Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2821 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 October 2011 - 01:38 PM

104 Cream sem zdaj naročila, ker mi je 103 Ivory presvetel.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2822 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2011 - 02:00 PM

Aja? Jaz sem pa gledala 105 pa sem tud ful svetla! Mi zgleda res nevtralen odtenek in ne pretemen. hmm.gif Men je tega Bourjois zmanjkalo, pa na hitro rabim enega za vmes. Bom šla še kakšen Miler prešnofat prej.
  • 0

#2823 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 October 2011 - 03:41 PM

105 meni ful na rumeno potegne. Se ti pa res splača naroči na feelunique, pri nas je 38 ali 39 €.

• 0

― V. Van Gogh

#2824 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 October 2011 - 06:03 PM

Sama sem Clarins Everlasting foundation naročila poleti, ko sem bila rjava, in sicer predzadnji oddtenek! Pa mi je bil v nulo, enakega oddtenka kot koža. Zdaj mi je šla barva dol, pa mi je malo pretemen ampak verjetno še vedno ne toliko da bi padla na prva dva .. Tako, da me res čudi, da imaš tako svetlega, jaz imam sama sebe za dokaj bledo. Nisem ravno v sneguljčica rangu ampak sem kar svetla.

Neytiri in Princeska, jaz vama zraven Clarinsovega priporočam še Clinique Stay True Foundation. Zelo zadovoljiva pekrivnost, ki se da odlično stopnjevat, zelo naraven izgled, lepo se razmaže, najbolje pa je da je ful fajn do kože, jaz imam nenormalno občutljivo na to, če mi puder ne ustreza se takoj vidi poslabšanje kože, ta puder pa nima niti najmanjšega vpliva na kožo. Pa jaz bi še rekla, da se ga kar malo porabi.

Neytiri, tebi bi še rekla to, da je možno (velika verjetnost), da opažaš takšno poslabšanje kože, ker uporabljaš toliko pudra. Nabavi si korektor od Balee Clean&Clear, prek pa nanašaj npr. Essence mineral compact powder (oboje poceni in kvalitetno), da pustiš koži dihat. Ali pa Hauschkin puder v prahu, ampak ta je drag. Za puder pa ti toplo priporočam zgoraj dva omenjena, Clarins ali Clinique (slednjega skoraj bolj) in se kompletno pudraj samo tu in tam, ne za vsak dan.
  • 0
Memento mori.

#2825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 October 2011 - 06:12 PM

Jaz imam pri vseh pudrih najsvetlejši ali drugi najsvetlejši odtenek, razen poleti. Ampak mi je pri tem 103 res presvetel, sem ga zdaj mešala z drugim. Skoraj bel je.

• 0

― V. Van Gogh

#2826 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 25 October 2011 - 06:59 PM

Kako si kaj mažete puder na obraz? S čopičem, prsti, blazinicami...?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2827 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2011 - 07:05 PM

S čopičem in/ali z blazinicami prstov.
QUOTE(Jinadaze @ 25. 10. 2011 - 19:12) View Post

Jaz imam pri vseh pudrih najsvetlejši ali drugi najsvetlejši odtenek, razen poleti. Ampak mi je pri tem 103 res presvetel, sem ga zdaj mešala z drugim. Skoraj bel je.

Jaz mam tud najsvetlejši odtenek. Bom šla potem 104 v živo pogledat pa da vidim in nato naročila.
  • 0

#2828 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 October 2011 - 07:23 PM

Ja, pojdi. Meni se zdaj ni dalo, pa h koncu mi gre, sem po spominu naročila.
Ampak ne vem, če ne bi bil tebi preveč prekriven. hmm.gif Ti pomoje ne rabiš toliko.

• 0

― V. Van Gogh

#2829 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2011 - 07:24 PM

Nee, meni je prekrivnost kul. Čeprav se men tud ne da v trgovino, pa še zdej sem bolj v rovtah. laugh.gif
  • 0

#2830 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 25 October 2011 - 07:38 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#2831 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 October 2011 - 08:05 PM

QUOTE(Zoey @ 25. 10. 2011 - 19:59) View Post

Kako si kaj mažete puder na obraz? S čopičem, prsti, blazinicami...?

Najbolje s prsti, ker se zaradi toplote najlepše razmaže. Če že kaj drugega, potem s čopičem, blazinice pa preveč pudra popijejo.
  • 0
Memento mori.

#2832 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 October 2011 - 08:25 PM

s prsti
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2833 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 October 2011 - 09:42 PM

Jaz si sploh ne predstavljam, da bi si puder s čim drugim mazala kot s prsti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2834 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 26 October 2011 - 11:15 PM

Tudi jaz si vedno s prsti, še nisem probala s čim drugim. Pa tudi najbolj varčno je tako.

Jaz tudi vedno kupim najsvetlejši odtenek pudra. Ampak pri večini pudrov se pri nas dobijo temnejši odtenki. Revlon Colorstay imam odtenek Buff in mi je ravno prav. Ivory, ki se itak skoraj nikjer ne dobi v Slo., bi mi bil že presvetel.

Clarins Everlasting Foundation je tudi meni najsvetlejši odtenek malenkost svetel. Temnejšega pa ne vem, če sem probala. Mi je pa ta puder drugače super, kolikor sem ga probala. Mi je pa glede matiranja Revlonov boljši in sem zato kar ostala pri tem. Bom pa verjetno kdaj naročila Clarinsovega, malo za spremembo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2835 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 October 2011 - 12:07 AM

QUOTE(Marmelada @ 27. 10. 2011 - 0:15) View Post
Pa tudi najbolj varčno je tako.

yes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2836 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 November 2011 - 03:12 PM

Midve s Princesko sva šli danes v lov za Clarinsom, da bi probali odtenke in se vsi začnejo pri 107, Jina! ohmy.gif laugh.gif Meni je priporočila 108! cry.gif In je celo rekla, da je svetlejši od mojega MAC-a! lol1.gif Mi ga je dala za v lonček in si ga sploh ne upam probat, tako je temen. laugh.gif
  • 0

#2837 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 03 November 2011 - 03:16 PM

ohmy.gif
Jaz sem sigurna, da so imeli takrat vse odtenke. Mogoče so zdaj drugačne št. pri imenih? Najsvetlejši je Ivory.

Jaz sem ga danes dobila in (104) in mi izgleda kul, sem ga samo na roki probala.

• 0

― V. Van Gogh

#2838 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 November 2011 - 03:26 PM

Aja, meli so še 103, potem pa do 107 nič. Niti v Milerju, niti v Limoniju, kjer pa niti 103 niso mel. A bi mi mal posvočala, plis? biggrin.gif Jaz bom tud najverjetneje vzela 104. Pa ti si tud mela HM Serum Gel, a sta približno ista odtenka?
  • 0

#2839 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 03 November 2011 - 04:44 PM

Jaz sem jih TUKAJ gledala. Med svetlimi je ful majhna razlika.

• 0

― V. Van Gogh

#2840 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 November 2011 - 04:52 PM

PJ, hahah, dej se sliki, ko se napudraš biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic