Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#2801 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 February 2010 - 08:36 PM

Res nobena tega v šoli še ni delala ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2802 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27539 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 February 2010 - 09:02 PM

Mi knjige sploh nismo predelali in je niti ne bomo. Za Francoski testament pa bomo še videli. Ženska je nora, majkemi. ph34r.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2803 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 February 2010 - 09:04 PM

Ma daj, glej .. pri nas nam je razdelila referate in kao tak predelujemo knjigo. To za mene ni nobeno predelovanje knjige ampak pasenje lenobe. Whatever sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2804 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 February 2010 - 09:07 PM

^^Pri nas smo mel pri Feliksu vsak eno poglavje zelo podrobno za obdelat in potem predstavit, pa še vsak je dobil vse napisano od vsakega in potem speto skupaj. In se je ful obneslo. No, najprej smo šli pa podrobno čez celo knjigo in podčrtavali kar nam je ona rekla oz. se nam je zdelo pomembno.
  • 0

#2805 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27539 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 February 2010 - 09:15 PM

Mi naj bi tudi delali tako, ampak se za prvo uro ni noben pripravil in nam je ukinila, za kazen pa našopala 2 govorni, spraševanje in test za vsakega. wacko.gif
Meni se to zdi totalno butasto, ker bi s tem sistemom porabili 20 ur za nekaj, kar lahko ona lepo odpredava v 5 urah in konec.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2806 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 February 2010 - 09:41 PM

Našla ! Strani 194. WHATEVER. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2807 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 February 2010 - 09:55 PM

QUOTE(Plain Jane @ 2. 2. 2010 - 21:07) View Post

^^Pri nas smo mel pri Feliksu vsak eno poglavje zelo podrobno za obdelat in potem predstavit, pa še vsak je dobil vse napisano od vsakega in potem speto skupaj. In se je ful obneslo. No, najprej smo šli pa podrobno čez celo knjigo in podčrtavali kar nam je ona rekla oz. se nam je zdelo pomembno.

Mismo tudi na ta način delali, s tem da smo potem po mailu dobili skupek vseh poglavij.
  • 0

#2808 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 05 February 2010 - 05:11 PM

Mi pa bomo imeli na maturi naslednje leto Gospo Bovary in Ločil bom peno od valov od Lainščka.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2809 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 05 February 2010 - 05:13 PM

Ja, smo se glih pogovarjali pri slo. Sem u bistvu hvaležna za Prišleke zdaj laugh.gif Ta Gospa Bovary mi je bila pa ena najbolj zateženih in depresivnih knjig v srednji šoli, skupaj z Visoško kroniko down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2810 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 05 February 2010 - 05:30 PM

Jst nisem gospo bovary brala, je pa prof. komentiral; bomo že laugh.gif . Torej, ja, njegovo mnenje je podobno tvojemu. In mnenje sošolcev, z izjemo ene sošolke, tudi. Druge knjige pa ne poznamo, bo verjetn boljš kot prva.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2811 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 05 February 2010 - 05:43 PM

Gospa Bovary je tista ... brez ločil, ane?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2812 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 February 2010 - 05:44 PM

^^Ne ne, tisto je Ulikses od J. Joycea. Mi je dala pred vsemi en dolg odlomek za brat, kao ti boš zmogla, pa se mi je skor zmešal.
  • 0

#2813 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86481 posts

Posted 05 February 2010 - 05:59 PM

Aja. Ja, meni isto prfoks, in sem skoraj dušo zraven spustila. Gimme a break. blink.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2814 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 05 February 2010 - 08:03 PM

Gospo Bovary boste imeli? Meni je bila ful všeč. Saj......kaj mormo met mi rolleyes.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2815 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 February 2010 - 10:50 PM

Punce glejte, mi smo v 4. letniku delali referate iz knjig ki jih ni blo maturi SPLOH, ker si je pač ona tako zamislila, knjigi za maturo smo predelovali tko da smo jih kao brali med poukom na glas pa je zraven kej pripomnila, nihče itak ni poslušal. Jaz nisem NOBENE knjige prebrala, razen obnov pa tistih Kresnic al kaj so, pa Prevzetnost in pristranost sem pogledala nanizanko v 6h delih. Slovenščino sem pisala 7 na maturi (od 8).

Sicer so meni isto govorili kako matura ni problem, pa sem se vseeno sekirala, isto je verjetno pri vas, ampak vseeno ne škodi - ne se sekirat za maturo ker pride kar samo od sebe. biggrin.gif
  • 0

#2816 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 05 February 2010 - 11:40 PM

sleep.gif No jst sm pa dvakrat Feliksa prebrala pa 1,5x PP in sm porazno pisala slovo.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2817 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 February 2010 - 03:29 PM

Pr slovi je itak 50% esej, čim maš smisel za pisat eseje pa da nekako solidno poznaš zgodbo, si rešen, ker tudi slovnica potem ni tako težka sploh, ustno pa tudi ne.
  • 0

#2818 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 06 February 2010 - 03:36 PM

Mi smo k sreči imeli Zločin in kazen, ki mi je bila že prej zelo všeč in ni bilo problema. Ampak od ur književnosti pa nisem dosti odnesla, ker še profesorica ni bila čisto na jasnem, kaj je pomembno, kaj ne... eh...
  • 0

#2819 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 05 March 2010 - 06:21 PM

A ste se že kej vpisovale? tongue.gif

Zanima me, če boste vse tri želje zapolnile? Ker jst razmišljam, da bi dala Finančno mat na 1. mesto, ostalo pa pustila prazno.

Pa še en test osebnosti s kao smernicami za naprej, mene je zadel v nulo ohmy.gif blink.gif

http://apl.ess.gov.s...Vprasalnik.aspx

Aja, pa še vprašanje, kaj se zgodi, če daš samo prvo željo, pa te ne sprejmejo? Eno leto potem ne moreš nič? huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2820 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 06 March 2010 - 11:22 AM

Ma jaz sem vpisala vsa 3 mesta. Tista 3. možnost je bila itak brez veze no - sam sem pač vseeno napisala, ker če ne bom prišla na 1. mesto, bom pa itak na 2. prišla za sigurno.

Po moje je tako, da če vpišeš samo 1 in potem na tisto nisi sprejeta, imaš možnost še v 2. roku se vpisat, ampak takrat je izbira ful omejena in je ful manj mest na voljo. Se mi zdi da je tako.

Btw, na finančno matematiko gre ena moja sošolka, ki je ful blesava. biggrin.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users