Če perete na 40 stopinj, poskusite enkrat oprat na višji temperaturi....
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 07 March 2013 - 07:44 PM
Posted 07 March 2013 - 07:46 PM
^ ja, to tudi!
Kaj pa, če bi prej za kakšno uro majico namočila in pod pazduho ekstra podrgnila na roke z večjo količino pralnega sredstva?
Ne vem, ugibam...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 March 2013 - 08:09 PM
Tut to ne pomaga včasih!
Jaz take majce enostavno stran vržem. Samo to se pač zgodi po naprimer letu dni nošenja...
Posted 07 March 2013 - 08:13 PM
Jaz sem to najbolj opazila pri eni S.Oliver majici, ki ni bila poceni kljub temu, da je čist navadna črna bombažna, ampak mi je zelo všeč zaradi ladijskega izreza in rokavov do komolcev, pol pa to... in je ravno zaradi tega zelo redkokdaj oblečem.
Posted 07 March 2013 - 08:24 PM
No jaz nisem taka, da bi majice kar stran metala, ampak hočem probat različne stvari in najti rešitev. Črne stvari pa vedno perem na 40 stopinj. To bom še probala ja, dat na višjo temperaturo. Na koliko pa, je dovolj 50 ali mora biti 60? Ni nevarnosti, da bi se na 60 črna barva kaj bolj sprala? Jaz v bistvu vse perem na 40, razen brisače, posteljnino in podobno dam na 60. Se vedno bojim, da bi bilo za ostalo 60 preveč. Bom probala tudi pazduhe pred pranjem zdrgnit z detergentom. Imam še nekaj Ariel Professional za trdovratne madeže, bom kar s tem poskusila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 March 2013 - 08:28 PM
Aja, baje se dobi tudi neko sredstvo, ki naj bi služilo kot dezinfikator, naj bi imeli v Dm in Müllerju... Mogoče bi pomagalo, da se malo s tem namaže ali pošprica kritične predele pred pranjem...
Posted 07 March 2013 - 08:35 PM
Ja, neka stvar za športne stvari obstaja, ki prav te švic vonjave ven spravi...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 March 2013 - 08:37 PM
Aja? Bom pogledala ob priliki, če se spomnim. Pa za tisto sredstvo za dezinfekcijo pralnega stroja, ki jo je bellini omenjala, nisem še šla gledat. Bom najprej poskusila zdrgnit pazduhe in dat enkrat na višjo temperaturo, če bo bolje.
Posted 07 March 2013 - 11:22 PM
Shit, malo sem pozna - ma dobro. A imate kaksen nasvet za ogled Zagreba - in a day. Kaj it pogledat, kam, ali v okolici/blizini - sightseeing, hrana, shopping, must-see/do? Hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 March 2013 - 01:05 AM
Vem samo, da je tam nekje živalski vrt. ![]()
Posted 08 March 2013 - 07:36 AM
Potem sva nekje na istem. ![]()
Pa da imajo tramvaje, which I absolutely adore. ;-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 March 2013 - 08:25 AM
Neko fajn slaščičarno imajo, sodelavca, ki pozna in ve kje je pa ravno danes ni
baje imajo veliko zadev iz kostanja, če se prav spomnim. Je pa že ful časa, taka tradicionalna.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2013 - 08:27 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 March 2013 - 11:28 AM
Grem kupit spletno kamero. Zanima me, na kaj naj sem pozorna? Kakšna ločljivost je dobra?
Posted 08 March 2013 - 11:41 AM
Ponavadi imajo spletne kamere cca 2,5mpx... boljše je seveda, če je več. Potem imaš take, ki uravnavajo če ti svetloba sije za hrbtom itd. Jaz sem fantu kupila Logitechovo za 18€ (5mpx, brez uravnavanja svetlobe, avtomatski fokus)
Posted 08 March 2013 - 12:53 PM
Jaz ti priporočam še da paziš, da ima že vgrajen mikrofon.
Posted 08 March 2013 - 01:10 PM
A nimajo tega vse ze po defaultu?
Posted 08 March 2013 - 01:20 PM
Ne?
Posted 08 March 2013 - 04:29 PM
Tasika, kako veliko pa rabiš? Jaz imam dnevne vložke v eni taki mini torbici, ki je bila enkrat gratis poleg enih vložkov in je prav take velikosti, da pašejo dnevni vložki noter. Sicer pa imam tudi eno ekstra kovinsko škatlico, ki so jih ne dolgo nazaj prodajali poleg Libresse vložkov. Ampak je kvadratna, tako da če uporabljaš dnevne vložke, ki so pakirani vsak zase, bi pasali noter. Lahko pa pogledaš tudi v kakem Mullerju, če imajo kakšne primerne plastične škatlice (kot tiste za milo ali kaj podobnega), ali pa kakšno mini toaletno torbico.
Najraje bi kovinsko. Pred časom so imeli zraven Jessa vložkov škatlice, ampak so jih itak pobrali v sekundi, zdaj pa že lep čas nisem nič opazila.
[Napoleon]
Posted 08 March 2013 - 04:42 PM
A podolgovato iščeš?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users