Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 05 June 2010 - 12:23 PM
Posted 05 June 2010 - 12:39 PM
Vztrajna tehnika je bla, da sm jih vsj prbližno navadla, da ko se kej cvre al pa smrdečga kuha, odpre oba okna in zalaufa napo na 3jko!
Ja adijooo, no
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 June 2010 - 01:03 PM
Posted 05 June 2010 - 03:12 PM
Jaz pa nikamor...

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 June 2010 - 05:51 PM

Posted 06 June 2010 - 05:54 PM
O jaaa ... to poprdevanje raznih kombijev, tovornjakov, pri nas velikokrat tudi traktorjev.
Pa včeraj sta ena dva s traktorjem se vozila okoli blokov in žagala veje od grmov.
Straaašno počasi, poleg sta si še na ves glas fučkala ( = žvižgala). Crkneš.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 June 2010 - 05:58 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2010 - 06:01 PM
Smešno je morda prvih 10 sekund, potem pa... >.<
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 June 2010 - 06:03 PM
Sploh ni smešno, samo za crknit smešno si napisala. XD
Jaz se poslužujem slušalk, več ali manj skos jih mam gor.
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2010 - 06:04 PM
Ma ne morem jih imeti skos gor, ker mi grejo na jetra.
Mater, jaz res moram dajati vtis kot nemogočega in skrajno živčnega osebka.
No ja, ni daleč od resnice.
Posted 06 June 2010 - 06:06 PM
Jaz jih mam predvsem zato, ker ne živim sama.

Sicer te pa čisto razumem, itak.
― V. Van Gogh
Posted 07 June 2010 - 11:05 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 June 2010 - 11:32 AM
Ena sošolka iz srednje k me je 1x že dodala na FB pa pol skenslala, me je zdej 2 tedna pred poroko spet dodala (vidim, da ima nasploh porast prijateljev v zadnjem času

Moji kolegici se je pa obratno zgodilo - ko se je razvedelo, da se je poročila, so jo vsi mogoči znanci, bivši sošolci, sosedi, pa taki, ko nikoli ni z njimi niti spregovorila, začeli dodajat.
Jih je veliko potem potrdila, ker je upala, da bo mogoče kdo kaj napisal, ostal v stiku... pa velika večina ni bila niti toliko, da bi kar koli dala od sebe. Samo slike so prišli pogledat pa zjala past.
Potem je pa od neke xy na videz poznane ženske njena mama izvedela, da so si "zadnjič vse slike pogledali pri njej v službi", ker je njena hčerka to mojo kolegico imela med prijatelji.
Ogabno, res.

Na živce mi gre, ko poštar prinese pošto šele ob 15h, ali kasneje.
Pa ko grem s tistim listkom (obvestilom o pošiljki) na pošto, pa čakam pol ure, da pridem na vrsto, pa mi ženšče za pultom reče, da poštar paketa še ni nazaj prinesel in ga naj pridem iskat jutri!

Na živce mi gredo tudi ženščeta, ki na vsakem koraku iščejo konflikte - v vrsti pred blagajno, na troli, v vrsti pred bankomatom, pa na random mestih...
Sej ni treba tok naglas se čez vse povprek pritoževat. Tudi jaz čakam v vrsti, ja. Boš pa še ti, stupid.

Pa še enkrat moram omenit novopečene mamice (pa tudi tiste, ki imajo kako leto star zarod) - mislijo, da so neskončno boljše od tistih, ki še nimamo otrok.
Pa potem komentarji v stilu: "ja sej boš vidla, kako bo, ti še nič ne veš, nič še nisi dala skozi, pojma nimaš, kaj je to odgovornost, pa kaj je to, ko rodiš, pa skrbiš za otroka, pa bla bla bla..."
In to od punce, ki je moja letnica, pa ji je bilo vse postlano v življenju.
A zdaj, ko je pa na svet spravila pamža, ima pa pravico, da mi soli pamet?!

Posted 07 June 2010 - 11:36 AM

pismo no, če ne veš če je kdo v vrsti pred tabo pa vprašaj, ane

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 June 2010 - 11:43 AM
Ne morem pozabit, ko sva s fantom enkrat čakala na pultu informacij v Leclercu že ene 5min., nakar prileti ena starejša baba in seveda v kolikor je bila punca na informacijah frej, takoj postane glasna in zahteva pozornost. Pa ji je moj tip rekel, da če slučajno ni opazila,, sva bila midva tu pred njo. In ona: "A vidva tud čakata?"

Posted 07 June 2010 - 11:59 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 June 2010 - 12:14 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 June 2010 - 08:44 AM
Posted 08 June 2010 - 09:12 AM

Posted 08 June 2010 - 09:22 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users