Če ti ves čas teče iz nosa, je to pri tebi faking normalno. Pač odvisno od posameznika. ![]()
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 27 March 2013 - 02:18 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 March 2013 - 02:19 PM
Na živce mi gre, ful. Sploh pri športanju, ker se moram ves čas spihovat, da se ne zadušim. -.-
Posted 27 March 2013 - 02:19 PM
Mojemu pobu nonstop teče iz nosa...pozimi, poleti... Vedno ima robčke s sabo. ![]()
Posted 27 March 2013 - 03:19 PM
Na živce mi gre, ful. Sploh pri športanju, ker se moram ves čas spihovat, da se ne zadušim. -.-
Meni tudi zadnje čase, odkar sem zamenjala prehrano. Pa nisem prehlajena, vem, da ne, ker mi samo voda curlja. A misliš, da je kaj povezano s tem?
Brala sem, da je možno, ker naj bi se organizem čistil, ampak ne vem no ... zanimivo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 March 2013 - 03:27 PM
Meni tudi odkar jem vegansko! Potem pa že mora biti nekaj na tem... Jaz pa sem si mislila, da zdaj pa že ne morem biti prehlajena, ko tako lepo jem
. Pa nič mlečnega in malo kruha pa tak... Meni tudi teče bolj ali manj samo voda. Je pa malo nadležno, ja.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 27 March 2013 - 03:38 PM
Možno je, ja:
Ti znaki lahko vključujejo glavobole in zamašene sinuse ali pa le izcedek iz nosu, nelagodje v prebavnem sistemu, morda akne, občutek utrujenosti ali razdražljivosti ter splošno slabše počutje prvih nekaj dni do enega tedna. Če je bilo vaše telo kot posledica vašega prejšnjega prehranskega režima močno zakisano in podhranjeno, boste morda imeli občutek, kot da ste prehlajeni, kar je le znak, da se telo samo poizkuša očistiti z izločanjem sluzi iz telesa. Verjetno se bo povečala pogostost iztrebljanja, prav tako pa tudi pogostost uriniranja, saj boste s sadjem in zelenjavo vnesli več tekočine.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 March 2013 - 03:46 PM
Ja, tega zapisa se zdaj spomnim. Tudi dva mozolja sem dobila, samo ne vem, če ju naj pripišem menstruaciji... Pa saj nima veze, glavno, da se zdaj telo čisti pa naj bo tako ali drugače
.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 March 2013 - 09:31 AM
Kje bi lahko kupila (preverjeno, dobro, tako, da ne packa in se ne spira) barvo za tekstil, s katero bi porisala t-shirte?
Ce katera ve, kje bi tele dobila, bi bila ful hvalezna:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 March 2013 - 08:59 PM
A ima katera izkušnje z micro sim karticami? Če kupiš nov mobitel, ki zahteva micro sim kartico, jo je treba obrezat. A to narediš sam doma ali moraš nesti prav tja k pooblaščencu? Sklepam da slednje, tako da me zanima koliko to stane, če je katera že počela.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 09:09 PM
A ni tako, da ti dajo micro zastonj?Tako mi je povedala kolegica, ki si je kupila pred časom samsung 3ko na si.mobilu.
Posted 28 March 2013 - 09:11 PM
Moj fant je tudi kupil zdaj Samsung 3-ko ampak on ni dobil poleg nove, tako da me zanima kako je v primeru, če jo moraš sam obrezat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 09:16 PM
Brat je za iphona sam obrezal simko...
Posted 28 March 2013 - 09:17 PM
S škarjami ali prav tistim rezalnikom?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 10:00 PM
Ne vem, v kateri temi je bilo, ampak ena je iskala škatlico za vložke. V Dm sem danes videla, da imajo spet tiste kvadratne kovinske v dvojnem pakiranju Libresse vložkov. Je pa več motivov.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 March 2013 - 10:01 PM
Mislim, da Tasika, nisem pa ziher.
Posted 28 March 2013 - 10:49 PM
Tiste, ki ste že dobivale pakete iz tujine prek DHL...
Jaz bom zdaj prvič dobila tak paket, pa ne vem, kaj se zgodi, če te npr. ni doma...
A te prej pokličejo, da bodo dostavili?
A so kakšni dodatni stroški, ki jih moram plačati?
---
Pa še eno vprašanje. Imam črno bombažno obleko, ki ima fluorescentno pink obrobo. Rada bi jo pobarvala na črno. Katero barvo priporočate in kako naj se tega lotim (nisem še nikoli barvala oblačil).
Hvala!
Posted 28 March 2013 - 10:57 PM
Mene so vedno prej poklicali, če sem doma. Nobenih dodatnih stroškov.
V Mullerju, ali bilokje, kupi barvo in imaš gor vsa navodila. Ampak ne vem, če se ti bo rob / šivi pobarvali.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 March 2013 - 12:05 AM
Olivija http://www.antus.si/...g.php?art=04-01
Jaz imam te (Marabu) in so mi super, boljše kot Deka
.
Posted 29 March 2013 - 12:20 AM
Hvala! ![]()
Posted 29 March 2013 - 08:11 AM
Ne vem, v kateri temi je bilo, ampak ena je iskala škatlico za vložke. V Dm sem danes videla, da imajo spet tiste kvadratne kovinske v dvojnem pakiranju Libresse vložkov. Je pa več motivov.
Jaz sem bila ja. Super, hvala bom šla pogledat. ![]()
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users