Nanizanke, nadaljevanke
Posted 26 September 2025 - 01:45 PM

Posted 29 September 2025 - 07:04 AM
Gospod profesor, 1 del.
Na pop tv. Men je fajn
mi smo pogledali že kar nekaj delov. Precej zabaven. Sploh ker sta mulca ravno toliko stara in potem komentiramo.
Dečko mi je dober, ima neko dobro energijo
(sine je na impro ligi z njegovo hčerko in smo kdaj skupaj na predstavah s Heningmanom. Je bil noro ponosen, ko mu je letos prišel Heningman po predstavi roko dat, da je bil odličen na odru (mislim da je vsem nastopajočim). Taka mala gesta, ki jim je res veliko pomenila od enega priznanega igralca.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 September 2025 - 07:31 AM

Men ma tud eno energijo pa na prvi uc mi ne bi potegnil sploh.
No sej mi smo past that point...
B je ze gledal Rick and Morty in vse te "seks" sale mal pozna.
Prejsn dan M rece a se bova zvecer kej podruzla?
Pa B komentira "uuu a bo sla kaca v grmovje"
Wtf.wtf.wtf.wtf.
Skratka, samo se mesicira mi lahko te stvari na telefon, ker B dojame ze vse. Kje je moj dojencek

Posted 29 September 2025 - 07:44 AM
Zakaj pa ne bi smel dojeti, da mora vse po smsu (ne mislim zdaj nekih perverzij), a niso to normalne zadeve?
Posted 29 September 2025 - 07:49 AM
Jaz sem Gospod profesor že med porodniško celo pogledala, ker je ena znanka noter za krajši čas statirala. Men ima on tud ful dobro energijo, bi ga

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 September 2025 - 08:06 AM
Pa nisem mislila da bi karkoli skrivala, ker se o vsem odprto pogovarjamo, ampak tole me je pa presenetilo. Moram sprocesirat. Boste povedale kako je izi ko boste na tem, no!
Poleg tega je pa tu se I, ki to se ne dojema ampak pol poslusa B, kar mi pa ni v interesu da pri 6 letih ve ze vse.
Posted 29 September 2025 - 08:14 AM
Ljubezen po domace gledam ob vecerih

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 October 2025 - 12:00 PM
Midva sva včeraj skupaj pogledala Najin zakon, prvo sezono do konca (zadnji del online stream). Posrečena. Se najdeva not
![]()
Jaz sem pa včeraj 3. del. Res sta mi nadležna. : )) Ona njemu, naj se uredi, on se uredi in ona njemu, da se preveč trudi. *facepalm
Posted 06 October 2025 - 01:02 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 October 2025 - 01:59 PM
vsec, ker ene zadeve spotencirajo na absurd, klise.
točno to je meni všeč.
Ko veš, da očitki partnerju na prvo žogo niso res to, ampak neko precej globje nezadovoljstvo, bolečina, manjko,....
Ko prav skreniraš in iščeš napake, kot bi rekla Ester Parel
Put A Kilt On It!
Posted 06 October 2025 - 02:02 PM
Nisem gledala serije, me je pa spomnilo na to objavo:
https://www.instagra...A0/?img_index=1
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2025 - 08:25 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2025 - 11:03 PM
Posted 09 October 2025 - 09:37 AM
Najin zakon, 4. del, malo sta se pa premaknila z mrtve točke. : )) Všeč mi je njen stil oblačenja.
res je vsakič lepo oblečena!
Sem pogledala do konca. Meni so bili njuni pogovori zelo všeč.
Put A Kilt On It!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users