A rocni mesalnik je a, b ali c?
Posted 23 February 2015 - 01:32 PM
A rocni mesalnik je a, b ali c?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 February 2015 - 01:36 PM
ne odgovarjam, ker ne vem...ampak predvidevam, da C?
Posted 23 February 2015 - 01:45 PM
Posted 23 February 2015 - 01:51 PM
Z A pride čisto limast, ne priporočam.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 February 2015 - 02:01 PM
Ja lej, resno sprasujem.
Saj pol sem pogooglala, pa mi je vrglo ven metlice, samo moja logika je bila pa da je nek kuhinjski pripomocek, ki ne nuca stroma, ergo rocni. But boy I was wrong.
In ja, s palicnim pride res en pac, zato pa sprasujem, ce je mozno, da je rocni = palicni pa da brokoli naredi kaj boljs strukturo.
In ja, kak je splosno uveljavljen, 'slovnicno korekten' izraz za B? Pasirka ni, ker to je tista mal vecja zadeva, jaz bi rekla muckalica.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 February 2015 - 02:13 PM
Posted 23 February 2015 - 02:17 PM
A ves, da ga nikoli nismo do zdaj tako uporabljali, mi ni padlo na pamet. Ampak zdej pa vem, kul! Bom naredila, ta teden bo spinaca na sporedu, yum!
Posted 23 February 2015 - 03:50 PM
Včeraj sem prvič delala pečen (basmati) riž z jajcem in zelenjavo (por, čebula, kalčki in temna sojina omaka, kitajske začimbe)
Božanski je bil!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 February 2015 - 05:22 PM
Ja za mene je c.
A je palicni mesalnik, b pa "tisto za pire".
What she said
Posted 23 February 2015 - 09:32 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 February 2015 - 02:37 PM
Za Katjo čorbico s piščancem, krompirjem in grahom
za naju popečene goveje zrezke v omaki in torteline z zelenjavno-skutinim nadevom
pa še maso za palačinke imam narejeno
Posted 24 February 2015 - 04:16 PM
Rozicevo pecivo z jabolki
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 February 2015 - 06:36 PM
Posted 24 February 2015 - 10:01 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2015 - 08:28 PM
Chow Mein rezanci z različno zelenjavo in čemaževim tofujem, endivija z avokadom, sezamovim oljem in čilijevim medom.
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2015 - 08:48 PM
Piščanec z zelenjavo in indijskimi oreščki
Posted 27 February 2015 - 11:46 AM
Zelenjavno rižoto, Veggie ocvrt tofu (v pečici).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 February 2015 - 05:29 PM
Posted 28 February 2015 - 01:56 PM
Posted 28 February 2015 - 03:38 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users