Megaaaaaa. Jaz bi tudi to! ![]()
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 18 February 2013 - 10:12 PM
Pablo Picasso
Posted 18 February 2013 - 10:15 PM
A kovček? Na kosovnem odvozu blizu fantove službe sva ga dobila.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2013 - 10:23 PM
Kje prodajajo take obeske za ključe? Mehki, handmade se mi zdi. Vem, da sem jih nekje gledala, a se zdaj nikakor ne morem spomnit kje.
Ne vem, če še rabiš ampak na podobno foro sem videla v trgovinah Accessorize.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 February 2013 - 10:29 PM
Eno vprašanje glede plačevanja v tujino.

Običajno imam na izbiro poleg RF še SI (oboje omogoča vnos strukturirane reference) in NRC (vnos nestrukturirane reference - pride v poštev, če nimamo podane reference), potem v naslednjem okencu pride itak dvomestna kontrolna številka in nato ostala števila reference. Zdej pa tko: jaz ob plačevanju znotraj države uporabim SI, potem v drugem polju pride kontrolna številka in v tretjem preostalo. Sedaj, pri plačevanju v tujino, SI nimam na izbiro, imam le RF in NRC (slika zgoraj). A je to čist vseen, dam pač RF in ostalo po istem postopku? Recimo, da je referenčna številka SI12 7840808.... V prvem polju izberem RF, v drugo polje vtipkam 12, v tretje polje pa vse ostalo?
Upam, da vprašanje ni preveč trapasto, ampak čist me je zmedlo tole, kr neki.
Posted 18 February 2013 - 10:47 PM
A ima katera vgradno omaro iz IKEE? Kako ste zadovoljne s kvaliteto?
Posted 19 February 2013 - 07:30 AM
Moja sestra jo ima in je zelo zadovoljna. Na splošno, kolikor vem, so ljudje zadovoljni. Ima jo 5 let, vodila so ok, predali itd pa tudi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 February 2013 - 07:57 AM
Kul! Mika me, da bi jo nabavila....naši mizarji imajo precej zasoljene cene...
A ima drsna vrata?
Posted 19 February 2013 - 08:48 AM
Eno vprašanje glede plačevanja v tujino.
Običajno imam na izbiro poleg RF še SI (oboje omogoča vnos strukturirane reference) in NRC (vnos nestrukturirane reference - pride v poštev, če nimamo podane reference), potem v naslednjem okencu pride itak dvomestna kontrolna številka in nato ostala števila reference. Zdej pa tko: jaz ob plačevanju znotraj države uporabim SI, potem v drugem polju pride kontrolna številka in v tretjem preostalo. Sedaj, pri plačevanju v tujino, SI nimam na izbiro, imam le RF in NRC (slika zgoraj). A je to čist vseen, dam pač RF in ostalo po istem postopku? Recimo, da je referenčna številka SI12 7840808.... V prvem polju izberem RF, v drugo polje vtipkam 12, v tretje polje pa vse ostalo?
Upam, da vprašanje ni preveč trapasto, ampak čist me je zmedlo tole, kr neki.
jaz imam sicer PROKLIK (za podjetja) tako da ne vem kako je pri fizičnih osebah ... ampak pri Prokliku moraš naprej zgoraj sploh označit, da imaš plačilo v tujino (čezmejno plačilo) in so tudi obrazci popolnoma drugačni.... jaz uporabljam obrazec MT103+.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 February 2013 - 08:53 AM
A ima katera vgradno omaro iz IKEE? Kako ste zadovoljne s kvaliteto?
če misliš PAX program ... jaz sem ga takrat full gledala ... ampak ko sem začela računat dodatke je prišla cena zelo podobna ponudba SLO izdelovalcem omar. Samo osnova res pride ceneje ...
Jaz imam drugače IZI MOBILI in sem zadovoljna. Dobila sem sejemski popust in sva dala za:
Vgradna om. v jedilnici dim.:220x250x65cm
Notranjost bele barve, kombinacija polic,
predalov in obešalnih gard.drogov.
Zunanjost okvir Alu Lazuryt s kombinacijo
polnila Zeleno barvno steklo in leseni dekor
Javor
cena 935€ s 100% avansom
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2013 - 09:05 AM
Samo meni je 935€ FUL ![]()
Za PAX iz IKEE sem z dodatki naračunala nekje 500€
Posted 19 February 2013 - 09:15 AM
saj verjetno res vseeno pride ceneje. Veliko je odvisno od želja, sten, spretnosti. Pri nas je bilo problem, ker stene niso ravne in še dobro, da so oni prišli pomerit in potem tudi montirat. Tudi z nastavitvijo vrat so imeli kar nekaj problemov, da so lepo tekle ...
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2013 - 09:21 AM
sem našla na izi-mobili odprodajo eksponatov - 500€ za ravno takšno, kot jo jaz rabim...pa še ful je lepa. Me zanima, kakšna je notranja opremljenost omare...al je to samo grušt? Sem jim ravnokar pisala. ![]()
Posted 19 February 2013 - 10:02 AM
Moja je bla 1.000 €, delana po meri pri lokalnem mizarju in sem ful zadovoljna, dolga je 3m, visoka cca 2,2m in globoka okrog 60 cm, s tremi drsnimi vrati, notranjost čist po mojih željah – 6 predalov, krajše in daljše police (0,5 in 1m), palice za obešanje… pa konstrukcija je reeees stabilna, cela notranjost omare je povezana še z enotnim zunanjim »ohišjem«, res ful dobr, kar sem videla v Izimobili, me ni prepričalo.
Posted 19 February 2013 - 10:05 AM
Kami hvala. Sem uredila zadevo - plačala sem iz očetovega nlb klika in je šlo čist lepo, nobenih komplikacij. Prej sem pa iz svojega hypo neta plačevala mi je pa kr neki blokiralo.
Posted 19 February 2013 - 10:21 AM
Punce eno vprašabnje oz. prošnja.
A mi lahko predlagate linke s kod se splača kej kupovat oz. s kod ste ve že kej kupovale in bile tudi zadovoljne, (primer: gumjasti ovitki za mobilne telefone, kake majice, superge, pa da ni poštnina ful draga). Da je to ceneje, kot če bi kupil pri nas v trgovini.
Hvala
Posted 19 February 2013 - 10:28 AM
Hvala Emily!
Luci teh trgovin je ogromno, pojdi v vsak posamičen razdelek / temo in jih boš našla na kupe.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2013 - 10:28 AM
Luci!
Smo te že pogrešile! Kako si kaj? Kaj dogaja?
Jaz sem na ebayu kupila ovitke za telefon....za nobenega nisem dala več kot 2€ pa sem zelo zadovoljna z njimi.
Posted 19 February 2013 - 10:38 AM
Ančka, pa delovno sem. Nova služba pa to.. Pa magisterij vzame ful časa, mam še 3 izpite do konca, pol veš kje sem..![]()
Hvala za info, če se katere še česa spomni nej prosim napiše..
Posted 19 February 2013 - 10:39 AM
Super za službo, luci! ![]()
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 February 2013 - 11:18 AM
hvala ![]()
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users