Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2821 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15747 posts

Posted 24 November 2007 - 11:43 AM

Noseča si! biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 24 November 2007 - 11:47 AM

Jaz sem taka skor pred vsako menstruacijo. Takrat ponavadi iščem štrajt. oops.gif
  • 0

#2823 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 November 2007 - 12:27 PM

I feel like shit. Ou jea. Iz nosa mi še zmer teče k pr norcih ( in ne, jokanje nč ne pomaga, prav tako ni dobro za že tako pekoče oči), bolijo me vsi dihalni predeli od kašlanja, glava, mišice na nogah, za učit se mam toooooooooooooooooook, pa pobegnla sm od dečkota, ker sm ena navadna prasica (pardon my french) in ga sam v slabo voljo spravlam. Sama seb ne morm vrjet, da sm taka. Kr neki no, nej bo že konc tega klinčevga novembra, ker ne morm več. Pogrešam ga za znoret, obenem sm pa ful tečna, ker mam preveč stvari na glavi. Ah ja. Sometimes I really hate myself. wallbash.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2824 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 November 2007 - 02:32 PM

Buggy, pridi k meni na Murakamija pa čaj! wink.gif

Mene spet noro meče - res mam momente, ko bi najraj pobegnila in bi se mi je*alo za vse ... No, saj, počasi se mi že itak. oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2825 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 November 2007 - 03:00 PM

Zakaj mi je še vedno všeč pa tudi če ga vidim 1x na 5 mesecov. Vedno preskočijo iskrice, vsaj iz moje strani. I must forget him! oops.gif hmm.gif

Če bi fant vedel bi me iz kože dal. laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2826 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 November 2007 - 03:12 PM

QUOTE(Špela @ 24. 11. 2007 - 14:32) View Post

[color=#CC33CC]Buggy, pridi k meni na Murakamija pa čaj! wink.gif

Veš kolk bi z veseljem. O jaaaa ... Ampak dons bom brala samo algebro, če že kej, ker mi itak tko v glavi nabija, da nism sposobna mislt na nč druzga. Pa mal mi je slabo, pa nism še skor nč jedla dons :S Pa spet stokam. Grem delat, ti pa maš tud zihr kej za narest smile.gif

Evo, takele primerke, kot je Špela, ki lahko brez slabe vesti spijo do 10ih, bi trenutno nekam poslala, ker se mam tooook za učit twisted.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2827 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts

Posted 24 November 2007 - 10:16 PM

smešno mi je, kako se veselim časa, ko bom sama. pa mičkeno si bom social life poboljšala .... smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2828 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11887 posts

Posted 25 November 2007 - 10:04 AM

Zdele sem se prišla mal razpisat, ker sem postala tko jezna, da bi najrajši kričala. Moj dedek je star 93 let. Stanuje 8 km stran od mene in obiskujem ga skor vsak dan, oz. na dva dni. Skrbim za njegovega psa, skrbim za dedka, tako da ga strižem, perem glavo, umivam oči (je brez enega očesa), kupujem hrano za psa, ampule, pospravljam njegovo hišo, ker je tako, kot da bi bombo razneslo notr. Vse to delava skupaj z mami. Fora je pa v tem, da nas je 8 vnukov in ena pravnukinja, vsi s svojimi avtomobili in obiskujem ga SAMO jaz. Noben drug ga ne vključuje v svoje plane. Pa da ne bo kdo mislil, da to počnem, ker kaj dobim od njega. Ne dobim ničesar in tud nočem ničesar, tud vzela ne bi denarja, če bi mi ga ponujal. Tudi vso zemljo in hišo je prepisal na hčerko (mojo teto, ki je par let skrbela za mamo, k je bla priklenjena na pojstlo) in vse njegovo posestvo bojo dobile sestrične, ki se jim jebe za dedka. Tud povohajo ga ne. So take materialistke, da me boli glava. Jezi me to, ker je moja teta (ta, na kero je vse prepisano) totalna krava in zanj sploh ne skrbi, kot bi mogla. Tisto južno mu pripelje, pospravi nič, niti umije ga ne, niti ga ne natera, da bi prepoblekel tiste posrane hlače, k smrdi, da dol padeš.
In to počnem že 3 leta. Tri leta 4x na teden. Men se bo zmešal. Tudi zato, ker potem poslušam njegove žaljivke (reče mi prekleta in pa kurba), zato ker nočem tam viset po dve uri. On samo čaka, da midve z mami prideva, da tam kartamo in ko jest že vsa sita hočem po dveh urah domov, fašem od njega, da sm prekleta itd.
Saj ga razumem, od osamljenosti se mu meša in nam 3x na teden pove, da je hmal umrl, pri teh letih je še kompletno pri pameti, nič ga meče, razen tega, da je težek ko svinja. Stalno jamra, kok je sam, ampak glede na njegova leta ima presenetljivo veliko obiskov. Ampak, kadar midve z mami prideva in je tam kakšen obisk, začne dedek zganjat tak cirkus, da se čimprej losa obiskov, da me je sram; samo zato, da bi čimprej začeli kartat. Ko mu rečem, če bi prišel kdaj k nam, da bi pri nas jedel kosilo ali večerjo, pa niti slučajno ni za. On bi bil samo doma in da bi kartali.

Na jetra mi gre, da nas je vnukov in otrok tok velik, ampak so vsi tako brezbrižni, da mi gre na bruhanje. Dedek pa potem hoče meni vzbujat slabo vest, ker hočem po dveh urah že domov. Pizda, če bi vsak vnuk prišel k njemu en dan, bi blo to že ogromno. Ogromno. Ampak ne. A sm zdej jest edina, ki ma tok zavesti, al sem enostavno trapasta?

