Aja, to potem pojasni situacijo recimo
Drugace bi morda izstopale ribiske luci in/ali gozdni pozarni, nasplosno bi pa luci mogle bit bele in/ali rumene.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 12 March 2013 - 07:15 PM
Posted 14 March 2013 - 08:32 PM
NUJNO!
Na steklo-keramični plošči se mi je nekaj preko polilo. Kako dol očistim to kar se je ''prismodilo'' gor??
[Napoleon]
Posted 14 March 2013 - 08:34 PM
Važno je, da je plošča hladna, ko boš čistila.
Mi imamo posebno čistilo za take primere...
Posted 14 March 2013 - 08:35 PM
Obstaja eno čistilo za steklo-keramične plošče, tako belo, gosto, smrdljivo.
Meni se je enkrat stopil gor plastični zamašek od mleka, pa sem ga s segrevanjem, praskanjem z zobotrebcem in tem čistilom spravila dol.
Pablo Picasso
Posted 14 March 2013 - 08:36 PM
After all this time?
Always.
Posted 14 March 2013 - 08:41 PM
Dobra novica, da se zadeva da očistiti, slaba da nimam nič temu primernega.
Študentsko stanovanje, ki premore le cet.
[Napoleon]
Posted 14 March 2013 - 08:59 PM
After all this time?
Always.
Posted 14 March 2013 - 09:10 PM
Ta nožek je res nepogrešljiv, pa to belo čistilo. Drugače je pa za manj trdovratne fleke super Clin (za steklo nasploh).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 March 2013 - 06:44 AM
Mogoče kdo ve, če lahko dobim kakšno denarno kazen, ker vozniškega dovoljenja po preselitvi še nisem zamenjala (rok je kao 30 dni po javljeni premembi, to sva uredila takoj v začetku januarja)? Uredila sem spremembo v potnem listu, osebne izkaznice že več let nimam, ker mi je potekla njena veljavnost, s tem pa mečkam, vem, ni prav, pa vseeno me zanima, če kdo ve, kako je točno s tem?
Vem, da imam lahko težave, če me npr ustavijo policaji, ampak a mi lahko na UE zatežijo, ko bom šla po 2 mesecih menjat vozniško?
Posted 15 March 2013 - 06:57 AM
Ne bi vedela...jaz samo vem, da so meni ful težili, ker so mi ukradli denarnico in mi prav privoščljivo zaračunavali višjo ceno...
Kot da se zaradi kraje nisem že prej bad počutila...
Posted 15 March 2013 - 09:14 AM
na vozniškem izpitu (vsaj ta starem, roza) ni gor naslova in menjava ni potrebna. Za novega pa žal ne vem.
Vem pa, da je vozniški izpit eden od dokumentov za "identifikacijo", vendar nekje komplicijrajo, ker ravno ni naslova gor.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 March 2013 - 09:30 AM
Piše stalno prebivališče (kraj).
Ups, jaz sem že 2 leti na stalnem naslovu, nisem pa vedela, da je treba zamenjati. Na vozniškem mi še piše stari kraj.
Je pa res, da me še niso ustavili v tem času. Ali znajo res komplicirati zaradi tega? Jaz se namreč sploh NE sekiram.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 March 2013 - 09:49 AM
ups, jaz tudi za kraj nisem vedela ... sem bila 6 let v Ljubljani prijavljena, pa stari vozniški izpit sem imela (kjer je pisalo Kamnik). So me ustavili in nikoli vprašali kje dejansko živim.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 March 2013 - 09:50 AM
Jaz dejansko mislim, da policisti ne bi komplicirali. Upam, da se ne motim, no. ![]()
Meni ga je brez veze menjat, kaj pa vem koliko časa bom še na tem naslovu ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 March 2013 - 09:56 AM
Ma meni so pa na UE strogo zapovedali, ko sm šla narest prijavo stalnega bivališča, da moram OBVEZNO vse dokumente v roku 30 dni zamenjat.
Vozniško je pa zdaj itak novo – kartica.
Posted 15 March 2013 - 09:57 AM
Na novem vozniškem je sicer napisana tudi ulica in hišna številka.
Po moje tudi ne bi smeli preveč komplicirati.
Posted 15 March 2013 - 09:58 AM
Meni tega niso rekli, ko sem menjala stalno bivališče.
Tudi se mi zdi nesmiselno na 3 leta menjati vozniško, ker se pač selim. ![]()
Posted 15 March 2013 - 10:02 AM
Po mojih izkušnjah je kompliciranje policije odvisno od večih dejavnikov. Glavni je spol policista in ustavljenega, če to štima, pridejo v igro še starost in simpatičnost ustavljenega.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 March 2013 - 10:12 AM
Jaz sem ga že menjala enkrat, ker vozim z očali, se morala slikat z očali ... torej sami stroški.
Sedaj sem na novem naslovu, in bi ga morala spet menjati. Kaj pa če se naslednje leto preselim? In spet čez 2 poročim? Vsakič nova menjava dokumenta? ![]()
Če se seliš v svoje stanovanje ali hišo, potem OK, ampak jaz res ne vem kje bom naslednje leto. Jaz ga ne bom menjala, sploh. Če bodo kakšni problemi, se bom pač
takrat ukvarjala s tem.
Posted 15 March 2013 - 10:15 AM
Kinky, kaj pa osebna, potni list, prometno dovoljenje...? Ničesar ne zamenjaš ali samo vozniškega ne?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users