A se da kako kopirat iz PDFja, ki je zaklenjen s kodo? A obstaja kakkšen program za odklenit?
Nevermind, našla. ![]()
Posted 05 April 2013 - 10:53 PM
A se da kako kopirat iz PDFja, ki je zaklenjen s kodo? A obstaja kakkšen program za odklenit?
Nevermind, našla. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 05 April 2013 - 10:57 PM
http://www.pdfill.co...tools_free.html s tem programom se da odklenit PDFje. Ali pa s katerimkoli --> Google --> 'pdf ocr'. Kako točno, pa ne me vprašat ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 April 2013 - 10:59 PM
Sem našla še eno ful bolj preprosto stvar (če bo še kdo kdaj rabil) - http://www.pdfunlock.com/ . Samo poiščeš shranjen file in klikneš unlock, pa ti vrne odklenjeno.
Hvala!
After all this time?
Always.
Posted 06 April 2013 - 07:50 PM
Na katerih spletnih straneh se da dobiti strokovne članke z različnih področij, pa da niso plačljivi?
Posted 06 April 2013 - 08:02 PM
Za na hitro pobrskat probaj google scholar.
Posted 06 April 2013 - 08:06 PM
Ta mi ni ok, sem že iskala tu.
Hvala.
Posted 06 April 2013 - 08:26 PM
Hvala ti Anouk! ![]()
Posted 07 April 2013 - 01:15 PM
Kaj je tisti sijoč/osvetljen napis WE WANTED TO TOUCH THE SKY ali nekaj takega nasproti drame?
Posted 08 April 2013 - 07:29 PM
Mislim da je WE WANTED THE SKY, na gradbišču wannabe novega Šumija: http://www.sumicenter.si/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 April 2013 - 08:57 PM
Ve mogoče katera, koliko stane kemično čiščenje enega sedeža v avtomobilu? Od bratranca sinček je zaspal v avtu in se je med spanjem polulal :/
Posted 09 April 2013 - 08:16 AM
še nikoli nisem nesla v čistilnico.
Naj sleče in opere doma v pralnem stroju.
Saj tudi vsakih polulanih gatk ne bodo nesli v čistilnico.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 April 2013 - 08:42 AM
Pa z vodnim globinskim sesalcem posesajte sedez. :-) Bo najbrz cisto ok, ne rabis v cistilnico nosit.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 April 2013 - 05:51 PM
Kje bi do jutri zvečer dobila poster Alexandra Skarsgarda?
(za darilo)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 April 2013 - 07:07 PM
Uf, težka, poskusi Muller ali Felix, ampak dvomim.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 April 2013 - 07:17 PM
Ja, sem šla pogledat v Muller in od igralcev sploh nimajo... Bom šla preverit jutri še v Felix.
Ker je malo časa, bi kvečjemu kakšna tiskarna prišla še v poštev, ima katera mogoče izkušnje?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 April 2013 - 09:03 PM
Kakšen kul online shop za ovitke in podobno za iphone, ki ni ebay?
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 April 2013 - 09:13 PM
Matilda - printam.si. Potegni sliko iz neta (dobro resolucijo), vrzi v en program za oblikovanje, nastimaj dimenzije lista (Ali bo A0, A1...) in je to to, shranis kot jpeg pri locljivosti 150dpi vsaj.
Ti pa to takoj naprintajo, lahko posljes po mejlu, pa tocno poves navodila (papir - koliko gramski, ali bo foto finish) pa ti naredijo tako, lahko gres pa osebno tja in se tam zmenis - ti bo vzelo kake 15-30 min, odvisno od guzve. Pa samo do 4h delajo po vecini, tako da pazi na cas!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 April 2013 - 09:50 PM
Kakšen kul online shop za ovitke in podobno za iphone, ki ni ebay?
za ovitke etsy
Posted 09 April 2013 - 10:00 PM
še nikoli nisem nesla v čistilnico.
Naj sleče in opere doma v pralnem stroju.
Saj tudi vsakih polulanih gatk ne bodo nesli v čistilnico.
Hehe, ma ne, sedež avtomobila je umazan
ne morem ga glih nosit v čistilnico
sem se pozanimala, za informacijo: 20€ je.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users