Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 25 November 2007 - 11:43 AM

Pri nas je bilo podobno, le da je bil to mamin stric, ki je živel na kmetiji. Moja mama mu je še največ pomagala, sestre in brat pa skoraj nikoli. Ko je potem neka gospa z otroci kupila nekaj njegove zemlje in tam postavila hišo, se je počasi skoraj preselila k njemu in mu pomagala. Na koncu je, seveda, kmetijo zapustil njej (22 hektarov...kar ni tako malo, pa še gozda je nekaj), in sedaj se sestre in brat pravdajo za to kmetijo. Pričakujejo, da samoumevno pripada njim, tudi, če so jo že mladi zapustili in se kasneje bolj slabo brigali za delo na njej.
Mene tudi jezi, kakšni materialisti so ljudje. Da uspeh v življenju merijo s tem, koliko so si nabrali. Hiša, dober avto itd. Da bi pa pomagali človeku v stiski, ali celo kakšnemu mucku ali kužku, jim pa na kraj pameti ne pade. In ta gospa, ki je zdej na kmetiji, je vegeterijanka in pač noče ubijati krav, katere so ostale pri kmetiji. In zato je v njihovih očeh nora.
Jaz resnično upam, da vsak človek spozna, če ne prej, pa vsaj pred smrtjo, da v življenju največ šteje to, kolikim si nesebično pomagal. Ne pa, koliko materialnih stvari si si navlekel.
Frida console.gif Vse se poplača, tako ali pa drugače.
  • 0

#2842 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 November 2007 - 12:20 PM

Rada ga mam, ful wub.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2843 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 November 2007 - 06:39 PM

En kolega mi je pokvaru dan. Sem čist brez energije, enostavno sem se kr pobrala, ker nisn vedla ka nej rečem in kak se nej obnašam. Zdele mi je pa res vseen, a ga še kdaj vidim al pa nikol več.
  • 0

• Guests

Posted 25 November 2007 - 06:42 PM

Moja čustva se zadnje dni precej spreminjajo. Ne vem več, kaj zares čutim do njega, ko ga že tako dolgo ni ...

Edit: Po pogovoru mi je sedaj vse bolj jasno. smile.gif
  • 0

#2845 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 November 2007 - 06:45 PM

prazno se počutim.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2846 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 November 2007 - 07:21 PM

Mačka mam. Joj, preveč smo ga srali.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2847 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 25 November 2007 - 07:32 PM

Takrat, ko delam napake (in jih popravljam), me običajno ni na forumu tongue.gif . Tokrat sem res naredila napako, sem jo tudi popravila, s fantom se razumeva, vse je ok, ampak cena za to je bila mogoče previsoka.
Pol sem pa prebrala Freyin podpis, ki mi je ful všeč. Namreč, da je treba riskirat in delat napake, ker se iz njih naučimo.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#2848 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2007 - 10:13 PM

En dan sem zgolj doma, pa smo se že svinjsko skregali.
Najboljše, da sploh ne hodim več domov.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2849 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26115 posts

Posted 25 November 2007 - 10:36 PM

spet mam isto izpoved kot 5.10.....
  • 0

#2850 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 25 November 2007 - 11:47 PM

meni se tko ne da jutri v šolo, kot še nikoli prej, sploh zato ker se mi ne da med ljudi
  • 0

#2851 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2007 - 10:37 AM

Skrbi me, ful me skrbi.....kaj naj naredim?
  • 0

#2852 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 26 November 2007 - 10:59 AM

Pa zakaj se ne morem vzet u roke? Spet sem se premalo učila sad.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#2853 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 November 2007 - 05:43 PM

Najrajš bi ga nekam poslala. Nekam deleč stran in se enostavno sploh ne ukvarjala več s tem.

Pa ful ful preveč mi dol visi.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2854 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 November 2007 - 05:52 PM

BH se je končal. Žalostna sad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2855 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15747 posts

Posted 26 November 2007 - 05:54 PM

Ej res me zanima, kako se BH konča???
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2856 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 November 2007 - 06:18 PM

SPOILER ZA BH!

Konča se s poroko Davida in Donne, na kateri so zbrani vsi razen Gine, ki nekje dela in Brandona, ki je v Čečeniji, a se jim oglasi preko vnaprej posnete kasete.

Kakšen del pred tem, se Kelly razide z Mattom. Dylan jo prosi za roko (ne ono uradno, pač pa izbere besede, ki se navezujejo na en njun pogovor, ko je ona njega pred zaroko z Mattom, postavila pred dejstvo, da ali jo vzame za ženo ali jo pusti na miru) in ona mu na poroki od Donne da vedet, da se bo poročila z njim, da noče več čakat.

Na poroki se prikaže tudi Matt, ki se je prišel poslovit od nje, ker odhaja v NY in ji pove, da vidi, kako sta z Dylanom ustvarjena en za drugega.

Steve in Janet se odločita za nakup novih delovnih prostorov, kjer bi ustanovila nov časopis. Tako bosta lahko zmeraj oba prisotna v Maddyjinem (hčerka) življenju, saj bo tudi od male stajica imela svoj prostor v pisarni.

Zadnje dneve vrtijo dogajanje v zakulisju. Zelo zanimivo in v srce dotakljivo cry.gif laugh.gif Res škoda, no, da je že fertik!

Strašno zanimiv mi je bila izjava Iana Z., da je Luke Perry kmert, ki je najbolj srečen na traktorju in v družbi žene ter sina. Nikoli si ga nisem tak predstavljala.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2857 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 November 2007 - 06:58 PM

Samo zjutraj sem še na msn, da se ga izognem oops.gif .
  • 0

#2858 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 26 November 2007 - 07:04 PM

en tip mi gre na k.....,ker si ne da dopovedat da pač me ne zanima,,,,,pa ga ignoriram,srečam zunaj, pa pride zraven pošlata in gnjavi...jaz ga ne jebem , pa začne težit prijateljci da bi se on rad pogovoril z mano....ona reče da me ne zanima, on vztraja naprej....mine teden ga spet srečan, ignoriram,gre mimo, me pošlata,se umaknem v čist drug konec,spet gre blizu in bulji celo noč.....zdaj mi je še sms poslal, pa mislim kaj mu RESSSSSSS ni jasno????če je tak očitno da mi ni, da se z aviona vidi, za popizdit no...
  • 0

• Guests

Posted 26 November 2007 - 08:45 PM

Ljubim ga ... Komaj čakam, da pride domov! oops.gif
  • 0

#2860 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 November 2007 - 10:00 PM

Ja, priznam, zaljubila sm se do ušes. V glasbo Šank Rock-ov. In mi je ful žal, da 29.12. ne morva na 25. obletnico. Čeprov dragi (jap, me loves him again biggrin.gif) pravi, da bova šla v Gorenjo vas 21.12. Wiii wub.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users