S škarjami ali prav tistim rezalnikom?
škarjam...
Posted 29 March 2013 - 09:48 AM
S škarjami ali prav tistim rezalnikom?
škarjam...
Posted 29 March 2013 - 02:14 PM
Chandra, hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 April 2013 - 10:22 AM
A je v stari Gorici kaj posebej finega za pogledat? Bila sem že večkrat tam, ampak jutri imam pa res par ur za pobluzit tam in mi dajte kaj predlagat, Kinky? Planet? In ostale seveda ![]()
Posted 02 April 2013 - 11:02 AM
Frida , v Gorici res imaš kaj videti: jezuitsko cerkev, pa palače Attems, Lantieri, Coronini-Cronberg, trg, pa pol malo Fabianija. Lahk greš na tržnico, mogoče najdeš kaj okusnega zase...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 02 April 2013 - 11:06 AM
O Errol hvala.
Gorica mi je ful všeč.
Posted 02 April 2013 - 11:09 AM
Nimam več kaj dodati, je Errol vse povedal. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 April 2013 - 11:51 AM
Jaz sem vendar od stroke. Fajn, da je obvladljiva peš. Najti kapučin pa tudi ni težko. Že dolgo nisem bil tam.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 02 April 2013 - 12:15 PM
To pa res, do zdaj sem našla dve luštni kavarni. Jutri pa najdem še kakšno, upam da bo lepo vreme. Zdaj je tam baje še nek tunel za pešče, da se pride v Novo Gorico.
Posted 02 April 2013 - 01:00 PM
Preden grem novo temo ustvarit bi še tukaj preverila: a imamo že kakšno temo o jogurtih in mlečnih napitkih? Sama je nisem našla, pa bi bila zanimiva, vsaj jaz tako mislim.
Posted 02 April 2013 - 01:07 PM
Mislim, da je ni.
Je pa tema: sir.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 April 2013 - 01:52 PM
Poznate kakšne pregovore/reke v slovenščini in angleščini ki bi bili eko ali se navezovali na to?
Posted 02 April 2013 - 02:45 PM
Posted 04 April 2013 - 07:18 AM
Jaz imam vprasanje glede prenosa sredstev z racuna NLB na drug osebni racun tuje banke znotraj EU - morda kdo ve, kaksni stroski so s tem povezani? Ne najdem kakih konkretnih informacij na internetu (ali pa jih ne znam poiskat).
Posted 04 April 2013 - 07:25 AM
ne razumem ravno vprašanja ... a niso samo stroški nakazila? Jaz imam npr 2 TRR računa. Ko sem želela z NLB zaključit, sem samo vsa sredstva prenakazala na drug TRR, šla na banko in zaprla račun . wala. Sem pa zdaj na dveh tujih bankah (Unicredit in Sparkasse).
Če imaš pa kakšno varčevanje, je pa verjetno druga zgodba.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 April 2013 - 07:29 AM
Aha, sem mislila, da je kaksen ekstra hec, ker bi pac zelela sredstva v drugo drzavo nakazat (pac itak vsak drek racunajo zadnje case, se mi zdi). Ok, bom probala, pa da vidim. Se vseeno bolje imeti nekaj morebitnih dodatnih stroskov, kot da denar cez noc izpuhti.
Posted 04 April 2013 - 07:35 AM
bo pa strošek čezmejnega nakazila ... to pa ja.
Pa upam, da te nisem učila krive vere.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 April 2013 - 07:52 AM
Bom sporocila, ko bo narocilo izvedeno. Hvala!
Posted 05 April 2013 - 08:59 AM
Mi lahko kdo priporoča optika, ki dela s koncesijo?
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 05 April 2013 - 09:19 AM
Se mi zdi, da sedaj že večina optik dela s koncesijo...
Posted 05 April 2013 - 04:26 PM
Kje se dobi večjo aluminjasto folijo ali pa material s podobnimi karakteristikami? Rabila bi vsaj 70cm v širino.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
0 members, 0 guests, 0 anonymous users