Toliko časa ti zdrži? Jaz včasih kupim kar mini pakungo, ker ga ne pijem vsak dan, v kavi pa sploh ne. Večinoma pijem riževo z lešniki iz Hoferja.

Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 23 November 2017 - 07:22 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2017 - 07:33 PM
Posted 23 November 2017 - 07:46 PM
Dobro, da vem, ker ponavadi gledam, da ga spijem v enem tednu. Na pakungi sicer piše, da je dober par dni po odprtju, ampak ni res.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2017 - 07:54 PM
Jaz imam sojinega po en teden, uporabljam ga pa za kase z ovsenimi kosmici (mesam z vodo 50:50, da ni presladko), vsake toliko za kavo in za peko. Da bi samega pila nimam neke zelje/potrebe . Pride pa 1.40eur/l pri nas. Nekako dvomim, da bi zdrzal dlje kot en teden, je pa najbrz odvisno od posameznega mleka, torej sestavin in temperature.
Posted 23 November 2017 - 08:18 PM
To je pa res poceni. Sicer ne vem točno, koliko so pri nas sojini, ker so mi ogabni, ampak redko kateri rastlinski je pod 2 €.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2017 - 08:18 PM
To je enaka cena bolj ali manj kot pri nas. Moram pa rečt, da mi je sojino mleko pravzaprav ful zanič recimo za zajtrk s kosmiči. Redkokdaj, da sem našla sojino mleko z dobrim okusom, pa še to je bil ponavadi dražji.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 November 2017 - 08:24 PM
Ja, verjamem, jaz sem jih poskusila nesteto in se vedno vracam k temu:
Hoferjeve uporabljam izkljucno samo za peko in kak cokoladni puding Ni sans, da bi ga kar tako uporabljala. Drugace pa se od prej nisem imela navade kozarcev mleka pit ali kaj podobnega, pa razlika je, ce imas neke kosmice, ki jih vmesas v mleko, ali pa ce dejansko naredis 'porridge' iz vsega skupaj.
Posted 23 November 2017 - 08:44 PM
To je pa res poceni. Sicer ne vem točno, koliko so pri nas sojini, ker so mi ogabni, ampak redko kateri rastlinski je pod 2 €.
Ma ni tako redko... Hofer jih ima, pa DM tudi, tam okrog 1,6 € so oz. v Hoferju so eni še cenejši, pa tud v DM sem že kupila po 1,20 € riževo, ampak mogoče je bilo v kakšni akciji.
Vsake toliko nabavim zaradi nečaka.
Posted 23 November 2017 - 08:47 PM
Verjetno so bili vsi našteti v akciji, ker v Hoferju je riževo 2,3 €, sem pogledala.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2017 - 08:51 PM
Ja, riževo z lešniki? Navadno riževo je pod 2 €, ma fix.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 November 2017 - 08:53 PM
To že, ampak tudi redna cena navadnega riževega ni pod 1,6 €.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2017 - 08:56 PM
Je pa res, da so se v Hoferju podražili, včasih je bilo tudi riževo nekje okrog 1.3 €.
Bill Bullard
Posted 23 November 2017 - 08:59 PM
Se mi je zdelo. Namesto da bi se te stvari pocenile, ker so vedno bolj običajne in vedno večja izbira je.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2017 - 08:42 AM
Te cene bom ob prvi priliki preverila, ker me čudi, da bi se zdej v kratkem tako podražilo običajno riževo mleko.
Posted 24 November 2017 - 09:02 AM
Ko pa dobijo kaj veganskega v posebno ponudbo, pa naročijo očitno tako majhne zaloge, da jaz do tega ne pridem več, če grem v trgovino 2 dni po tem, ko dajo na police.
Bill Bullard
Posted 24 November 2017 - 09:05 AM
Ne, ziher sem še letos kupovala riževo mleko po 1,19 €, pa to ni bla akcija.
Tisto navadno pač, ko je tud sojino v enaki embalaži.
Posted 24 November 2017 - 09:15 AM
Posted 28 November 2017 - 09:15 AM
Veggie riževo mleko s kokosom mi je za umret dobro. Komot bi ga spila liter na dan pa se včasih zgodi, da več mesecev niti požirka teh napitkov ne spijem. Pri meni je to bolj sladica pa čeprav je brez dodanega sladkorja.
Ja, ja, presrečna sem. Sem ga šla kupit - končno eno rastlinsko mleko, ki ustreza mojemu okusu!
Posted 28 November 2017 - 10:41 AM
To že, ampak tudi redna cena navadnega riževega ni pod 1,6 €.
Ne vem kako si ti to gledala.
Jaz ga redno kupujem in cena navadnega riževega mleka je 1,19eur.
Posted 28 November 2017 - 11:04 AM
Nooo, tole sm jest mislila! Nisem šla nič v Hofer od prejšnjega tedna, da bi preverila.
Hvala Ana
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users