Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#2821 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 September 2011 - 05:01 PM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 9. 2011 - 14:17) View Post
VEDNO si vsaj eden iz dolgotrajne zveze, ki razpade, na hitro omisli otroka. Ne stekam.

Ni to ta ta zadnji, če to misliš. XD To je eden izpred kar nekaj let že, hčerko pa ima mislim da komaj 2 leti.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2822 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 06:11 PM

Aja, sem mislila zadnji. : ) Se vseeno jih poznam veliko, ki so v zvezah po 5+ let, zveza razpade in v enem letu enemu iz razpadle zveze uspe spoznati nekoga novega in tudi ze pridelati otroka. Se kar ne stekam. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2823 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 September 2011 - 06:14 PM

jaz pa to kar razumem. starejši si, naj bi ti bilo že bolj jasno, kaj hočeš in želiš; se s kom zaštekaš, stvari znajo it kar hitro in pač maš otroka po npr. letu poznanstva; men se to ne zdi nič takega. zdaj tudi full bolj razumem sodelavko, ki se je z zdajšnjim možem poročila po dveh letih zveze; takrat se mi je pa zdelo to noro.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2824 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 06:20 PM

Aja, ne vem, meni se se vedno zdi noro. : )
  • 0

#2825 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 September 2011 - 07:25 PM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 9. 2011 - 14:17) View Post

Vcasih razmisljam ... si predstavljate, da bi vam nekdo v imeniku z e-maili zamesal imena ter maile? Npr. pod Janez Novak bi bil mail peter.klepec namesto janez.novak.. : O

Prisežem da jaz to skos razmišljam, ko svoji BF pošiljam SMSe, da kok bi najebala, če bi fant pod njeno ime vtipkal svojo cifro, jebemtiš. laugh.gif Včasih potem raje kar cifro vtipkam, namesto da ime pritisnem, samo da sem za ziher. Pa sploh ne vem od kje mi ideja, da bi mi to lahko naredil, ampak ob kakšnih takih smsih sem včasih kar malo paranojična, lol. laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2826 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 September 2011 - 07:41 PM

Temu se reče slaba vest. laugh.gif
  • 0

#2827 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 September 2011 - 07:45 PM

Ne, ampak vsega pa res ne rabi vedet. ph34r.gif Večina smsov itak ni o meni, ampak bi pa povzročilo manjšo katastrofo, če bi prišlo v roke napačnih ljudi. biggrin.gif

Pa še to, najbolj se je pomoje zajebala kolegica, ko je enkrat meni pisala o svoji "simpatiji" (nekaj sta mutila), pa je ponesreči NJEMU poslala, skoraj se je ubila. Ker s fantom si le že malo bolj na komot, če se pa z nekom parkrat vidiš, malo polupčkaš in občasno slišiš pa ni lih fajn, da prebere tvoje izpovedi najboljši prijateljici. laugh.gif Jao. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2828 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 08:54 PM

Ja, as Nincha says, tudi jaz vse trikrat preverim, ce posiljam kaj taksnega. : D En fail: dve bancni usluzbenki sta si dopisovali po mailu med seboj o nasi firmi (prosila sem za sluzbeno kreditno kartico) in, ker smo mali kraj, sta v sluzbeno dopisovanje vkljucili tudi cencanje, ki ni imelo veze s firmo. In potem je ena izmed njiju pomotma mail z vso cencarijo poslala meni. In potem HA HA vidis zahtevek po umiku maila (to lahko oni delajo na svojem internem serverju, ma ne more ona potegniti maila nazaj k sebi, ce ga je poslala na eksterni server LOL). In, ko je videla, da se ji ni izslo mi je pisala, da naj se delam, da maila nisem dobila. LOL. Mona. Sem poslala v rit njo, banko pa se kreditno.
  • 0

#2829 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 30 September 2011 - 08:59 PM

kot radi porečejo privoščljivci: sve se vrača, sve se (duplo) plača.
js mam paranojo edino predno koga prvič kličem, milijonkrat preverim cifro pa ene trikrat zajamem sapo pa sem vsa živčna. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#2830 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 09:02 PM

QUOTE(Špela @ 30. 9. 2011 - 21:59) View Post

kot radi porečejo privoščljivci: sve se vrača, sve se (duplo) plača.

Na kaj to leti? Da bova z Ninch enkrat naj?? : O Sicer se mi je ze zgodilo, pa ne preko komuniciranja na daljavo, ampak, ker naglas govorim - zvecer odprta vrata od balkona, na ulici tisina, vse se slisalo ven, pod oknom pa tast. In jaz sem ga sinfala. Mi je potem rekel. Pa me zacuda niti ni pretirano iztirilo, ker kot prvo, it was all truth in si je potem tudi on vzel moje sinfanje k srcu ter zadeve spremenil na bolje in kot drugo sem ze veckrat razmisljala, da bi lahko kdo poslusal pod oknom.

: )

• 0

#2831 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 30 September 2011 - 09:11 PM

ja, ziher bosta naje*ali. laugh.gif gornja izjava je bila seveda z moje strani mišljena sarkastično, imaš pa primerke, ki v to sveto verjamejo in po mojem doma na tihem vrtijo molilne mlinčke, da koga kaj neprijetnega zadane, da lahko pol skočijo vanje s 'told yoa so!' in se privoščljivo hihitajo v brk. idioti.
  • 0

#2832 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 09:12 PM

Sej vem, sej vem, nisem vzela resno, samo razvijam debato in dodajam OT storje. : D
  • 0

#2833 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 September 2011 - 09:23 PM

Še en OT, LOL; Plaanet, nekaj zate:

KLIK!

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2834 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 30 September 2011 - 09:29 PM

QUOTE(Kinky @ 30. 9. 2011 - 22:23) View Post

Še en OT, LOL; Plaanet, nekaj zate:

KLIK!

Waaaa! w00t2.gif Love it, made my day! HVALA! worship.gif
  • 0

#2835 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 30 September 2011 - 09:32 PM

Mami ima novo bančno in si je cel dan ponavljala kodo, potem sta šla s fotrom v trgovino in me je z informacij (ker ni imela telefona s sabo) poklicala domov, naj ji povem kodo. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2836 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 30 September 2011 - 10:27 PM

zakon petkov večer je, ko greš fotra iskat na eno 50-letnico pa prideta oba pijana domov laugh.gif
  • 0

#2837 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 01 October 2011 - 07:09 AM

Sej so bla zelisca, bo pomagal pri bolniski ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2838 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 01 October 2011 - 07:18 AM

sleep.gif
  • 0

#2839 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 01 October 2011 - 12:10 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 30. 9. 2011 - 23:27) View Post

zakon petkov večer je, ko greš fotra iskat na eno 50-letnico pa prideta oba pijana domov laugh.gif

thumbup.gif
  • 0

#2840 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 10 October 2011 - 02:12 PM

ohmy.gif cry.gif oops.gif

Pekla sem pecivo v katerega je treba dati 500g moke. Dala sem notri celo pakungo moke, ker mi je bilo jasno, da je je notri ravno 500g. Očitno sem prebrala TIP 500 lart.gif in sem tisti 1kg enostavno izpustila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users