Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2801 Marylin

Marylin

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 22 November 2007 - 04:07 PM

materi se bo zlegala nevemkaj, ker se mi res ne ljubi it v šolo jutri...
  • 0

#2802 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27361 posts

Posted 22 November 2007 - 04:21 PM

de zadnje čase ful jokam zarad fanta. res dela grozne nemnosti js pa iz teh neumnosti delam še velčje probleme.
  • 0

#2803 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2007 - 05:04 PM

Joj ka bi nekoga pretepla.
  • 0
Viens, reste ici!

#2804 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 November 2007 - 05:15 PM

Kar fajn me živcira dejstvo, da nimam pojma kaj se dogaja na fax-u!ok, v Lj mam dost prijatlc, ampak v mb pa ne poznam prav nobenga. Pa še ful sem "ravajena", da profesorji dajejo v LJ na internet vsa obvestila in točno definirane obveznosti, v Mb pa je tak, da če te ni, pač neveš. Joj, upam, da mi v torek rata prit na fax...

Da ne omenjam, da sem pisala enemu prof., ki mi je odpisal naj se ne sekiram, da zdaj naj se najprej pozdravim laugh.gif in tako nisem zvedla nič...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2805 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 November 2007 - 05:27 PM

Opažam, da vse kar rečm,(js tega nočm ali pa, da nikol ne bom,...). Kot zakleto se ravno pol to zgodi laugh.gif . Bom od zdej naprej rajš tiho, da se spet kej kmalu ne ugriznem v jezik!

• 0

#2806 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 November 2007 - 06:42 PM

QUOTE(Eli @ 22. 11. 2007 - 17:15) View Post

Kar fajn me živcira dejstvo, da nimam pojma kaj se dogaja na fax-u!ok, v Lj mam dost prijatlc, ampak v mb pa ne poznam prav nobenga. Pa še ful sem "ravajena", da profesorji dajejo v LJ na internet vsa obvestila in točno definirane obveznosti, v Mb pa je tak, da če te ni, pač neveš. Joj, upam, da mi v torek rata prit na fax...

Da ne omenjam, da sem pisala enemu prof., ki mi je odpisal naj se ne sekiram, da zdaj naj se najprej pozdravim laugh.gif in tako nisem zvedla nič...

na katerem faxu pa si zdaj v mb?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2807 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 November 2007 - 06:44 PM

Pravni
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2808 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 22 November 2007 - 08:34 PM

Spet sm tak, da podjebavam in sm nesramn do ljudi, ki mi velik pomenjo in nočm bit tak. Pa ne vem zakaj pride do tega, tak je kr bi neka žlehtnoba pršla vame...
kmet sm pač sad.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#2809 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2007 - 08:37 PM

QUOTE(Bibi @ 22. 11. 2007 - 20:34) View Post

Spet sm tak, da podjebavam in sm nesramn do ljudi, ki mi velik pomenjo in nočm bit tak. Pa ne vem zakaj pride do tega, tak je kr bi neka žlehtnoba pršla vame...
kmet sm pač sad.gif

Bibi, ne sekiraj se preveč - vsi imamo kdaj slab dan .... wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2810 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27361 posts

Posted 22 November 2007 - 08:44 PM

js sm tud danes ful taka čudna,zajedljiva pa ceu svet mi gre na..nekaj
  • 0

#2811 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15741 posts

Posted 22 November 2007 - 09:55 PM

Ko sem šla plačat položnico za vzajemno, sem si nagrabla 5 kondomov! laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2812 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25932 posts

Posted 22 November 2007 - 09:57 PM

tecna sem ... in jezna na fanta. k da mu dol visi za vse skupej, no ... ne moreš bit tok ignorantski, sej ne zahtevam, da se mi skos štempla al pa kej ... mah.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2813 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 November 2007 - 09:37 PM

Aah.

Že stolet nisem bla na forumu. Lali° se še enkrat javno opravičujem biggrin.gif

Žuli me še moj dečko, ki mi prav preseda.. nonstop eno in isto. Zarad mene lahko kar tam ostane. verymad.gif

Žuli me en drug dečko, ki je prav fino prijazen, ampak vsiljiv takrat ko ni potrebno in presenetljivo nevsiljiv, malodane ignorantski, ko bi si želela pogovarjat z njim. Pod častjo se je z bruci v javnosti (pred kolegi) pogovarjat, očitno. huh.gif

In žuli me še tatretja oseba, ki si tako boleče očitno trudi dokazat, da je srečna in zaljubljena in oh in sploh. V stoletih me ni kliknila, odkar pa sem imela na msnju ljubeče posvetilo za mojga pobiča pa uleti ves v rožicah.. Like i care ( ali pa me deep in there še vedno mal požoka, ko pomislim na to in.. me je mogoče malo prizadelo.. po drugi strani sma pa imela prijetno prijateljsko žgečkljiv pogovor o preteklosti.. in se bojim, da takih ne bo več. Sej sem ful egoistična in nesramna, sam.. nevem. Sej ni važno no. )

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2814 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 November 2007 - 09:40 PM

Cvetka, sploh ni problema, no. smile.gif

Spet sem naredila nekaj, česar ne bi smela. huh.gif
  • 0

#2815 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 23 November 2007 - 09:44 PM

Zkej morajo bit eni tko omejeni? rolleyes.gif In pol še ni možno, da bi se jim izognil. Eh.
  • 0

#2816 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 November 2007 - 09:48 PM

Moja mama me je prej okregala, ker sem umazala predpražnik za noge.

Ma kdo je sedaj tukaj mona? (a ni temu namenjen) blink.gif

Pa sem ji malo jezikala nazaj, se spovedujem, dragi forum.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2817 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27467 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 November 2007 - 10:13 PM

Ljubosumje me je zbodlo in ta kurtchev odnos do mene. Spovedujem se, ker sem si v tistem trenutku zaželela, da mi oba crknila.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2818 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 November 2007 - 12:07 AM

Jaz mam tak grozno slabe živce. Razkurim se v sekundi. Res sem bolj labilna kot se mi je zdelo da sem.
  • 0
Viens, reste ici!

#2819 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2007 - 10:35 AM

Ana, mogoče gre samo za obdobje. Jaz sem drugače ful flegmatik in res ne popizdim kr tko (razen kadar gre za fanta in njegove smotane fore laugh.gif) ampak imam pa kakšna obdobja, ko je stres in splošno slabo psihično počutje, pa imam potem posledično bolj slabe živce oz. sem dost bolj razdražljiva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2820 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 November 2007 - 11:39 AM

Nevem, kaj bi to bilo ampak razkuri me res vse. Vsaka nepomembna stvar me vrže iz tira.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users