Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 10 February 2018 - 08:01 PM

Posted 10 February 2018 - 08:56 PM
V GreenRepublic jih prodajajo za 2,6 €, haha. Ne stekam te fore za zdrave krofe.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 February 2018 - 01:12 AM
Meni ima pa ful okus po papriki.Mi pa ni nič posebnega, so mi še vedno ful boljši tisti iz Hoferja.
Kje kaj kupujete alfaalfa kalčke? Jaz jih v lokalnem Mercatorju ne dobim več pa me zanima še kje jih kaj imajo...sem bila tudi v enem šparu pa jih niso imeli.
Zanimivo za okus. : )
Misliš seme za kaljenje ali prav kalčke že? Jaz jih kar sama “pridelujem”.
Posted 11 February 2018 - 08:56 AM
Imaš kalilnik? Kje pa kupuješ semena?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 February 2018 - 12:39 PM
Misliš seme za kaljenje ali prav kalčke že? Jaz jih kar sama “pridelujem”.
Mislila sem prav kalčke že. Čeprav zdaj berem, da jih je kar enostavno pridelati in hitro.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 February 2018 - 11:33 PM
Posted 12 February 2018 - 06:44 PM
Jaz sem tudi danes prvič vzela v Presnici enega pirinega veganskega z domačo marmelado. Njam njam. Je pečen (ni cvrt), ampak ima enak okus kot cvrt. Edino, kar me moti, je, da ni polnjen z marmelado, ampak je marmelada samo v zarezo nabrizgana.
Posted 13 February 2018 - 11:42 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 February 2018 - 11:49 AM
Vsekakor so daleč najcenejši.
Posted 13 February 2018 - 03:12 PM
Bill Bullard
Posted 22 February 2018 - 06:32 PM
Jaz sem vzela sojine pudinge (vanilija/čokolada), čokoladni namaz z lešniki, zamrznjene spicy burgerje in zelenjavne namaze.
Bill Bullard
Posted 22 February 2018 - 07:46 PM
Je katera ze sprobala nove Argetine namaze na osnovi cicerike?
Včeraj sem probala tistega z rdečo peso in hrenom in mi je ful dober, bom še kupila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 March 2018 - 09:03 AM
kako se že imenuje Kinky-na stran?
rabim ideje za prigrizke
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 March 2018 - 09:19 AM

Posted 20 March 2018 - 09:30 AM
točno! hvala!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 March 2018 - 09:13 AM
Ne vem, ce sem ze omenila ... Pick Up Limes YT kanal mi je ful simpaticen.
Posted 21 March 2018 - 09:42 AM
Pablo Picasso
Posted 22 March 2018 - 11:57 AM
Ne vem, ce sem ze omenila ... Pick Up Limes YT kanal mi je ful simpaticen.
Simpatičen kanal.
Pa malo me nate spomni, na vsake toliko
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 22 March 2018 - 02:33 PM
I'll take it. Hvala
Posted 28 March 2018 - 10:54 PM
Ste poskusile kaj od Veganz in če, kaj vam je/ni bilo všeč? Jaz v Spar hodim ful malo in redko kupujem te predelane izdelke, sem
pa poskusila do sedaj nuggetse, ki so bili odlični, čokoladni muffin - preveč umeten okus, domači so veliko boljši. Od piškotov sem poskusila
Zitronenkeks in Doppelkeks, pa mi nič od tega ni bilo preveč všeč. Najboljši so mi pa njihovi Choc bar, imajo jih 4 ali 5 vrst, so pa zelo sladki
in res zapašejo le na vsake toliko.
Bill Bullard
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users