Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2821 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 07:50 PM

A ti subscriptioni na IG so cisti zasluzek al kako?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2822 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 15 November 2023 - 07:55 PM

Če mene vprašaš ja. Predvidevam pa, da Anči svojega novega super duper prehranskega dopolnila (ki bo ful drag) verjetno ne bo delila samo med subscriberje. Njej ne gre za denar :D

• 0

#2823 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 08:15 PM

Seveda ne. Samo s subi bo dobila 5000 e mesecno.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2824 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 19 November 2023 - 05:21 PM

Res bi rada vidla, kaj in koliko jejo trije (od tega enoletnica) za 200 na mesec …

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2825 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 19 November 2023 - 05:55 PM

Uf, ZF 🤪 jah mogoče, če živiš od zelja, fižola in krompirja.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2826 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 November 2023 - 06:16 PM

Ni šans, če vsak dan kuhaš. Če pa jejo samo v šoli/službi, pol pa že mogoče. Pa še to se mi zdi neverjetno.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2827 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 19 November 2023 - 06:27 PM

Ona je pa doma, je sp … Ocitno carajo. :hmm:

“V trgovino pojdi, ko res ni nicesar vec, kar bi lahko pojedel”, to mi je cist nezivljenjsko, sploh z otrokom doma. Pa tudi nobene veze z budgetom nima, ce imas v shrambi skos pribl. iste kolicine zivil. pribl. iste kolicine zivil. Mislm, da je sicer glih ona svetovala kupovanje vecjih kolicin v akciji.
  • 0

― V. Van Gogh

#2828 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 20 November 2023 - 08:56 AM

Haha...al pa zivijo od nekih pogrej in pojej zadev. Zmrznjene pice, riceti v konzervah...ne vem

Jaz zdaj vidim da najmanj zapravim ce nobenih akcij ne spremljam. Kupim ko zmanjka/ rabim in to je to. Ne mislim samo hrano ampak nasplosno. Ce je slucajno takrat kje kaka koda jo koristim, sicer pa placam redno ceno.
  • 0

#2829 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32368 posts

Posted 20 November 2023 - 08:59 AM

To je mogoče obvladljivo, če ti zmanjkuje po več stvari hkrati, drugače si pa ne predstavljam v trgovino po vsak izdelek, ki ti ga zmanjka. 

• 0

#2830 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 20 November 2023 - 09:02 AM

Je potem se napisala njihov tedenski jedilnik, kuha vsak dan … Ne vem, enostavno ne razumem. Ali pa jejo kot ptici.
  • 0

― V. Van Gogh

#2831 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 20 November 2023 - 09:13 AM

M, nisem tko mislila. Za prehrano gre v trgovino M, kupi samo kar je na seznamu. Jaz bi sigurno se kaj dodala.
Sicer pa grem se 1x vmes v lokalni mini merkator ampak vzamem res samo kar manjka - kaksne zemlje in sadje, ce zmanjka caja itd...
Mislila sem, da namerno ne spremljam zdaj tega black novembra in praznicnega decembra. Kar vem da moram kupit bom kupila, pa nic na zalogo in nobenih stvari za "kasnej" - kozmetika, cunje, obutev itd
  • 0

#2832 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32368 posts

Posted 20 November 2023 - 09:44 AM

Aha, ja. Jaz tudi približno vem, kaj bomo rabili v roku tedna ali dveh in potem za te (predvsem dražje) stvari pokoristim kupone po trgovinah, ne vem, zakaj ne bi, sploh, ker imamo vse res blizu in grem spotoma  po službi. 

Glede kozmetike in cunj pa tudi jaz ne kupujem v akcijah na zalogo. 

• 0

#2833 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 20 November 2023 - 09:51 AM

Ce redno kupujes v trgovinah, kjer imajo kupone, potem itak. Hofer in Eurospin jih nimata (za Lidl se ne vem?). Tako da midva samo kaksen pralni prasek v Sparu kupiva z vecjim popustom. Sicer pa ne gledava na akcije, kupiva, kar rabimo, vedno iste stvari. Mogoce je pa v tem problem, ampak glih cas se imava ukvarjat se s tem, kaj je kje znizano in na podlagi tega sestavljat jedilnike. Je dovolj ze to, da hodimo v razlicne trgovine.

Aja, na njihovem jedilniku pa kriticno primanjkuje sadja in zelenjave, meni je tak nacin prehranjevanja mimo.
  • 0

― V. Van Gogh

#2834 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 20 November 2023 - 10:10 AM

Ja, sem isto opazila. Sadje in zelenjava ti tudi težko zdržita 14 dni.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2835 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 20 November 2023 - 10:20 AM

Pa oboje je relativno drago, tako da tudi veliko pojasni.

• 0

― V. Van Gogh

#2836 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 22 November 2023 - 09:58 PM

https://www.instagra...TI4YzE2YTYwMA==
  • 0

― V. Van Gogh

#2837 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27766 posts

Posted 22 November 2023 - 10:15 PM

^^
Neverjetno, for the first time!
To se meni dogaja z mlečninami in mesom, ampak pač že poznam okus.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2838 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 24 November 2023 - 06:52 PM

Na kaj to leti, Planet? :)

A jaz cesa ne razumem tu? 2 vadbi od Nuse Gnezda na dan (?), razlika prej/potem pa na videz minimalna …

• 0

― V. Van Gogh

#2839 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 24 November 2023 - 07:54 PM

Pa dve na dan,to je ful. Meni ni neke razlike ne 🤷
  • 0

#2840 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 24 November 2023 - 07:56 PM

Jaz vidim minimalno razliko pri špehcu okrog bokov, ampak sem se ful trudila iskat.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users