kot ti je že supergirl napisala - si vprašal "če je mogoče" in sem ti odgovorila.
Še bolj pa z žensko katero si prej ljubil z vsem srcem in si za njo dihal in živel. Pa če tudi samo tri mesece ali pa leto dni. Ne gre to več. Fertig.
tu je verjetno najina temeljna razlika - jaz za nikogar ne živim in diham - zgolj zase. Fant/partner mi je le nekaj, kar mi še lepša moje življenje, me izpolnjuje, z menoj prijateljuje in me osrečuje... In to ne pomeni, da nisem zaljubljena, le ljubezen in partnersvo doživljam drugače ... in poiščem partnerje, ki razmišljajo podobno. Moja ljubezen ni nikoli filmsko fatalna, ampak jo doživljam kot zelo dobro prijateljstvo z dodatki ![]()
Mogoče (jaz res upam, da ne, ampak nikoli ne veš) kdaj s katero punco ustvariš družino. In se šele naknadno izkaže, da nista več srečna skupaj in želita vsak svojo pot... že zaradi otroka bi bilo takrat lepo, da greš preko sebe in svojih prepričanj, da bosta lahko še naprej skupaj vzgajala otroka in da ne bo otrok žrtev vajine vojne.