Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2821 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 June 2009 - 07:51 PM

LOL, če sem gledala tole temo za nazaj, pa nisem vidla. A je to sploh možno? blink.gif Verjetno sem glih prejšnjo stran spregledala. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2822 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 19 June 2009 - 05:05 AM

QUOTE(Jeannette @ 18. 6. 2009 - 20:44) View Post

Bom kar tu vprašala, ker je že bilo govora....

november.rain, kje se kupi to tvojo Loreal peno za lase? A je treba prav v frizerski salon? V Merkatorju je nimajo, a je to možno?

ja, v merkatorju jo nimajo jaz sem jo dosedaj videla samo v Muellerju, drugače pa ni profesionalna pena, ne.

Glede Tigi zadev pa,....sestavine so fenomenalne ful so jih izboljšali če primerjam z kakšnim Fashionista ali pa kaj takega linijo.
Sem pa vedla da ne bojo naravne smile.gif
Drugače pa komaj čakam da tale linija pride sem.
  • 0

#2823 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 19 June 2009 - 01:59 PM

Tnx!
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2824 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 June 2009 - 03:20 PM

Kaj pa ličila? ste že kej sprobale??
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2825 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2009 - 04:13 PM

Jaz mam šminko in gloss v enem - pa mi ni všeč odtenek šminke, tako da je romalo k mami - ona pa občasno uporablja, a tudi ni pretirano navdušena - ona je fan Revlon šmink

Imam pa tudi kremno senčko After Party na gobični aplikator, odtenek Chocolate - krasna farba, bronasto rjava. Senčka je šokantno obstojna.
Tu je slika senčke na moji veki ... malo se pa le vidi, trenutno kaj boljšega ne najdem:
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2826 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 June 2009 - 05:08 PM

OOO, lepo lepo!! Kje pa se kupi ta ličila? Predvidevam, da jih ne držijo v salonih ali pač?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2827 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2009 - 05:16 PM

Oboje sem kupila v akcijah - poleg še česa drugega.
V salonih jih še nisem nikjer zasledila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2828 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 June 2009 - 07:30 PM

Ličila Tigi sem vidla v Simple salonu na Viču.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2829 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 June 2009 - 10:44 PM

Koliko stane šampon Moisture Maniac? Lušta se mi ga.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2830 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2009 - 10:47 PM

Najbrž okoli 13-15eur.

• 0

#2831 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 June 2009 - 10:51 PM

13€ je men se zdi da OH. Pomoje je MM mal cenejši, ampak lahko da se motim. No, dražji zihr ni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2832 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 30 June 2009 - 11:01 PM

Huda guda, it will be mine. Soon.

Mah, noče mi rpikazat unega tekočega traku z izdelki na Studioma strani, pol pa nimam pojma po kolko so te zadeve...

Škoda da se ne da kar naročit domov, ne da se mi hodit po trgovinah... down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2833 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 June 2009 - 11:03 PM

Evo, sem šla gledat, 400ml stane natanko 11,50€. To za tako količino še ni tak huda cena, pa meni je ta šampon ful dober.
  • 0

#2834 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 30 June 2009 - 11:11 PM

Ja sej meni je šampon tudi dober, sem ga kake pol leta pridno porabljala. Pa za tako količino je super cena.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2835 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2009 - 07:08 AM

Meni pa ni v'šeč, tako brezvezno sestavo ima za to ceno.

Sicer pa upam da bodo danes že akcije gor smile.gif
  • 0

#2836 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2009 - 02:15 PM

AKCIJ ŠE VEDNO NI.PONOVNO ZAMUJAJO mad2.gif
Zakaj se tako pizdim?
Ker so nevem kolko let dajali točno gor akcije brez teden dni zamude zdaj pa kakor se jim zljubi...jah fajn no.Če bi vsi tako delali kakor se komu zahoče, po svoje bi bil svet v totalnem kaosu. rolleyes.gif
  • 0

#2837 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 July 2009 - 07:13 AM

Akcije so gor, če katero zanima. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2838 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 July 2009 - 11:07 AM

Meni so ful bedne akcije. Sem se sicer razveselila, da je spet roza Revlon maska, ampak sem pol vidla, da so na žalost ampule.

Ooo, zdej vidim, da je fajn American Crew akcija, sem preverla sestavine in so super.
Bom mogoče naročila, ker se mi zdi 23€ poceni za 250ml šampona in balzama ter 450ml gela za prhanje.
Ne vem pa še, kaj hudiča bom naredila z golf žogicami, pa baje so še neki čajčki zraven, hehehe.
Ful se mi zdi pohvalno, da so na AC spletni strani za vsak izdelek napisane kompletne sestavine, ko bi vsaj vsi imeli tako ...
  • 0

#2839 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2009 - 01:33 PM

Dilema, a lahka prlepiš sestavine v primerno temo..sem našlanekaj pa nevem če je pravo(na njihovi strani, za neprofesionalno uporabo torej ne v salonih in ta stimulativni balzam, in daily shampoo ne moisturasing-upam da sem prav napisala biggrin.gif )
  • 0

#2840 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 July 2009 - 06:46 PM

Spet nič pametnega.

Danes sem vidla v Simplu, da majo že to novo Rockaholic kolekcijo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users