A se spomnite teh sladkarij, ki pokajo v ustih?

Se da to še kje dobit sploh pri nas? Ali pa v kateri od sosednjih držav?
Posted 21 February 2013 - 09:45 PM
A se spomnite teh sladkarij, ki pokajo v ustih?

Se da to še kje dobit sploh pri nas? Ali pa v kateri od sosednjih držav?
Posted 21 February 2013 - 10:20 PM
pokalice? Joooj...nostalgija!
Lidl ima zdaj neke dneve YUGO nostalgije...pejt tja pogledat ![]()
Posted 21 February 2013 - 10:21 PM
Ne, mislim, da ni del ponudbe. Muller skoraj zagotovo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 February 2013 - 10:21 PM
Ja, ampak ni teh pokalic.
Poskusi pogledat v Mullerju. Ali pa v Kiku imajo večkrat neke take sladkarije čudne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 February 2013 - 10:31 PM
Ok, bom
Hvala! Slučajno sem jih zagledala na netu in sem si ful zaželela, da jih še kdaj probam
Posted 22 February 2013 - 08:14 AM
Bo katera v bližnji prihodnosti hodila kaj v IKEO? Ene par malenkosti bi naročila... (nakažem vnaprej)
Posted 22 February 2013 - 08:17 AM
Jaz mogoče, naslednji teden. Ne bi pa rada 10000% obljubljala. :/ V Celovec grem sigurno, ampak ne vem, če bom hodila do Ikee, moram videt z ostalimi, kaj pa rabiš?
Posted 22 February 2013 - 08:19 AM
Ene par stvari iz tega razdelka: http://www.ikea.com/.../bedroom/10452/
Posted 22 February 2013 - 08:27 AM
Pošlji mi seznam na zs, jaz se nagibam k temu, da grem, ker tudi jaz rabim nekaj, po moje bodo tudi drugi naklonjeni ideji. Ti javim čez vikend, če je 100%, a ti je to pozno?
Posted 22 February 2013 - 08:32 AM
Ma ne, sploh ne, zadeve bom rabila šele v roku 1 meseca... bom seznam lahko naredila šele v nedeljo, ker drugače nikakor nimam časa. Dobiš ZS. Hvala!
Posted 22 February 2013 - 08:36 AM
Np. ![]()
Posted 22 February 2013 - 10:02 AM
Mene zanima kako bi se lahko reklo Lazy Susan po slovensko, vrtljiva miza zihr ni... Sigurno je kak specifičen izraz?
Še bolj me zanima pa to, kje bi se tole dalo kupit?

Posted 22 February 2013 - 10:05 AM
a to na sliki je miza ali deska (obrnjena na drugo stran). Če je deska, ni problem. jaz jo imam iz ikee, ampak mislim, da se jih da dobiti v kakšni trgovini s kuhinjskimi pripomočki.
Posted 22 February 2013 - 10:12 AM
Pojma nimam, miza/deska, vseeno.. Fora tele je v tem, da se lahko uporablja manjš ali večjo površino, odvisno kako obrneš, važno, da se da vrteti.
Posted 22 February 2013 - 10:24 AM
Sem skor 100%, da sem tole videla v Mullerju.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 February 2013 - 10:29 AM
super, koliko stane pa ne bi vedela a?
Posted 22 February 2013 - 11:04 AM
Pozna katera poceni šiviljo v LJ?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 February 2013 - 02:16 PM
super, koliko stane pa ne bi vedela a?
Žal ne.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 February 2013 - 02:20 PM
Sem že zvedela. V Mullerju imajo 2 velikosti, manjša je cena cca 15 EUR, večja pa 25EUR.
Posted 22 February 2013 - 02:30 PM
Če piše, da moraš posredovati KOPIJO DIPLOME...ali to zadošča navadna fotokopija, ali mora biti overjena?
0 members, 2 guests, 0 anonymous users