Pudri
Posted 25 October 2011 - 01:38 PM
104 Cream sem zdaj naročila, ker mi je 103 Ivory presvetel.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2011 - 02:00 PM

Posted 25 October 2011 - 03:41 PM
105 meni ful na rumeno potegne. Se ti pa res splača naroči na feelunique, pri nas je 38 ali 39 €.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2011 - 06:03 PM
Neytiri in Princeska, jaz vama zraven Clarinsovega priporočam še Clinique Stay True Foundation. Zelo zadovoljiva pekrivnost, ki se da odlično stopnjevat, zelo naraven izgled, lepo se razmaže, najbolje pa je da je ful fajn do kože, jaz imam nenormalno občutljivo na to, če mi puder ne ustreza se takoj vidi poslabšanje kože, ta puder pa nima niti najmanjšega vpliva na kožo. Pa jaz bi še rekla, da se ga kar malo porabi.
Neytiri, tebi bi še rekla to, da je možno (velika verjetnost), da opažaš takšno poslabšanje kože, ker uporabljaš toliko pudra. Nabavi si korektor od Balee Clean&Clear, prek pa nanašaj npr. Essence mineral compact powder (oboje poceni in kvalitetno), da pustiš koži dihat. Ali pa Hauschkin puder v prahu, ampak ta je drag. Za puder pa ti toplo priporočam zgoraj dva omenjena, Clarins ali Clinique (slednjega skoraj bolj) in se kompletno pudraj samo tu in tam, ne za vsak dan.
Posted 25 October 2011 - 06:12 PM
Jaz imam pri vseh pudrih najsvetlejši ali drugi najsvetlejši odtenek, razen poleti. Ampak mi je pri tem 103 res presvetel, sem ga zdaj mešala z drugim. Skoraj bel je.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2011 - 06:59 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 25 October 2011 - 07:05 PM
Jaz imam pri vseh pudrih najsvetlejši ali drugi najsvetlejši odtenek, razen poleti. Ampak mi je pri tem 103 res presvetel, sem ga zdaj mešala z drugim. Skoraj bel je.
Jaz mam tud najsvetlejši odtenek. Bom šla potem 104 v živo pogledat pa da vidim in nato naročila.
Posted 25 October 2011 - 07:23 PM
Ja, pojdi. Meni se zdaj ni dalo, pa h koncu mi gre, sem po spominu naročila.
Ampak ne vem, če ne bi bil tebi preveč prekriven.

― V. Van Gogh
Posted 25 October 2011 - 07:24 PM

Posted 25 October 2011 - 07:38 PM

― V. Van Gogh
Posted 26 October 2011 - 08:25 PM
Posted 26 October 2011 - 09:42 PM
Jaz si sploh ne predstavljam, da bi si puder s čim drugim mazala kot s prsti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 October 2011 - 11:15 PM
Jaz tudi vedno kupim najsvetlejši odtenek pudra. Ampak pri večini pudrov se pri nas dobijo temnejši odtenki. Revlon Colorstay imam odtenek Buff in mi je ravno prav. Ivory, ki se itak skoraj nikjer ne dobi v Slo., bi mi bil že presvetel.
Clarins Everlasting Foundation je tudi meni najsvetlejši odtenek malenkost svetel. Temnejšega pa ne vem, če sem probala. Mi je pa ta puder drugače super, kolikor sem ga probala. Mi je pa glede matiranja Revlonov boljši in sem zato kar ostala pri tem. Bom pa verjetno kdaj naročila Clarinsovega, malo za spremembo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 October 2011 - 12:07 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 November 2011 - 03:12 PM

Posted 03 November 2011 - 03:16 PM

Jaz sem sigurna, da so imeli takrat vse odtenke. Mogoče so zdaj drugačne št. pri imenih? Najsvetlejši je Ivory.
Jaz sem ga danes dobila in (104) in mi izgleda kul, sem ga samo na roki probala.
― V. Van Gogh
Posted 03 November 2011 - 03:26 PM

Posted 03 November 2011 - 04:52 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users