Jump to content

Photo

WISHLIST

• Please log in to reply
2846 replies to this topic

#2841 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14549 posts

Posted 10 January 2026 - 12:55 PM

Ah, točno, imam še njihove hlače, iz airism kolekcije, podobne tem:https://www.uniqlo.c...DisplayCode=003Široke in kljub umetnemu materialu zračne, hladne.
M ima pa pulover iz kasmirja in polo airism majico, pa oba nekaj navadnih bombažnih.
Krasne stvari imajo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2842 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29412 posts

Posted 10 January 2026 - 01:47 PM

O, wow, vidim, da imajo hlače v treh dolžinah, zakaj jaz tega nisem vedela.. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2843 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15536 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 January 2026 - 12:31 PM

Zara mi ima lepe jakne. Pa se vedno ne najdem ene pametne olivno zelene parke, ki ni cisto tanka.

https://www.zara.com...-p09514384.html

https://www.zara.com...-p03811041.html
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2844 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89292 posts

Posted 26 January 2026 - 05:53 PM

Si pogledala na Answear? Se mi zdi, da sem tam videla nekaj takih.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2845 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15536 posts

Posted 26 January 2026 - 07:06 PM

U, ne, tam pa nisem. Hvala! A prav Answear znamka al na splosno? Grem pogledat. Reserved ima enega, ampak meni so njihove stevilke prevelike, kar sem do zdaj probala od plascev mi je vse viselo, pri najmanjsih cifrah.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2846 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89292 posts

Posted 26 January 2026 - 07:40 PM

Ja, pa njihov Medicine. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2847 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15536 posts

Posted 26 January 2026 - 08:20 PM

A, vidim, pa ni svoh. (:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users