Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2841 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 05 June 2010 - 12:23 PM

Na živce mi gre, da ko babi kuha kaj smrdečega namesto, da bi odprla okno, da bi se smrad razkadil navzven, odpre vrata na hodnik, da se smrad razširi po vsej hiši.
  • 0

#2842 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 June 2010 - 12:39 PM

Da ne govorim o tem, da mojim še kr ni jasn zakaj so sploh kupl kuhinjsko napo, pismu!
Vztrajna tehnika je bla, da sm jih vsj prbližno navadla, da ko se kej cvre al pa smrdečga kuha, odpre oba okna in zalaufa napo na 3jko!
Ja adijooo, no
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2843 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 05 June 2010 - 01:03 PM

Kombiji, ki se furajo po ulici na 15 minut, zarad kosovnega odvoza.
  • 0

#2844 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 June 2010 - 03:12 PM

To, da se skoraj vsi, ki jih poznam, odpravljajo nekam na lepše naslednji teden - V Egipt, Irsko, Maldive, Turčijo, Tenerife...
Jaz pa nikamor... cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2845 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2010 - 05:51 PM

Nenapovedan obisk (mogoče bodoče) tašče. Juhu! pinch.gif
  • 0

#2846 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2010 - 05:54 PM

QUOTE(Piquet @ 5. 6. 2010 - 14:03) View Post
Kombiji, ki se furajo po ulici na 15 minut, zarad kosovnega odvoza.

O jaaa ... to poprdevanje raznih kombijev, tovornjakov, pri nas velikokrat tudi traktorjev.
Pa včeraj sta ena dva s traktorjem se vozila okoli blokov in žagala veje od grmov.
Straaašno počasi, poleg sta si še na ves glas fučkala ( = žvižgala). Crkneš.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2847 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 06 June 2010 - 05:58 PM

lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2848 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2010 - 06:01 PM

Smešno je morda prvih 10 sekund, potem pa... >.<

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2849 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 06 June 2010 - 06:03 PM

Sploh ni smešno, samo za crknit smešno si napisala. XD
Jaz se poslužujem slušalk, več ali manj skos jih mam gor.

• 0

― V. Van Gogh

#2850 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2010 - 06:04 PM

Ma ne morem jih imeti skos gor, ker mi grejo na jetra.
Mater, jaz res moram dajati vtis kot nemogočega in skrajno živčnega osebka.
No ja, ni daleč od resnice.

• 0

#2851 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 06 June 2010 - 06:06 PM

Jaz jih mam predvsem zato, ker ne živim sama. ph34r.gif
Sicer te pa čisto razumem, itak.

• 0

― V. Van Gogh

#2852 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17447 posts

Posted 07 June 2010 - 11:05 AM

Ena sošolka iz srednje k me je 1x že dodala na FB pa pol skenslala, me je zdej 2 tedna pred poroko spet dodala (vidim, da ima nasploh porast prijateljev v zadnjem času sick.gif ), zato da lahko spremljam vse ogabne osladnosti v zvezi z njeno poroko. Sicer sem si pa sama kriva, k sm jo sprejela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2853 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 June 2010 - 11:32 AM

QUOTE(Podgana @ 7. 6. 2010 - 12:05) View Post

Ena sošolka iz srednje k me je 1x že dodala na FB pa pol skenslala, me je zdej 2 tedna pred poroko spet dodala (vidim, da ima nasploh porast prijateljev v zadnjem času sick.gif ), zato da lahko spremljam vse ogabne osladnosti v zvezi z njeno poroko. Sicer sem si pa sama kriva, k sm jo sprejela.

Moji kolegici se je pa obratno zgodilo - ko se je razvedelo, da se je poročila, so jo vsi mogoči znanci, bivši sošolci, sosedi, pa taki, ko nikoli ni z njimi niti spregovorila, začeli dodajat.
Jih je veliko potem potrdila, ker je upala, da bo mogoče kdo kaj napisal, ostal v stiku... pa velika večina ni bila niti toliko, da bi kar koli dala od sebe. Samo slike so prišli pogledat pa zjala past.
Potem je pa od neke xy na videz poznane ženske njena mama izvedela, da so si "zadnjič vse slike pogledali pri njej v službi", ker je njena hčerka to mojo kolegico imela med prijatelji.

Ogabno, res. sick.gif

Na živce mi gre, ko poštar prinese pošto šele ob 15h, ali kasneje.

