Hvala Jina, PP.
Zanima me še, sicer sem že enkrat vprašala, če je sploh še kje možno kupiti phyto izdelke razen po internetu. Sem mislila naročiti na lekarnarju pa se mi malo upira, ker je samo poštnine 4,20€.
Posted 25 February 2013 - 12:17 PM
Hvala Jina, PP.
Zanima me še, sicer sem že enkrat vprašala, če je sploh še kje možno kupiti phyto izdelke razen po internetu. Sem mislila naročiti na lekarnarju pa se mi malo upira, ker je samo poštnine 4,20€.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 February 2013 - 12:25 PM
Bučno olje lahko segrevaš?
Lahko. Se spomnim, da mi je cimra (stajerka) vedno pravila, da ni boljsih ajdovih zgancev kot tistih, ki so popeceni na bucnem olju.
Probala jih pa se nisem
.
Posted 25 February 2013 - 12:27 PM
Emily - včasih so bili v Mullerju, samo se bojim, da tega ni več ... kaj pa kakšna lekarna blizu tebe.
Ali pa zastopnik http://mediforma.si/
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 February 2013 - 12:40 PM
^^sem ravno hotela napisat, da kar uvoznika kontaktiraj in ti povejo, kje se da kupit.
Posted 25 February 2013 - 04:11 PM
Kaksna je kratica za opombo avtorja (op.a.) v anglescini? Pisem nek tekst in bi rada z opombo pojasnila, da gre za osebno izkusnjo in ne pisni vir.
Posted 25 February 2013 - 04:32 PM
Zanima me če pozna katera kakega čebelarja, ki bi dokaj poceni prodajal cvetni prah in je prav tako iz okolice Ljubljane? Medex zadeve kar hitro grejo, pa tudi stane precej...
Posted 25 February 2013 - 04:43 PM
Posted 25 February 2013 - 04:56 PM
O hvala! deluje obetavno, sploh zato ,ker lahko naročilo prideš iskat na ljubljansko tržnico. Dankeschön ![]()
Posted 25 February 2013 - 05:06 PM
Jap, pa občasno so tudi v Nm v Qlandii...zato jih poznam ![]()
Posted 25 February 2013 - 05:20 PM
Za 14€ dobiš 500g cv. prahu, medex pa samo 200g, ful dobr, bom šla res pogledat in si naredim zalogo za smutije ![]()
Posted 25 February 2013 - 05:23 PM
Ma ja, Medex je itak overrated...
Posted 25 February 2013 - 05:38 PM
Jaz pri teh kupujem že leta. Nisem sploh vedela, da imajo tudi na netu in v Lj.
O Medexu moj stric, ki dela tam, zna marsikaj povedati. Pa o 100% neslovenskem poreklu tudi ![]()
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 February 2013 - 05:43 PM
Ima še kdo težave z dostopanjem do hotmaila?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2013 - 06:26 PM
Frčica, meni normalno dela, kaj pa naj bi bilo narobe?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 February 2013 - 09:24 PM
Zdaj dela, prej mi sploh ni naložilo strani. Hvala ti ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2013 - 11:25 PM
Ne. Je bolj za solate.
Lahko. Se spomnim, da mi je cimra (stajerka) vedno pravila, da ni boljsih ajdovih zgancev kot tistih, ki so popeceni na bucnem olju.
Probala jih pa se nisem
.
Jaz sem ga dala včeraj v vok, potem se pa spomnim, da ta olja ponavadi niso za segrevanje... ampak je fajn ratalo
.
Posted 26 February 2013 - 01:35 AM
Mama mi je naredila najlepši pulover iz volne. No, danes sem ga oprala (prvič) na roke, v mlačni vodi, brez agresivnih čistil, samo malo tega sredstva za pranje na roke sem dala. Čisto nežno sem ga malo sem in tja, nisem ga niti drgnila, nič! Potem sem ga položila na čisto brisačo vodoravno in to dala na radiator. Zdaj je za 20cm daljši!!!!!! WTF?
Kaj sem naredila narobe in kaj še sploh lahko popravim?
Posted 26 February 2013 - 02:13 AM
Opereš na 30 stopinj, da malo nazaj skup skoči?
Posted 26 February 2013 - 06:59 AM
Ana...dala si ga na brisačo in potem to "obesila" čez radiator?
Posted 26 February 2013 - 09:52 AM
Ana...dala si ga na brisačo in potem to "obesila" čez radiator?
Ne, položila sem vodoravno. Ravno iz tega razloga da ne bi visel in se zaradi teže raztegnil. Zato mi ni jasno, ker sem naredila vse tako kot je treba :/
0 members, 2 guests, 0 anonymous users