• 0

#2829 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 November 2007 - 10:10 AM

Ne, Frida, seveda nisi trapasta, kar počneš za dedka je zelo pohvalno, v današnjem svetu takšnega altruizma ne premore veliko ljudi, prekleto žalostno, tudi kadar se gre za družino! Dedek se pač nad tabo znese, ker si edina, ki premore toliko ljubezni in sočutja, da ga še obiskuje, da ga pa ostali ne je pa - ne vem, meni osebno zelo žalostno. Kako se na nekatere ljudi kar pozabi. cry.gif
Fajn punca si, Frida! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2830 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 25 November 2007 - 10:12 AM

Grozno Frida! Dedek je lahko vesel, da te ima. Upam, da se ti bo to enkrat poplačalo.
  • 0

#2831 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11887 posts

Posted 25 November 2007 - 10:22 AM

Hvala!
  • 0

#2832 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29743 posts

Posted 25 November 2007 - 10:31 AM

kako malo mi je treba, da sem spet vsa trapasta. ampak rabila sem točno to - da me požoka tam, kjer ve, da sem mehka. oops.gif

frida, console.gif

• 0

#2833 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15747 posts

Posted 25 November 2007 - 11:01 AM

Frida res si pridna. Dobro se vrača z dobrim. Pozabi sestrične in bratrance, bojo že dobil svoje. Verjamem pa, da te jezi, mene bi tudi.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2834 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32352 posts

Posted 25 November 2007 - 11:04 AM

Ne vem no, jst pa drgač razmišljam... če tega ne delaš z veseljem (tako se pač bere), zakaj se potem "siliš", počneš to iz občutka dolžnosti? Kaj pa če bi nehala?
It's just a thought... wink.gif
  • 0

#2835 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15747 posts

Posted 25 November 2007 - 11:08 AM

Lej M, jst mam tut babico, mi je najbolj tečna in težaška na svetu, ampak vseen trpim zraven, ko kristus, jo vozim po trgovinah, itd... Ati je pač edinec in nima drugega, kot nas. Konc koncev je moja babica in sorodnikov si pač ne izbiramo sami. Jebat ga.

Itak pa veš, da je veliko stvari v življenju, ki jih pač moramo narediti, pa čeprav nam niso v veselje.
  • 0

#2836 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11887 posts

Posted 25 November 2007 - 11:10 AM

Zato, ker se mi smili človek. Zato, ker nočem, da živi v dreku in ker mam rada njegovega psa. Presedat mi je pa začel pred kratkim. OK. Dost o tem punce, hvala.
  • 0

#2837 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32352 posts

Posted 25 November 2007 - 11:11 AM

Ja sej, si pač edina...Frida je omenila, da jih je več.
Ne vem no, sej se trudiš do neke mere, sam če ti pa začne vse skupaj tolk najedat, kot je napisala, pol pa ne vem.
Jst sm pač itak bolj egoistično naravnana, pa mi čist nič ne manjka. smile.gif
  • 0

#2838 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 25 November 2007 - 11:20 AM

egoizem gor ali pa dol, postavi se v dedkovo kožo, mogoče bomo pa kdaj sami v taki situaciji, ko bomo stari in bomo srečni, če bo kdo za nas poskrbel. Jaz štekam Frido, ni zdaj rekla tega zarad tega, da ne bi hotla več tega počet, ampak si je malo spucala ventile. Konec koncev so stari ljudje hujši kot otroci. Frida pohvalno, ne obupaj. Imamo in smo imeli podobno situacijo pri nas in vem kako je to.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#2839 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 November 2007 - 11:21 AM

QUOTE(_M_ @ 25. 11. 2007 - 11:11) View Post

Jst sm pač itak bolj egoistično naravnana, pa mi čist nič ne manjka. smile.gif

Tebi ne, mogoče pa komu drugemu, ki bi mu morda kakšna tvoja pomoč prav prišla. Samo razmišljam, nimam pojma kako je s tabo v resnici ...
Je pa res, da hitro začneš z drugačnimi očmi gledat na egoiste, ko enkrat sma potrebuješ pomoč. Takrat to potem niso samo pač egiosti, ampak ljudje, ki nimajo v sebi dost kulture in čuta za sočloveka, da bi poskušal začutit tvojo bolečino in ti mogoče priskočit na pomoč.

Jaz tudi razumem, da so v življenju dolžnosti, ki jih ne moreš kar tako spregledat, četudi so zoprne, grozne in nevem kaj. Treba jih je narest, ker se mi tudi zdi žalostno živet življenje, kjer gledaš samo nase. Živimo v skupnosti in tko se je tudi treba obnašat. In ko bom jaz stara, bom mogoče tudi zagrenjena in tečna (nikol ne moreš vedet, kaj čas in starost prineseta) in takrat nočem ostat sama, osamljena in pozabljena. Bi rada, da bo takrat kdo ob meni toliko človeški, da mi bo prišel za kakšno urico delat družbo, me mal kratkočasit in razveselit ... četudi mu to ne bo glih predstavljalo najhujše žurke.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2840 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11887 posts

Posted 25 November 2007 - 11:28 AM

Ja, kot je rekla Chandra, spucala sm ventile. Hočem sam povedat, da mi gre na živce zaplankanost moje familije. Ko recimo moja mami natera in prepriča svojo sestro, da gresta generalno spucat njegovo hišo, teta ne prinese nobenega čistila s sabo, ker je mnenja, da se da vse očistiti s kisom. Dedkovim kisom. Samo je treba upoštevat tud to, da je v dedkovi hiši vse tako zapackano, da kis ne pomaga in on je recimo sposoben svoj drek iz wc-ja prenest v dnevno sobo. Grdo al pa ne, tko je. Una bi pa s kisom pucala. Pa to je samo primer, v ozadju je miljon drugih stvari.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users