Jump to content

Photo

Veganska in vegetarijanska prehrana

• Please log in to reply
3252 replies to this topic

#2821 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 28 November 2017 - 12:16 PM

Se posipam s pepelom, navadnega res ze dolgo nisem kupila. Potem mi je pa se manj jasno, kako je lahko cena rizevega z dodatki skoraj 2x toliko.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2822 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 23 December 2017 - 02:37 PM

Vceraj sem spekla te limonine mafine in so bozanski, noro okusni in socni, pa narejeni so v pol ure in v eni posodi:
https://svojpotencia...fini-z-mandlji/

Včeraj sem poskusila ta recept in je bil fail. Sestavine so že same po sebi take, da se ne sprimejo dobro, pečeno se je pa kar drobilo. Dvignili se tudi niso nič in niso mi bili dobri, ravno zaradi vseh teh suhih sestavin, kokosa se ful čuti. Sem pa dodala 1 žlico več agavinega sirupa in nekaj več vode. Ne vem, če je bilo to narobe.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2823 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 23 December 2017 - 03:29 PM

Moji so bili malo premokri, drugače pa eni boljših mafinov kar sem jih jedla. Naslednjič bom dala manj tekočine, sodo bikarbono pa sem zamenjala s pecilnim.

• 0

― V. Van Gogh

#2824 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19127 posts

Posted 31 January 2018 - 01:09 PM

Še obstaja kakšen fajn veganski IG, brez selfijev, z večinoma samo hrano in recepti, kot recimo od Kinky?

• 0

#2825 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25883 posts

Posted 31 January 2018 - 01:20 PM

Hot for food ze poznas? 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2826 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 31 January 2018 - 01:48 PM

https://www.instagra...he_clumsy_vegan
https://www.instagram.com/beferox
  • 0

― V. Van Gogh

#2827 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19127 posts

Posted 31 January 2018 - 01:57 PM

Hvala!
  • 0

#2828 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27329 posts

Posted 31 January 2018 - 02:02 PM

Ful lepo zgleda :o
  • 0

#2829 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 01 February 2018 - 04:45 PM

Kakšen se vam zdi I like tofu, je res toliko boljši od ostalih in kateri okus vam je najbolj všeč? 

• 0

― V. Van Gogh

#2830 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 02 February 2018 - 09:42 AM

Ne znam odgovorit. Sem kupila ze nekaj casa nazaj, niti se ne spomnim vec kateri okus in ce je bil dober. Predragi so mi, jaz vecinoma kupujem najcenejsi tofu iz Mercatorja ali Hoferja in predelam po svoje. Ce ti ni skoda denarja, poskusi vsakega posebej. Tofu je itak bolj love/hate zivilo, se mi zdi :)

Meni se pa ze dolgo cedijo sline po cimetovih rolcah, se nisem se nikoli lotila delat, pa me zanima, ce ima kdo cimbolj enostaven in preizkusen recept v rokavu.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2831 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 02 February 2018 - 09:51 AM

Saj zato, meni se tudi zdi predrag, sploh ker ga ne pojeva tako malo. Mogoce probam limona-ingver, se mi zdi se najbolj zanimiva kombinacija. Da bi redno kupovala njihove, se mi zdi pa brezveze, ker ze tako uporabljam ogromno zacimb v kuhinji in se v jedi pomoje sploh ne zazna razlike. Se vedno pa trdim, da ga tisti, ki jim je ogaben, samo ne znajo dobro pripravit. :D Isto je s sejtanom, ki je sam po sebi kot gumijast podplat, dobro pripravljen je pa bozanski. Moz komot meso zamenja z njim.

Mislim, da ga ima Kinky na blogu.
  • 0

― V. Van Gogh

#2832 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19127 posts

Posted 06 February 2018 - 04:07 PM

Je katera ze sprobala nove Argetine namaze na osnovi cicerike?
  • 0

#2833 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2018 - 05:37 PM

Jaz sem, onega z olivami, meni je ok ampak nic posebnega.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2834 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 06 February 2018 - 10:12 PM

Jaz pa papriko, podobnega mnenja kot Sarah. Sem pričakovala več okusa po papriki.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2835 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 07 February 2018 - 10:37 PM

Kupila sem tole kao sir za žar pa me zanima, kakšne priloge bi pasale zraven, nimam idej.

Violife_halloumi_SMALL-350x350_800x.png?
  • 0

Bill Bullard

#2836 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 07 February 2018 - 11:04 PM

Zraven redko katerih stvari ne pase, res tezko zgresis. Edino v jedi na zlico ga ne bi dajala, najboljsi mi je pa s hokaido buco in jajcevci na zaru in pecenim krompirjem, z ajdovo kaso in gobami, pa seveda na solati. Samo se kos kruha rabis in imas kosilo ali vecerjo.
  • 0

― V. Van Gogh

#2837 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 February 2018 - 11:00 AM

Jaz pa papriko, podobnega mnenja kot Sarah. Sem pričakovala več okusa po papriki.

Meni ima pa ful okus po papriki. :) Mi pa ni nič posebnega, so mi še vedno ful boljši tisti iz Hoferja.

Kje kaj kupujete alfaalfa kalčke? Jaz jih v lokalnem Mercatorju ne dobim več pa me zanima še kje jih kaj imajo...sem bila tudi v enem šparu pa jih niso imeli.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2838 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 10 February 2018 - 02:20 PM

Zraven redko katerih stvari ne pase, res tezko zgresis. Edino v jedi na zlico ga ne bi dajala, najboljsi mi je pa s hokaido buco in jajcevci na zaru in pecenim krompirjem, z ajdovo kaso in gobami, pa seveda na solati. Samo se kos kruha rabis in imas kosilo ali vecerjo.

Hvala! Kar dobra stvar, edino fuul (pre)slana. Za kake raznjice bo fajn.
  • 0

Bill Bullard

#2839 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19127 posts

Posted 10 February 2018 - 03:29 PM

Jaz sem danes probala I like tofu s pestom bazilike, brezvezen, cisto nobenega okusa po baziliki nima.
  • 0

#2840 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 10 February 2018 - 07:28 PM

Skoda.

A mi lahko kdo razlozi, zakaj so veganski krofi 10x drazji od navadnih? :butl:
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users