Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2801 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 10:23 AM

Ko enkrat gledas vse strani sele vidis, kaksna je zahodna propaganda. In X, telegram in twitter ter IG so dobra orodja za dobit sirso sliko.
Ker pro I propaganda je na Zahodu neverjetna trenutno.
Drugace pa niso vsi profili polni graficnih vsebin, so pa tudi vmes, logicno, taksna je realnost vojne. Ne zablurana pa spolirana. Je pa to spet zgolj nasa percepcija situacije.

Meni Masa ne gre na k, hvalabogu da vsaj kdo priblizno da folku neko sliko o necem. Ker zato da si jo o cemerkoli danes ustvaris ni dovolj prebrat prvo stran rtvslo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2802 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 15 November 2023 - 10:33 AM

Pomojem pa v tem primeru lahko ljudje protestirajo glih kolkr cjo... Kot da bi za pravice zensk v Afganistanu. Saj bo konec, ko ne bo nicesar vec, to zihr. Bom videla, ce se motim.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2803 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 11:00 AM

A potem je zate resitev da se nic ne protestira, ker itak ne bo ucinka?
Zaenkrat je vlozena tozba na ICC proti I vladi, Trudeau je spremenil mnenje, protestov je ogromno na vsej koncih in krajih....tudi na banalnih srecanjih. Se mi zdi da karkoli se premakne je boljse kot nic, nasa dolznost pa je da smo price. Ne da recemo, boli me k to ni moj problem. Mogoce danes ne, jutri je pa ze druga zgodba....
Je pa to samo eden izmed genocidov trenutno, to je jasno in pravice za vse ne bo nikoli.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2804 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 15 November 2023 - 11:05 AM

Protestirajo lahko (in prav je), mogoce si celo kdo bo premislil, ampak Izrael si ne bo. A bo boljse? Nisem pa nikjer rekla, da me boli k.
A ni ogabno, da zivimo v svetu, kjer nikoli ne bo pravice za vse... Pa vcasih si ne mores kaj, da ne bi mislil, da je malo bolj moderno se zanimati za eno stvar kot za kaksno drugo...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2805 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 15 November 2023 - 11:17 AM

Mene ta modernost tudi moti. Kaj se dogaja v Burmi proti Rohingyam, z begunci v Zahodni Sahari, Armencem v Azerbajdzanu oz. Gorskem Karabahu, tega noben ne omenja, pa je ravno tako ful bad.
Grozen svet je ta nas svet. In kakor smo vsi zaskrbljeni in poslusamo opomine, da se moramo iz zgodovine naucit, se to ne zgodi in se tudi ne bo. Bolano je to, ker so konflikti in vse te smrti eliti v korist in cao.
  • 0

#2806 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 15 November 2023 - 11:21 AM

Meni sploh ni jasno, kje nekatere, sploh Fiona, najdete cas za podrobno spremljanje vsega dogajanja, jaz teh kapacitet in prostora za obremenjevanje nimam. Niti ne vem, kaksna korist je od tega, jaz vidim samo skodo, ki si jo povzrocas.
Mase pa videt in slisat ne morem, tako mi je antipaticna.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2807 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 15 November 2023 - 11:28 AM

Nimam niti v spominu, da bi v zadnjem mesecu eno mini objavico o Ukrajini videla od vseh teh silnih aktivistk. Hvalabogu, da je vsaj te vojne konec, da se ne rabimo se za to sekirati/protestirati/donirati!
  • 0

Tumblr

#2808 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 15 November 2023 - 11:30 AM

Se ti zdi, da je konec?
  • 0

#2809 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 15 November 2023 - 11:32 AM

Za iskalce pozornosti ja. A ni bilo dovolj jasno? :D
  • 0

Tumblr

#2810 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 15 November 2023 - 11:37 AM

Aja, joj, dolga lajtnga :D
  • 0

#2811 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 11:41 AM

Zakaj pa "sploh jaz?" Saj imam od vseh tu se najvec casa. Dosti je da zjutraj in zvecer pregledam storije. Ni to neki "ful casa".
Se Kongo si pozabila, Frida.
  • 0

#2812 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 15 November 2023 - 11:46 AM

Marsikaj sem spustila.
  • 0

#2813 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17640 posts

Posted 15 November 2023 - 12:38 PM

Zdi se mi prav, da se o tem govori, piše, da se organizirajo protesti. Koliko efekta bo to imelo, je dobro vprašanje, eno pa je ziher: če smo povsem brezbrižni, efekta 100% ne bo. Vendar ima vse svoje meje in če te aktivizem v taki ali drugačni obliki izpolnjuje, super. Če pa le povzroča tesnobo, v tem nekega hudega smisla tudi ni. Kar se mene tiče, časi ko sem mislila, da lahko s svojimi dejanji rešim svet, so davnaj mimo. Fokusiram se na svoje mikrookolje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2814 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 15 November 2023 - 02:24 PM

Meni se zdi, da še za svojega otroka in moža nimam dovolj časa, kaj šele, da bi hodila na proteste nekam par 100 km daleč. Oprostite moji sebičnosti. 

• 0

#2815 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 15 November 2023 - 02:32 PM

Pa niti ne gre samo za proteste, ampak prav za stalno spremljanje in obremenjevanje. Kot da nimas drugega, Fiona.
  • 0

― V. Van Gogh

#2816 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16870 posts

Posted 15 November 2023 - 02:44 PM

Nimam :D
  • 0

#2817 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 15 November 2023 - 02:50 PM

Blagor.
  • 0

― V. Van Gogh

#2818 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 15 November 2023 - 02:57 PM

Meni se zdi, da še za svojega otroka in moža nimam dovolj časa, kaj šele, da bi hodila na proteste nekam par 100 km daleč. Oprostite moji sebičnosti. 

Podpis.
  • 0

#2819 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19197 posts

Posted 15 November 2023 - 03:00 PM

Blagor.

Men se pa ne zdi blagor. 

• 0

#2820 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 15 November 2023 - 03:18 PM

Blagor, ker ima toliko casa in nima drugiih, svojih stvari, s katerimi bi se obremenjevala, to mislim. Itak mi je bil to blazen trigger v zadnjem casu, zaradi moje situacije pretekla dva meseca.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users