@TASH: dealextreme
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 09 April 2013 - 10:02 PM
Posted 10 April 2013 - 03:49 PM
Posted 10 April 2013 - 03:52 PM
V lekarni.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 April 2013 - 03:54 PM
That was fast! ![]()
Hvala!
Posted 10 April 2013 - 06:12 PM
Je katera že delala domačo ognjičevo kremo ali balzam za ustnice? Imamo kakšno temo na to odprto?
[Napoleon]
Posted 12 April 2013 - 02:15 PM
Čistim omaro, večino stvari, ki ne nosim, sem dala na Podarimo.si, vseeno pa bi kakšen artikel rada tudi prodala (za majhen denar).
Kaj priporočate: bolho ali eBay?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 April 2013 - 02:23 PM
jaz dajem na bolho, ampak samo otroške stvari.
za moje vprašam kolegice ali dam v humano.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 April 2013 - 02:25 PM
Hvala za odgovor. Pa potem tudi prodaš?
Večino stvari sem že dala na Podarimo si, so šle, nekaj mi jih je pa ostalo. No, še vedno je ta opcija. Nikoli še nisem prodajala, zato me zanima.
Vedno samo kupujem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 April 2013 - 03:38 PM
Otroške stvari se kar prodajo, ker jih itak takoj prerastejo, nove stvari za otroke pa tudi niso poceni (sploh razni Ciciban čevlji in razne druge znamke). Jaz bi tudi te tvoje stvari dala na Bolho, če ne uspeš prodat, pa jih še vedno lahko podariš ali neseš v Humano ali na Karitas.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 April 2013 - 04:04 PM
Za Bolho ne bi vedla, na Ebayu pa jaz vse prodam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 April 2013 - 04:57 PM
Mi imamo drug teden v službi "teden humanosti". Imam že pripravljene obleke, ki jih bom podarila naprej. Pa knjige. Pa na krvodajalsko grem v torek. Pa v soboto bom prostovoljka pri srečanju z otroci iz socialno ogroženih družin ![]()
Posted 12 April 2013 - 05:57 PM
Za Bolho ne bi vedla, na Ebayu pa jaz vse prodam.
Hvala, koristna informacija. ![]()
Jaz sem do zdaj do vedno dajala v Humano, sedaj sem se pa odločila pač za nekaj drugega, ta Podarimo.si fora mi je blizu, pa sedaj lahko obkljukaš, komu želiš darovati, ali
komurkoli, ali socialno ogroženim. ![]()
Posted 12 April 2013 - 05:58 PM
Jaz 98% stvari nosim na Karitas, redkokdaj prodajam, ampak kar objavim, vedno gre.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 April 2013 - 06:20 PM
Sem si premislila, bom dala kar na Podarimo.si. Namreč ko sem dala oglas, sem dobila v eni sekundi (ne pretiravam) 3 klice, 5 smsov in 3 mejle.
Tako da.
Ampak hvala za info!!! ![]()
Posted 15 April 2013 - 12:39 PM
Jaz sem nameravala cel kup oblačil nest na Rdeči križ, pa mi je ravno včeraj kolegica razlagala kako komplicirajo, da baje moraš imeti potrdilo, da so bile stvari v čistilnici. To res drži?
Pa še nekaj. Tumblr deluje po instem principu kot npr. Pinterest? Pač ustvarič profil in potem iz drugih računov linkaš slike na svoj profil?
[Napoleon]
Posted 15 April 2013 - 12:43 PM
Glede tumblrja - ja. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 15 April 2013 - 02:07 PM
Pa se potem slike ne začnjejo zelo ponavljat?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 April 2013 - 02:32 PM
Se tudi ponavljajo, seveda. Pač ti followaš različne bloge, in če slediš podobnim, ti seveda med sabo objavljajo tudi podobne fotke. Zato je fajn, da slediš čim večim, da maš ves čas nove stvari na dashboardu in da se hkrati ne ponavljajo preveč. Tipa reblogaš, kar ti je pač všeč. Jaz kakšne slikice tut po večkrat, ker se itak izgubijo na blogu (nihče ne ve, kaj sem objavljala lani junija).
After all this time?
Always.
Posted 15 April 2013 - 02:37 PM
Samo nalagaš lahko verjetno tudi nove slike iz neta, ne? Sem vidla na tvojem tumblru sliko od ene, ki jo poznam, Dashiki smz, da je...
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 April 2013 - 03:05 PM
Seveda, nalagaš lahko tudi svoje slike. Jaz vse kar mam gor reblogam direktno s tumblrja ali pa z We heart it. A v RL poznaš to žensko, al ma kakšen svoj blog? Nimam pojma, žal. ![]()
After all this time?
Always.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users