Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2801 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2007 - 09:11 PM

cry.gif laugh.gif japajade
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2802 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2007 - 09:17 PM

QUOTE(rea @ 25. 1. 2007 - 20:25) View Post
sm brala nekje da do 25ga leta rastejo in se oblikujejo,mejbi zato?

Dejansko jaz to lahko potrdim... sem stara 25 let, pa so mi v zadnjih 3 letih zrasle, majkemi... prej sem mela 75B cifro... zdaj ni šans, da jih spravim v to.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2803 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 January 2007 - 09:25 PM

men je še vedno prov kak modrc iz začetka srednje šole, tk da ne vem... cry.gif men niso rasle do 25

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#2804 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2007 - 11:52 PM

QUOTE(Jenna @ 25. 1. 2007 - 21:17) View Post

Dejansko jaz to lahko potrdim... sem stara 25 let, pa so mi v zadnjih 3 letih zrasle, majkemi... prej sem mela 75B cifro... zdaj ni šans, da jih spravim v to.

Ja,čist vrjamm!
Pa si se kej zredila umes,da so zato večje al si mela skoz isto težo?Men so se tud še kak let nazaj mal pognale,tud prjatlca ma večje kr naenkrat pr 23,prej ni mela -tok-
  • 0

#2805 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2007 - 12:02 AM

Mogoče da sem se zredila kako kilo, ampak vsekakor pa ne tak, da bi zamenjala za 2 številki večji modrc. =) Sploh pa sem ugotovila, da so modeli in št. od modrčka do modrčka tako različni, da je groza... zadnjič sem v Palmersu pobrala največjo cifro... res ne vem, kakega bi si pol lahko res ena joškarca kupla - no, saj slednje (ena moja kolegica ima ogromne in je ful nesrečna zaradi tega) itak tarnajo, da kakih lepih ne morejo dobit... so skoraj vsi neki mama stil.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2806 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 26 January 2007 - 12:35 AM

Aha...
Ja full se razlikujejo,jz sploh ne vem več kok mam številko po teh forah-francoska pa španska pa ne vem kera še italjanska,mislm čist mem-v vsaki trgovini mam drugo številko modrca-in točno to,ja!V zari vzamem največjo številko,medtem ko res ne vem kaj kakšna ko ma res big babalunke vzame tam v zari-nič,gre k šivilji laugh.gif joj sm nesramna,no,sam dejstvo je,da bi res lah mal razširl svojo modrc industrijo pa delal za še večje joške kot majo največjo številko v zari,in! mal manjše modrce kot majo najmanjšo številko(recimo,da)v zari.Ker moja prjatlca ma komarje pike a ne,in ne more spravt najmanjšga modrca na joške,edin če ji modrc pleše okol života in si ga namesto da se čoha po riti ko nima kaj za delat,obrača iz dolgega časa-mislm vse skp je mal mem,a ni!?Ne vem ubistvu,kaj naj dela s takim modrcem,ko ga nima za kaj nosit-a pol ga naj take sploh ne nosjo po njihovem pojmu
  • 0

#2807 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 12:52 AM

Komarje pike lol1.gif (smejem se izrazu)

Men se na joškah zmeri najprej pozna, če se za kakšno kilo zredim ali shujšam - prov bedno.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#2808 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 26 January 2007 - 01:02 AM

Hohoho,a ti bi tko,ne-že vem-da ko se zrediš da gre salo v joške,da ko shujšaš da ti gre dol iz (ritke,bušija) laugh.gif
  • 0

#2809 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 01:17 AM

Ja idealno bi blo tko ampak brez tega, da bi se sploh kjer koli redila. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#2810 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 26 January 2007 - 11:15 AM

kdo ve kaj pomeni da je kabel pri slušalkah OFC? kaj je OFC kabel oz. slušalke?

OFC pomeni Oxygen Free Copper, oz. baker brez kisika (v bistvu je nekje 99,9999% brez kisika). Torej zelo čist baker za boljšo prevodnost in posledično boljši zvok. Seveda pri poceni slušalkah je vseeno.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#2811 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 26 January 2007 - 12:38 PM

QUOTE(Jenna @ 26. 1. 2007 - 0:02) View Post

res ne vem, kakega bi si pol lahko res ena joškarca kupla - no, saj slednje (ena moja kolegica ima ogromne in je ful nesrečna zaradi tega) itak tarnajo, da kakih lepih ne morejo dobit... so skoraj vsi neki mama stil.

SKORAJ vsi, na srečo... wink.gif se da tud čist lepe dobit. Pred leti sem si kupila enga v S Oliverju lepega, ampak zdaj majo kr ene brezvezne... v Beti se tud kej lepega stakne. Res pa je da je treba malo bolj pobrskat.

• 0
Takle mamo.

#2812 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 January 2007 - 03:38 PM

Hsul hvala smile.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2813 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2007 - 04:09 PM

QUOTE(rea @ 25. 1. 2007 - 20:25) View Post

Hohoh,crna,ti pa hujšaš pa joške dobiš,res zanimiv! Sam res se čudn sliš,k recmo jz k sm shujšala letos polet za ene 6kg,so joške ostale iste velikosti sam obliko so spremenile laugh.gif Ampak,da bi mi pa narastle huh.gif
Kok si pa stara oops.gif ?sm brala nekje da do 25ga leta rastejo in se oblikujejo,mejbi zato?

Ravno dopolnila dvajset, no pred skoraj enim mesecem.
Sej se meni tudi ravnajo po teži, na začetku srednje sem dobila nekaj kg in so bile posledično večje, potem sem shujšala za nekje 10kg in so se zmanjšale. Potem so pa tista letna nihanja - poleti avtomatično zgubim nekje 2 - 3kg, jeseni pridobim nazaj (ok, letos nisem), joške pa so mičken večje - to opazim, ker poznam svojo cifro in modrce vedno kupujem v isti trgovini, pa so malo bolj popolnjeni zdaj (nekje tesna Bjka). So pa po menstri bolj "zmatrani" - splahneli, pa malo bolj se obesijo prve tri dni, pol pa spet hop gor laugh.gif . Tko da ja mesečno malo spreminjajo obliko.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2814 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 January 2007 - 07:04 PM

offtopic.gif biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2815 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 January 2007 - 12:14 AM

Kako je možno v tej temi bit OT, če pa vsak lahko vpraša, kar se mu sprdne tongue.gif
  • 0

Jordan Belfort

#2816 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 27 January 2007 - 01:08 AM

Ali kdo ve, če je kje na internetu Ustava Republike Slovenije?
Prav po členih, po vrsti po možnosti...

Jaz ne najdem.
  • 0

#2817 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 27 January 2007 - 08:55 AM

Ti mi daš vedno neke take izzive, ki so potem med prvimi petimi zadetki na googlu laugh.gif

http://www.dz-rs.si/...d...8&showdoc=1
  • 0

#2818 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17692 posts

Posted 27 January 2007 - 10:28 AM

Tega siher ne bo nihče vedel.

Iščem naslov pesmi, v kateri gre besedilo nekako takole Prelepa zares je poljanska dolina...

Namreč moj foter na računalniku obdeluje posnetke z ohceti in zdaj išče to pesem, da bi jo vpletel.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2819 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 27 January 2007 - 11:05 AM

Kaj je takega značilnega za ZDA/Kanado, da bi lahko naročila, dragemu, da mi iz New Yorka/Washington DC/Toronta prinese? hmm.gif
  • 0

#2820 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14285 posts

Posted 27 January 2007 - 12:26 PM

Javorjev sirup iz Kanade. To kar se dobi tukaj so sami bedni ponaredki verymad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users