eh, bedno mi je, ker se mi zdi, da sma se ful oddaljila zadnje čase, ne čutim več tiste intimne povezanosti, nekega tovarištva, da sma midva nekaj posebnega kot par, da mama svet v katerega nihče drug nima vstopa. tega več ne čutim in mi je grozno! sem mu zdaj glih vse to v sporočilu napisala (grozna oblika sporočanja, ampak me je prijelo). solze so mi samo tekle zraven, pa še zdaj mi gre na jok. pa razpizdi me, da me ne jemlje resno in se noče pogovorit, ker on tega nič ne čuti, njemu se zdi vse normalno... jah, malo preveč normalno
Vaše trenutne želje
Posted 07 November 2007 - 08:51 PM
eh, bedno mi je, ker se mi zdi, da sma se ful oddaljila zadnje čase, ne čutim več tiste intimne povezanosti, nekega tovarištva, da sma midva nekaj posebnega kot par, da mama svet v katerega nihče drug nima vstopa. tega več ne čutim in mi je grozno! sem mu zdaj glih vse to v sporočilu napisala (grozna oblika sporočanja, ampak me je prijelo). solze so mi samo tekle zraven, pa še zdaj mi gre na jok. pa razpizdi me, da me ne jemlje resno in se noče pogovorit, ker on tega nič ne čuti, njemu se zdi vse normalno... jah, malo preveč normalno
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 November 2007 - 08:57 PM
Mogoče le nasvet, če ti bo zneslo: Sama sem začela hodit na VSE tekme, na katere sem lahko. Mi je blo potem dosti lažje prenašat to njegovo strast.
Te pa čisto razumem, kaj doživljaš, ko misliš, da si utrga čas zate le, če slučajno kaj drugega ni v planu. On verjetno to ne vidi tako kot ti, a je prav, da mu poveš in da vzame tvoje besede v obzir.
Vso srečo in veliko moči ti želim!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 07 November 2007 - 08:58 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2007 - 09:02 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 November 2007 - 09:51 PM
Posted 07 November 2007 - 10:17 PM
Grem in vem, da bom hodila vedno naprej.
Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti.
In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost.
Posted 07 November 2007 - 10:51 PM
Posted 07 November 2007 - 11:05 PM
Kaj so mene na faxu naučili...tega tudi ne vem!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 November 2007 - 11:25 PM
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.
Posted 08 November 2007 - 11:19 PM
Pa da bi mi jutri šlo dobro pri testu, ofkors.
Pablo Picasso
Posted 09 November 2007 - 01:05 PM
Voltaire
Posted 09 November 2007 - 01:58 PM
Posted 11 November 2007 - 11:37 AM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 11 November 2007 - 02:42 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 11 November 2007 - 02:44 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 November 2007 - 03:46 PM
Da bi se enkrat pri nas doma pogovarjali kot normalni ljudje.
Da bi nek določen osebek ne bi moril z eno zadevo.
Posted 11 November 2007 - 03:58 PM
Posted 11 November 2007 - 08:22 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 November 2007 - 08:27 PM
Da me ne bi več pošastno glava bolela.
Da bi dobla kmalu nek soliden job.
Da bi se stanovanje spucalo samo od sebe.
Da bi našla s fantom neko pametno lokacijo za Novo leto.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users