Pa ko grem s tistim listkom (obvestilom o pošiljki) na pošto, pa čakam pol ure, da pridem na vrsto, pa mi ženšče za pultom reče, da poštar paketa še ni nazaj prinesel in ga naj pridem iskat jutri! rpg.gif

Na živce mi gredo tudi ženščeta, ki na vsakem koraku iščejo konflikte - v vrsti pred blagajno, na troli, v vrsti pred bankomatom, pa na random mestih...
Sej ni treba tok naglas se čez vse povprek pritoževat. Tudi jaz čakam v vrsti, ja. Boš pa še ti, stupid. verymad.gif

Pa še enkrat moram omenit novopečene mamice (pa tudi tiste, ki imajo kako leto star zarod) - mislijo, da so neskončno boljše od tistih, ki še nimamo otrok.
Pa potem komentarji v stilu: "ja sej boš vidla, kako bo, ti še nič ne veš, nič še nisi dala skozi, pojma nimaš, kaj je to odgovornost, pa kaj je to, ko rodiš, pa skrbiš za otroka, pa bla bla bla..."
In to od punce, ki je moja letnica, pa ji je bilo vse postlano v življenju.
A zdaj, ko je pa na svet spravila pamža, ima pa pravico, da mi soli pamet?! pinch.gif
  • 0

#2854 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 07 June 2010 - 11:36 AM

Zadnje čase opažam, praktično vedno, ko stojim v vrsti na blagajni, pošti kjerkoli da pride ena limona in se kr vrine. Jebemu evil.gif in pol te grdo gleda ker pač poveš da si bil prej vrsti. Trgovke povejo da se to dogaja vseskozi, da se folk posebej rad vrine pred otrokom in če se jih opozori pa rečejo da otročka niso opazili butl.gif
pismo no, če ne veš če je kdo v vrsti pred tabo pa vprašaj, ane rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2855 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2010 - 11:43 AM

To se tudi meni pogosto dogaja. Folk je pač čist brez kulture in osnovnih manir. Je pa res priceless, kako se eni potem nič krive naredijo.
Ne morem pozabit, ko sva s fantom enkrat čakala na pultu informacij v Leclercu že ene 5min., nakar prileti ena starejša baba in seveda v kolikor je bila punca na informacijah frej, takoj postane glasna in zahteva pozornost. Pa ji je moj tip rekel, da če slučajno ni opazila,, sva bila midva tu pred njo. In ona: "A vidva tud čakata?" butl.gif Pa ji je tip rekel :"Ah ne, veste, samo počivat sva prišla sem." Verjetno res visiva na šanku zato, ker nama je to bistvo življenja.
  • 0

#2856 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 June 2010 - 11:59 AM

Mene so včeraj prov nemarno prehiteli, sem stala v vrsti, pa najprej pridrvi en mladič in se zrine pred mene. Ga malo čudno gledam, ampak sem tiho, ker sem pač miš. Nato se mu pridruži še eden. Čez kakšno minuto pa pride mamica s polnim vozičkom in se seveda pripopa svojemu podmladku. rolleyes.gif Jaz pa seveda tiho, ah no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2857 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 07 June 2010 - 12:14 PM

Hevea, jaz sem tudi bila neki časa. Ti bo že en dan prekipelo...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2858 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 June 2010 - 08:44 AM

Na živce mi gre folk, ki se o politiki krega po fb.ku, zraven pa uporablja še kletvice. In j**be ma*** vsem, ki mislijo drugače kot oni. Mislim, mene bi blo res sram. Najbolj žalostno pa je, da so to ljudje stari 15,16,17 let, ki itak ne vejo za kaj se gre.
  • 0
Viens, reste ici!

#2859 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 08 June 2010 - 09:12 AM

Glede vrivanj sama sicer z očmi zavijam, ampak rečem pa ničesar. Bi se morala navadit kdaj kaj rečt, čeprav vem, da tudi če rečem kaj me ne bodo prejpostregli. Sem pa bila enkrat fajn okregana, da sem se vrnilia. Pridem v lokalni mercator, kjer je vse zelo stišeno, pa grem do delikatese in se postavim v vrsto. Ko sem prodajalki rekla za kruh pa se za mano oglasi gospod in trdi, da sem se vrinila. Jaz sem bila tak blink.gif Pa mu povem, da se nisem in mi on vrne, češ kaj ga nisem videla pri sosednji polici kak čaka. In jaz sem mu odgovorila, da sem ga videla ampak se je pogovarjal z drugim gospodom. In še kr ni bil tiho in mi govoril kako smo mladina nakulturni in skoz s prstom name kazal. Jaz sem potem uvidela, da tega dvoboja ne morem zmagat, ker je bil gospod očitno malo čez les in sem šla.
  • 0

• Guests

Posted 08 June 2010 - 09:22 AM

Midva s fantom sva imela enkrat incident z vrivanjem v Leclercu. Sva stala v vrsti, pa sva bila ravno na koncu polic in sva pred sabo in tistim pred nama pustila malo placa, da je folk lahko hodil mimo. Pa pride en ata z vozičkom in se postavi prečno pri tistem placu med nama in unim pred nama in čaka in naju seveda grdo gleda. (Kot bi vrsto zavil mimo naju) Po nekaj časa mu je fant rekel, da je vrsta tam pri nama, ker sva bila prej tam in on 'Ne, lažete!' blink.gif Mislim, wtf? Potem mu je fant še ene dvakrat hotel dopovedat koncept vrste, ampak model je bil očitno res prizadet. Na koncu sva mu rekla, da očitno se mu pa res mudi in sva šla v drugo vrsto. Jaz sem bila še naslednjo uro totalno razpizdena.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users