Morda katera ve, kje se lahko kupi Logonine izdelke? V Müllerju in DM nisem našla, imajo jih sicer v NM v eni trgovinici, ampak to mi je precej "odročno".
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 27 February 2013 - 10:28 AM
Posted 27 February 2013 - 10:35 AM
Sanolabor.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 February 2013 - 11:03 AM
Uuu, hvala za info!
Posted 27 February 2013 - 11:13 AM
V Muellerju imajo tudi nekaj Logoninih izdelkov, tam pri naravni kozmetiki.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 February 2013 - 11:48 AM
Ja, pa res.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 February 2013 - 07:31 PM
Potem pa očitno v NM nimajo, ker sem ful iskala. ![]()
Eno vprašanje spet, pred eno uro sem kupila nov mp3 player in NE DELA. Zanima me, kaj bodo storili, ko ga prinesem nazaj - so mi dolžni dat nov izdelek oz. vrnit denar, ali pa ga pošljejo na servis? Danes sem ga kupila ravno zato, ker ga nujno rabim in bom znorela, če ne dobim takoj delujočega.
Posted 28 February 2013 - 07:46 PM
am....a se ti ne connecta prek USB al kako?
Posted 28 February 2013 - 07:47 PM
Kaj pomeni Le jour d'avant? Ana? :/
Posted 28 February 2013 - 07:59 PM
dan pred?
Posted 28 February 2013 - 08:09 PM
Nekje sem videla Dan D ![]()
Posted 28 February 2013 - 08:55 PM
Iz katerih spletnih strani downloadate mp3-je? Enkrat sem fasala virus in sem zdaj posebno pazljiva ![]()
mp3skull.com vem, da je kul.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 February 2013 - 09:01 PM
Ja, pa hulkshare pa Beemp3.
After all this time?
Always.
Posted 28 February 2013 - 09:02 PM
Hvala, ampak na nobeni od teh dveh ne najdem pesmi ![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 February 2013 - 10:24 PM
Sarah, jaz iz YouTube downloadam pesmi preko te strani: http://www.youtube-mp3.org/
Sicer pa glede moje težave, sem nesla nazaj mp3, je poskusil še prodajalec, odprl še enega enakega - guess what, ni delal. Očitno je bila neka čudna serija, ne vem. Sem potem vzela enega drugega.
Posted 28 February 2013 - 10:33 PM
Wow Freya hvala, to pa prvic vidim!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 March 2013 - 01:42 PM
Eno vprašanje bi imel. Vprašanje, ki je sicer večna klasična uganka ampak vseeno..
Verjamete, da je po končanem razmerju z fantom/punco možno obdržat kakršnokoli obliko prijateljstva? Verjamete v to? Ste ostale kaj v stikih z bivšimi?
Zanima me vaše mnenje.
Posted 01 March 2013 - 01:54 PM
Kolikor bi si čovek želel, da funkcionira v obliki prijateljstva naprej po mojih izkušnjah to nikoli ni zaživelo.
Verjetno je veliko odvisno tudi od okoliščin, v katerih sta se razšla (ravno iz tega stališča pri meni to ni funkcioniralo, ker so bili razhodi vse prej kot lahki). Poznam pa ljudi, ki čisto OK funkcionirajo in hodijo na kavo itd.
Imam pa izkušnjo s kolegom, s katerim sva nekaj imela (intimno), vendar se nikoli ni razvilo v razmerje. Povsem normalno funkcionirava na samem (greva na kavo) in v družbi (ga žuramo s kolegi), z nasmehom na obrazu se spominjava tistih trenutkov ampak to je to.
Posted 01 March 2013 - 02:05 PM
Po mojem mnenju je to odvisno predvsem (če ne samo in zgolj) od tipa/načina/razloga/motiva razhoda.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 March 2013 - 02:12 PM
Z bivšim se ne družim. Manj ga vidim, boljše je. Sicer nisva skregana, pozdraviva se, rečeva mogoče par besed, ampak kaj več pa ne, nimam niti želje. Sva pa imela zelo razburkano razmerje, z vzponi in padci in se nočem vračat nazaj. To, da bi bila samo prijatelja, ni nikoli zaživelo.
Verjamem pa, da je mogoče pri komu možno, čeprav niti med svojimi prijatelji ne poznam nobenega takšnega primera.
Posted 01 March 2013 - 02:18 PM
Jaz mislim, da je možno. ![]()
Je pa seveda odvisno od primera do primera, zakaj sta se razšla, kako sta se razšla, če sta razčistila stvari, če so z ene strani še prisotna čustva ...
ampak ja, se da.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users