Jaz sem en paket (iz SLO) enkrat čakala en teden, dokler nisem šla na pošto in so ugotovili, da ga imajo pravzaprav tam, le poštar je pozabil dat listek v nabiralnik
Upam, da se uredi, najprej pokliči na pošto. Drugače pa njo - če imaš njen naslov, jaz bi ji kar zagnjavila :/
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 13 February 2013 - 11:37 PM
Posted 14 February 2013 - 12:07 PM
Probaj ji še pisat in vprašaj, če je poslala priporočeno in povej, da paketa še nisi dobila. Pokliči tudi na pošto, če je mogoče kje tam ostal. Sicer pa ji napiši, da imaš njen naslov in da če ti paketa ne pošlje, prideš osebno k njej. Mogoče jo bo to malo prestrašilo. ![]()
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 February 2013 - 02:47 PM
[Napoleon]
Posted 14 February 2013 - 02:57 PM
Probaj ji še pisat in vprašaj, če je poslala priporočeno in povej, da paketa še nisi dobila. Pokliči tudi na pošto, če je mogoče kje tam ostal. Sicer pa ji napiši, da imaš njen naslov in da če ti paketa ne pošlje, prideš osebno k njej. Mogoče jo bo to malo prestrašilo.
Sem šla na pošto, paketa ni. Na srečo mi je pa danes odpisala, da mi bo vrnila denar, če paketa ne bo do jutri... Svašta. Vprašanje, če je sploh kaj poslala.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 February 2013 - 03:25 PM
Ima katera kak recept za sirov fondi? Sicer sem gledala na netu, ampak bi bila vesela nasveta iz prve roke.
Ta sir za fondue je fenomenalno dober. Se ok stopi tudi v ponvi in ostane tekoč tudi v improviziranem fondue-ju za čokolado. Poleg njega se ponudi še kruh in kuhan kropmpir.

Posted 14 February 2013 - 03:37 PM
[Napoleon]
Posted 14 February 2013 - 04:37 PM
Uf, nimam pojma. Je švicarska zadeva. Mogoče kak Leclerc. ![]()
Posted 14 February 2013 - 04:50 PM
Meni se zdi, da sem danes identičnega videla v Intersparu, čisto po slučaju. Sem 85% prepričana. ![]()
Sicer pa imajo v Leclercu fuul dober en francoski sir, ki ni prav za fondue, ampak je princip zelo podoben. Meni ga je prvič predstavil prijatelj iz Francije, sicer ta v Leclercu ni tako dober kot tisti, ki ga je prinesel on, ampak ok. Se pa ne spomnim imena, lol, bom šla iskat enkrat v bližnji prihodnosti pa sporočim, če bo katero zanimalo. Pride pa v taki leseni posodici in potem ga daš v pečico/mikrovalovko in ješ s kruhom.
Posted 14 February 2013 - 04:55 PM
Camembert je točno tak.

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 February 2013 - 05:01 PM
![]()
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 February 2013 - 07:21 PM
A ste že dobile račun za mobitel za januar?
Posted 14 February 2013 - 07:47 PM
A je katera registrirana na bolhi? Nekaj bi rada kupila pa se ne bi registrirala, ker ne bom nikol več tega rabila in me zanima, če mi je katera pripravljena pomagat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 February 2013 - 07:53 PM
Hvala za pomoč. ![]()
[Napoleon]
Posted 14 February 2013 - 09:51 PM
Špelič, napiš mi v "Firbec" ![]()
Posted 14 February 2013 - 09:57 PM
A ste že dobile račun za mobitel za januar?
Ja. Zakaj?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 February 2013 - 10:01 PM
Ker ga jaz še nisem in se mi zdi čudno. Nekaj so zajebali.
Posted 14 February 2013 - 10:04 PM
Aja. :s
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 February 2013 - 08:46 AM
Plačujem en račun. Referenca = sklic?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 February 2013 - 08:47 AM
jap.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 February 2013 - 08:49 AM
Hvala Kami. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users