NOROST DNEVA
Posted 10 October 2011 - 02:16 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 October 2011 - 02:20 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 October 2011 - 11:40 PM

Aja pa danes sem BRATOVO punco predstavila cimroma s temi besedami: "No, to je pa punca od mojga fanta".

Posted 20 November 2011 - 10:31 PM
Posted 20 November 2011 - 10:32 PM
Du?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 November 2011 - 10:34 PM
Posted 20 November 2011 - 10:38 PM
Jaz sem se enkrat na faksu na hodniku pred nešteto ljudmi razsipala kot vreča krompirja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 November 2011 - 10:40 PM
Z mami sva kuhale in mi je rekla, naj vzamem novo kastrolo za meso. Vzamem kastrolo in namesto olja notri dvakrat špricnem detergent za pomivanje posode.

Enkrat ko pa sem pospravljala pomivalni stroj, pa sem čist krožnik postavila v hladilnik.

Posted 20 November 2011 - 10:50 PM
Ananas, upam, da ste to ugotovili pred peko.

Doma sem se barvala na platin, a prišla sivo-vijolična. Okolica je navdušena, jaz pa

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 20 November 2011 - 11:48 PM
Bodi srečna da nisi zelena.

Posted 21 November 2011 - 12:02 AM
No saj zelena reakcija se lahko zgodi, če greš iz blond na rjave. Če greš tako kot si zdaj ti šla, na platin pa se lahko zgodi to kaj se je tebi. Jaz ne bom nikoli pozabila, ko se je sošolec iz sš pobarval iz blontne na rjavo in je bil zelen.

Posted 21 November 2011 - 12:28 AM
S prijateljico sva se samo smejali. Še jezit se je bilo brez veze, ker spremenit tak ne bi mogla nič.
Ko je bilo še moderno imeti lase povrhu bele, spodnje lase pa črne smo s kolegico ''pametno'' sprale obe barvi naenkrat (z glavo navzdol, v bani

Pa tudi veliko primerov poznam, ko so se punce pobarvale iz večletnega barvanja na peroksidno blond, na rjavo in ven prišle zelene....tudi po večkratnih barvanjih na rjavo se je še kar spiralo in so imele zelen odblesk. Groza, to je tudi eden izmed razlogov zakaj vztrajam v klubu svetlejših.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 November 2011 - 12:43 AM

Zanimivo drugače tole z zeleno. IMO si bom svoje pustila, da kar prerastejo, ko se 1x odločim it nazaj na svojo barvo.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 November 2011 - 01:16 AM
Uganite, kdo je danes z eno nogo pristal v obcestnem odtoku. Pa zraven zaplesal še lepo akrobacijo.
Nič bat, nisi edina. Enkrat še v srednji šoli, pred glavnim vhodom Sr. Iskrške šole, sem se usedla na zadnjo. Naj omenim, da je bla ta glavna pavza in tipov k dreka zuni na čiku.
Začetek faksa, k sem še na NTFJU študiralla. Sem morala it po neko knjigo na strojni faks. Edino obdobje, ko sem nosila pete. Pred vhodom so ble reže, in js budalo sem se v to zapela in potegnila celo en del vn.

Posted 21 November 2011 - 03:02 AM
Posted 21 November 2011 - 10:41 AM
Ananas, upam, da ste to ugotovili pred peko.

Mami me je tako smešno zgroženo pogledala, da sva obe bruhnili v smeh,
Ni cisto enako, ampak ... kolega zacetnik smucar je prisel na odlicno idejo, da se bo z odpetimi pancarji (so ga tiscali in si jih je na sedeznici odpel, potem pa pozabil? zapeti) spustil po strmini. Ga je fliknilo in sezulo, sedel sredi smucisca v stumfih. Padel je ravno pod sedeznico, da je bil ja vsem na ogled, sta dva tipa s sedeznice naglas komentirala "stariii, kva mu je naredl!!". Mi se pa nismo smeli smejati, ker je ze brez tega norel.
O šit kako si predstavljam ta začuden pogled, da ga je kar sezul

Posted 21 November 2011 - 11:28 AM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users