Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#28021 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2013 - 05:28 PM

<_< :D

Ja, si imela prav. n045.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#28022 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 06 February 2013 - 11:45 AM

Mene pa zanima, kako je z zavarovanjem, če si zaposlen za določen čas? Plačuje podjetje samo osnovno ali kako? Ker jaz moram vedno ko grem k dr., nekaj malega doplačati (zadnjič mi je med. sestra rekla, da moram počakati 3 mesece, da začne tudi dopolnilno veljati, vendar jaz sama dopolnilnega ne plačujem). Zakaj moji mami ni bilo treba nikoli nič doplačati, kljub temu da si sama ne plačuje dopolnilnega (je pa zaposlena za ned. čas v državni firmi - ima to sploh kako vezo pri vsem tem?). Hvala za odgovore, se opravičujem, če sprašujem traparije, ampak meni to res ni jasno.

• 0

#28023 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30194 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2013 - 11:50 AM

Dopolnilno pač ni nujno, nima pa tle nobene veze, kje in za koliko časa si zaposlen. Ko se greš za dopolnilno menit na izbrano zavarovalnico, se tam z njimi zmeniš tudi o načinu plačila - položnica, trajnik al ti pa 'firma to plačuje', torej ti za ta znesek manj izplačajo, so pa uradni plačnik tvojega dopolnilnega zavarovanja. Mislim, da je neki tazga. Osnovno so pa prispevki, ki ti jih plačuje podjetje, ja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#28024 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 06 February 2013 - 11:51 AM

dopolnilno si plačuješ sam. tvoja mama je verjetno že toliko časa zaposlena, da je ob spremembi sistem (uvedbi dopolnilnega zavarovanja) njena služb avtomatsko začela nakazovati zavarovalnici (vzajemna, ki je bila prva tozadevna zavarovalnica) od plače. ti pa si moraš to uredit in sama plačevat (položnica ali trajnik, če pa se lahko dogovoriš v računovodstvu, ti pa lahko tud služba to nakazuje, od tvoje plače; samo ta zadnja varianta je bolj izjemoma). od prijave na zavarovalnico pa mora potečt 3 mesece, da zavarovanje sploh začne veljati.

(svetujem ti, da si čimprej urediš dopolnilno zavarovanje, res je to 30€ na mesec, ampak dokler si zdrav je to veliko. če pa malo bolj zboliš ali se ti pa kaj zgodi, boš pa bistvno več plačala oz. imela veliko več skrbi).

• 0

#28025 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 06 February 2013 - 11:54 AM

Aha, a tako je to...Razsvetlile ste me :) Hvala!

• 0

#28026 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17358 posts

Posted 06 February 2013 - 03:51 PM

Europark je odprt v petek?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#28027 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2013 - 04:25 PM

http://www.europark..../poslovalni-cas

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#28028 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88043 posts

Posted 06 February 2013 - 08:15 PM

Mi lahko katera pomaga to naredit v Wordu?

abmNUOk0.png 

Nikakor mi ne rata, da 2. stran ni oštevilčena, posamezno pa ne znam zbrisat, se mi vse.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#28029 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 06 February 2013 - 08:21 PM

čak, ti bom navodila našla. Ena glupa fora je.

• 0

#28030 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17358 posts

Posted 06 February 2013 - 08:25 PM

http://www.europark..../poslovalni-cas

Hvala. Sem šla kr danes in nabavila :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#28031 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 06 February 2013 - 08:27 PM

Mi lahko katera pomaga to naredit v Wordu?

abmNUOk0.png 

Nikakor mi ne rata, da 2. stran ni oštevilčena, posamezno pa ne znam zbrisat, se mi vse.

Zate velja do 1:30. Ona gre potem spreminjat 3 v 1....

še v pisni obliki :D

http://office.micros...A101832542.aspx

• 0

#28032 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23752 posts

Posted 06 February 2013 - 08:30 PM

Kolikor vem, moraš to z oštevilčenjem naredit tako, da narediš več odsekov. Vsaj meni je tako naredil fant. Zunanje in notranje naslovne strani ter zahvale nimam oštevilčene, kazalo, povzetek in angleški povzetek imam z rimskimi, naprej pa z arabskimi, tako da mam razdeljeno na 3 odseke in za vsakega posebej urejeno oštevilčenje.

Vidim, da je že Ančka zrihtala. :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#28033 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88043 posts

Posted 06 February 2013 - 09:53 PM

Hvala, Ančka! Meni ni ratalo, mi je fant.  :ph34r: 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#28034 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14402 posts

Posted 07 February 2013 - 07:56 AM

Je katera sama delala škatlo iz kartona? Rabim takšne mere, ki niso standardne in ne vem, če lahko to kar iz navadnega kartona narediš.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#28035 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 07 February 2013 - 09:18 AM

Kje v LJ oz. okolici je dober fotograf, ki bi naredil slike za dokumente ... na katerih ne bi izgledala grda, kot smrten greh (in ne pretiravam ... vsakič me je groza pokazat kateri koli dokument)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#28036 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2013 - 10:50 AM

Ne vem, če kdo izgleda ok na dokumentih. Jaz sem bila šokirana, ko sem se videla.

Prav težijo k temu, da si grd, prisežem. :lol: No, good luck, hehe!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#28037 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12515 posts

Posted 07 February 2013 - 11:10 AM

Kami, jaz se hodim slikat v Foto atelje na Jurčkovi 99, blizu Leclerca.

Tip je ful prijazen in potrpežljiv, ker ni hujšega človeka za fotografirat, kot sem jaz. Tudi pokaže katero sliko bo dal razvit... Men je fajn.

Sem pa zadnjič nujno rabila fotke in sem se šla slikat v Foto Tivoli na Cankarjevi in sem naletela na eno žensko, ki je bila okej in so slike izpadle prav fajn. Je pa res, da sem pred slikanjem vadila tisti nasmeh pred ogledalom in sem se malo sprostila.

• 0

#28038 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30194 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 February 2013 - 11:15 AM

Foto Tivoli na Cankarjevi ali pa Foto Grad na Miklošičevi.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#28039 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15363 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 February 2013 - 11:27 AM

Pa a veš kaj še lahko pomaga - dober make-up in frizura, da ne greš čisto povožen tja, enkrat, ko pač utegneš.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#28040 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25112 posts

Posted 07 February 2013 - 11:42 AM

hvala punce!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users