovala za raka komada kot sta jih imela ti dve državi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 May 2021 - 09:17 AM
Vsakič se hudo znerviram in rečem, da tega ne bom več gledala, potem pa vsako leto popustim evforiji. Jaz sem že v štartu rekla, da bo zmagala ali Malta (temnopolta in plus size, dve muhi na en mah) ali Italija (da po katastrofalnem letu prinesejo veselje na apeninska tla), čeprav mi nobena ni bila všeč. Ima pa Italija že nekaj let zapored dobre komade, pa jim vedno malo zmanjka (Mahmud <3), naj imajo to zmago.
Me je pa kap, ko sem med glasovanjem videla Damiana, kako se skloni nad mizico, potegne in trzne s glavo, ker to res ne sodi na male zaslone.
Če bi se umil in pridobil malo telesne mase, bi bil res hud.
Francozinja mi je božanska, prava lepotica , sem bila presenečena nad tako visoko uvrstitvijo, ni mi pa to zmagovalni komad. Švica zeeeh. Portugalec zanimiv prvih 40 sekund, potem se pa kar nič ne zgodi, islandski srednješolci, ki so oropali sekondhand z najgršimi puloverji zeeeh, Bolgarija zeeeh. Ukrajinski komad mi je epski, Zeleni Jurij na steroidih. <3 Bo kar dolgo na repeatu, jaz imam rada ta slovanski etno moment. Srbija mi ima brezvezen tralala komad, ampak je neverjetno catchy, ostal mi je v glavi od polfinala in sem tri dni v sebi pela sam sam sam znam znam znam lom lom lom. Malo mi je škoda tega Kardashian tralala paketa, črnolaska ima vrhunski vokal, se je spomnim iz enega alternativnega benda, ko sem jo slučajno poslušala na enem koncertu pred leti, nor glas, energija, karizma, ampak logično, denar je drugje. Ostalih se pa niti ne spomnim.
Je bila kar dolgočasna Evrovizija letos, vsaj meni, tri prevladujoče teme 1. srebrni trikoji in gole riti, 2. vesele 80te in sintyyy, 3. smrt, angeli in demoni in nič drugega.
Pablo Picasso
Posted 23 May 2021 - 09:28 AM
Me je pa kap, ko sem med glasovanjem videla Damiana, kako se skloni nad mizico, potegne in trzne s glavo, ker to res ne sodi na male zaslone.
Torej je nekaj snifal! Sem mislila, da sem samo jaz opazila in nisem mogla verjet, da so dali to v eter. Keri kreten no.... Kamermani ne vem, ce so glih v tem dzumbusu zaznali kaj snemajo.
Posted 23 May 2021 - 09:29 AM
Meni je ta prizor ušel, je pa zanikal, da je na drogah
Ima nekaj, čeprav je 22-letni mulc.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 May 2021 - 09:40 AM

Pablo Picasso
Posted 23 May 2021 - 09:48 AM

Francozinja je bila tudi meni ful lepa ženska res. Pa ta kratka skodrana frizura, ful kjut.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 May 2021 - 01:00 PM

Pablo Picasso
Posted 23 May 2021 - 04:39 PM
Sem pogledala tiskovno, zdaj mi je še bolj zoprn. Basistka je simpatična.
Francozinja je lušna, ja, se pa strinjam z Marmelado, da njena in švicarska pesem nista izrazito “ljudski”.
Posted 23 May 2021 - 06:33 PM
Jaz sem sicer upala, da bo zmagala Švica, ker to bi pomenilo, da bi lahko izkoristila blizino prireditve in izpolnila svojo bucket list zeljo, ampak se za ni izslo. Mogoce pa cez dve leti. Lani so bili 4., letos tretji, cez dve leti bodo v tem tempu mogoce celo zmagali. 😂😂
Sem pa crkovala od smaha pri Islandskem podeljevalcu tock. 12 points to Jaja Ding Dong song

Kdor je gledal Farrellov film Eurovision razume zakaj.

Posted 23 May 2021 - 07:24 PM

Tega z drogami pa tud midva nisva zapazilasem vmes se Twitter cekirala, ko se nič pametnega dogajalo

Posted 23 May 2021 - 10:36 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 May 2021 - 12:56 PM
Posted 24 May 2021 - 01:04 PM
Posnetek z vaje so zavrteli Drugače pa sta dva okužena bila v izolaciji vsak v svoji sobi (zato so imeli dve lutki s tablicama za glavo), preostali člani (negativni na testiranju) pa so bili skupaj, sam ne vem ali v njihovem hotelu ali kje ločeno na prizorišču.
Posted 24 May 2021 - 02:12 PM
Če bi se umil in pridobil malo telesne mase, bi bil res hud.
Sem isto pomislila. Sicer je pa še mladič. Eurosonga sicer letos nisem gledala, samo njih sem ujela. Škoda, ker nič ne razumem besedila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 May 2021 - 04:04 PM
Posted 22 January 2022 - 11:44 AM
https://youtu.be/r1XlW-o8cv8
Sem morala it prav googlat, kaj se dogaja na Evrovizijski sceni, ker se zadnji teden pri nas ne govori o ničemer drugem kot o škandalih na nizozemski glasbeni sceni (Voice of Holland so nehali predvajati zaradi številnih obtožb spolnih zlorab proti dvema zirantoma, vodji benda in producentu). Cela štala, še mladoletne osebe so vpletene.
Posted 06 February 2022 - 05:46 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 February 2022 - 06:06 PM
Se strinjam, dober komad. Soldi se tudi še spomnim.
Bill Bullard
Posted 13 February 2022 - 09:43 AM

Latvia z Eat your salad

Prav veselim se že Evrovizije, v tem letnem času se res nič ne dogaja.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users