Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2821 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 March 2009 - 07:09 PM

Na kok dni si mažeš?
  • 0

#2822 *Tinky*

*Tinky*

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 01 April 2009 - 12:22 PM

1× na dan... Mi je rekla naj vsak dan spiram s fiziološko in pol namažem s tem...
  • 0

#2823 *Tinky*

*Tinky*

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 19 April 2009 - 07:05 PM

Sm si šla kupt Betadine al nekaj tazga smile.gif . Ma tud jod notr.
Kaj naj nardim če tud to ne bo pomagal??? K jz mam drgač narjene lukne za industrial pierce ampak ne morn dat palčke notr, če mam to bulco.
  • 0

#2824 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 April 2009 - 07:22 PM

Par dni nazaj je blo točno en let odkar mam pirs v popku. Zdej me pa zanima če je normalno, da men še vedno teče limfa vn? Sej ne uno ful, vsake tok časa mal, pa včasih morm dt pirs vn pa ga dobr spucat če se kej zasuši tongue.gif U glavnem a je to normalno po enem letu? A bo kdaj nehal?
  • 0

After all this time?

Always.

#2825 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 19 April 2009 - 07:31 PM

men se je to skos dogajal (tko ene pol leta). Potem pa mi je zdravnica dala Bivacyn - 1x sem namazala in od takrat je OK.
  • 0

#2826 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 19 April 2009 - 07:36 PM

Ancka, keri to? tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2827 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 20 April 2009 - 05:59 AM

kaj keri to?
pirs mam v popku, Bivacyn je bla pa krema smile.gif
  • 0

#2828 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 April 2009 - 02:13 PM

Ja, nisem vedla a odgovarjaš men al Tinkyci smile.gif Drugač sem se pa mazala z bivacinom (ampak še čist na začetku). Bom probala spet, hvala smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2829 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 20 April 2009 - 05:22 PM

Pa čim bolj suh imej. Ne si kaj preveč umivat, naj bo zadev suha.
  • 0
IPB Image

#2830 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 August 2009 - 06:36 PM

Uhan v nosu.... Kakšne izkušnje imate? Se vam je ful gnojil je blo vse o.k. Kaj je manj boleče pištola al igla? Kaj je bolj varno. Koliko časa imaš uhan lahko izven luknjice, da se ne zaraste?

• 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#2831 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 06:44 PM

jaz sem imela uhan v nosu
2krat sem si ga naredila sama(ja sama biggrin.gif )
1krat sem šla v salon

zagnojilo se mi je samo 1krat,drugače pa je blo vse ok
luknja kar hitro zaraste(vsaj zgornji del-tista luknjica pač ki se vidi)
zdaj sem že 5let brez, pa ni nobenega sledu da sem imela kdaj luknjico(za razliko od popka evil.gif )
  • 0

#2832 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 August 2009 - 06:50 PM

Kako sama????? Kok časa si lahko brez uhana, da se ne zapre luknjica? To mislim tko, če si lahko brez recimo en teden?
  • 0

#2833 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 06:54 PM

sama z iglo

hm...to se ne spomnim, zgoraj kar hitro zaceli, apmpak cela luknja skozi pa ne
tak da se spomnim sem potem pač malo mogla zvrtat uhan, da se je luknja spet "odprla" in je šlo skozi
  • 0

#2834 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 August 2009 - 06:57 PM

Kje si dobila pa iglo za pirsin? Kok hitr ti je to ratal? A se ti je zagnojilo ko si jo nardila sama al ko so ti v salonu? Jaz raumišljam o pištolci ne o igli. A je to res tok bolj nevarno za okužbe?
  • 0

#2835 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 August 2009 - 08:01 PM

Moji kolegici se je začelo delat divje meso ob pirsu v nosu, da je na koncu zgledalo kot da ima ogromno bradevico down.gif In potem je mmogla dat pirs ven, telo ga ni sprejelo. Je pa njej delala z iglo msz.
  • 0

After all this time?

Always.

#2836 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 08:14 PM

ma jaz sem si kar z navadno iglo predrla(ni bolelo,nič krvi, edino full težko,pa dolgo je šlo, ker je debela koža tam)pa potem sem si uhan not tiščala in obračala tak dolgo da je šel not(ker je pač debelejši kot igla)
ma to sem bla stara prvič 15,drugič 17, pa malo nora pač,saj zdaj me zmrazi ko se spomnim
tretjič pa v salonu s pištolco pri 20, potem sem mela še 2 leti pa dala ven,ker me je minlo,pa prerasla sem pač to
  • 0

#2837 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2009 - 09:07 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 23. 8. 2009 - 21:14) View Post

ma jaz sem si kar z navadno iglo predrla(ni bolelo,nič krvi

A mi lahko tole razložiš, lepo prosim?! Jaz, če se MALO pičim, me boli + sigurno kri teče.
A si z drugega planeta?! ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2838 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 August 2009 - 09:30 PM

Kolikor se jaz spomnim, mi tudi ni blo kaj ekstra. Resda je minlo že 12 let od tega, a se niti jaz ne spomnem krvi. Po logiki bi je moralo nekaj pritečt. Ziher je, je, a spominsko nevredno zgleda. Malo bolj je bolelo ko si prediral tanko plast, kjer je sluznica in živci, drugače nič kaj pretirano.

Delala tudi v popek 4x, kjer je prvih 3x šlo brez problema, "brez" bolečin, četrtič mi je postalo pa tak slabo, da sem šla raje kar v studio.
Neobčutljivost pri popku pripisujem sedaj času, kjer je v telesu vseskozi blo prisotno takšno in drugačno sranje, kar je oblažilo občutke. Drugače si ne znam razlagat...
Zakaj 4x? Ker sem zmeraj mela pretanko iglo in si potem uhana nisem not spravila.

Verja, ne znam ti nič povedat glede pirsanja nosu v studiih. Ne o pištoli, ne o igli in o tem, kera je boljša.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2839 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 23 August 2009 - 09:32 PM

Moja sošolka si je sama naredila tri piercinge. wacko.gif

A ga je imela katera v popku, pa ga je dala ven? Jaz ga že pet let nimam več, pa uhan še vedno spravim skozi. blink.gif Pozna se tudi temu primerno. rolleyes.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2840 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 August 2009 - 08:32 AM

QUOTE(Verja @ 23. 8. 2009 - 19:57) View Post

Kje si dobila pa iglo za pirsin? Kok hitr ti je to ratal? A se ti je zagnojilo ko si jo nardila sama al ko so ti v salonu? Jaz raumišljam o pištolci ne o igli. A je to res tok bolj nevarno za okužbe?

Pojdi v Cult, na iglo, in mirna Bosna!!!! sleep.gif

Jaz imam v nosu, narejeno na pištolico, nosim ga že ufffff, ne vem, skoraj 10 let, meni se ni nič zagnojilo, ampak jaz sem superhuman LOL, oz. neobčutljiva, enako popek - NIČ, pa berem, da so punce imele še pol leta zatem probleme.

Igla is the way to go. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users