Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2781 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 June 2009 - 05:34 PM

Jaz bom pa verjetno kar hydra Rescue naročala biggrin.gif

Če ima katera to doma ali pa najde kje kakšne sestavine ali jih lahko PROOOOSIM prilepi v temo sestavine, jaz sem ceu net preiskala in nič,.Malo mi je pa smotano tak na blef naročat.
  • 0

#2782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 08 June 2009 - 05:58 PM

^^Saj sem napisala, da ima maska silikone že takoj za vodo, šampon pa nekje na 7.mestu, če se prav spomnim (slikat ne morem več, ker sem se obojega že znebila cool.gif ).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2783 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 June 2009 - 07:16 PM

jz sm končno šla iskat Sun linijo biggrin.gif jeeeeeej, vesela. nism pa še sprobala, bom čez par urc tongue.gif diši ful, obetavno zgleda, zravn sm dobila kopalno brisačo k bo itak prov pršla. komi čakam da sprobam!!! povem poj ko se je obnesl.

aja, sam še rada bi delila z vami da sm FUL navdušena nad Revlonovim Equave 2 phase sprejem. res mi je izboljšal življenje! laugh.gif re 100krat laži se razčešem (prej tut do 45 min, zj 10, mal je tut valda zarad krtač - mam uno za podaljšane, poj pa uno široko, oboje profi)pa ful mam lepe lase po njemu. ful mi prov pride tut 2.al pa 3. dan ko mam že take zmongane lase, sam mal konice počešem pa našpricam s sprejem pa so spet lepi. ljubim ga :DDD aja, pa zravn dobiš brisačo-turban. pa še zmer je ista cena kukr ko je blo to v akciji.
no uglavnem, zj zarad tega spreja ful pričakujem od te sončne kolekcije. upam da me ne razočara...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2784 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 June 2009 - 09:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 8. 6. 2009 - 18:58) View Post

^^Saj sem napisala, da ima maska silikone že takoj za vodo, šampon pa nekje na 7.mestu, če se prav spomnim (slikat ne morem več, ker sem se obojega že znebila cool.gif ).

O jebemtišbiggrin.gif
A ima kaj keratina pa olj notri pa kje tak približno?(pač če je kje tak da še ma kaj efekta?)

Sahara, tile dvofazni spreji so res superca pa še ful lahki so in ne zmastijo las(ker je drugače precej silikonov notri).
  • 0

#2785 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 08 June 2009 - 10:39 PM

Oboje ima keratin, jojobino olje in pantenol, če se ne motim. wink.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2786 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 09 June 2009 - 11:10 AM

evo, sm sprobala sončno linijo, pa sm zadovoljna, lase so lepi, mehki, dišijo, še svetjo se mal bl ;) šampon je super, že takoj nrdi mehke lase, balzam se mi zdi kr povprečen, ni en presežek, sprej je fajn, razvozla lase ampak jih ne zlepi al pa kej, pa olček je tut fajn, se lepo posvetjo une bleščice na laseh. to so 1.vtisi, več bom pa poj povedala ko bom na soncu pa v morju pa to.
  • 0

IPB Image

#2787 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2009 - 10:03 PM

Jaz rabim eno pomoč. Je katera že probala Born To Rock Leave-In Conditioner ?
Iščem pa iskalnik nič ne najde.

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#2788 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 June 2009 - 10:12 PM

Jaz sem danes tole zasledila v Elle, sem se odločala kaj naj napiše pri nagradni igri, ko se lahk sam odločiš kaj želiš met.
Sem kolebala med tem in tisto naravno masko LESS IS MORE in sem se potem odločila za slednjo, ker ima pomoje tale Tigi sprej tono silikona, ki meni ne paše na lasišče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2789 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2009 - 11:20 PM

DiLeMa jaz tudi zato, zato pa sprašujem. Simpatična mi je ideja, da bi mela nekaj silikonskega za poletje, ko so lasje ful na udaru in bi si kar tak preventivno skos špricala po laseh.
Ko smo že pri tem - kaj pa praviš na Revlon Hydra Nourishing Gold Oil ? Meni se čuje ful dobro to. Daje zlat lesk, zaščita las pred soncem, UVA, UVB. Si že slišala za to, mogoče celo imaš izkušnje ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2790 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2009 - 11:23 PM

Te Revlon zadeve so zdej glih v akciji, cela kolekcija za 40€. Vsebuje šampon, masko v tubi, nek sprej za zaščito las, zlato olje in veliko brisačo za na plažo. Jaz nimam tega in ti ne bi znala nič povedat, je pa nabavila tole kolekcijo Sahara, sej piše na tej strani, par postov gor. Upam, da bo še kej napisala o izkušnjah z izdelki, tudi mene zanima, se mi zdi, da ima Revlon Professional super stvari.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2791 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2009 - 11:26 PM

Ok, jo bom povprašala. Škoda, da je cel komplet. Jaz ostalih stvari ne rabim.
  • 0
Viens, reste ici!

#2792 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 June 2009 - 09:25 AM

Jst sm tud včerej v Elle zasledila to novo Tigijevo kolekcijo Rockaholic. Bi probala ta suh šampon za mastne lase... Upam, da pride to tud k nam.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2793 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 13 June 2009 - 11:37 AM

Ana, ta olček men nima neki velikega učinka, mogoče zato, ker ga ne upam preveč dat, da mi ne bi zmastil las. se opazi, da se mi bolj svetjo lase, drugih pozitivnih učinkov pa še nisem zasledila. jz bi ti rajš predlagala sprej, k gre pač po skorej celih laseh, prekrije, pa pomoje bl ščiti. pa te spreji od Revlona so res zakon tut za razčesavanje pa lasje ti skos dišijo pa vsak dan loh lepo zgledajo, masti pa ne. jz mam že equave sprej pa se vsak dan mal pošpricam, da lasje lepši videz dobijo pa dišijo smile.gif ta sončni sprej je pa isto dober.
  • 0

IPB Image

#2794 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2009 - 01:27 PM

Jaz bi rabla nekaj silikonskega za poletje, ker veš, da so lasje ful na udaru. Ta TIGI.jev Born To Rock se pomojem še ne dobi v sloveniji.
  • 0
Viens, reste ici!

#2795 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 June 2009 - 08:28 AM

Ja Ana, saj tile Revlonovi dvofazni spreji so res fenomenalni, vsebujejo silikone, nekaj keratina, proteinov, nekaj naravnih snovi, mislim da tudi UVA IN UVB zaščito pa še poceni so ..tam nekje 10€, jaz imam tega za volumen mislim pa da so pri ostalih sestavine podobne. smile.gif
  • 0

#2796 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 12:05 PM

Jaz mislim, da bi se morala Rockaholic kolekcija že dobit v Sloveniji, glede na to da je nagrada v slovenski reviji. Sej pa menda ne uvažajo nagrad iz tujine, ampak jih dobijo od slovenskih uvoznikov, right? Pomoje je fora samo v tem, da je še tako novo, da še niso začeli oglaševat oz. še nimajo tega po vseh salonih. Sicer pa je Studio MA uvoznik za Tigi in če koga zanima, lahko njim piše. Glede na to, da Studio MA oglašuje v Elle, so pomoje prav oni sponzor teh Tigi nagrad.
  • 0

#2797 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 14 June 2009 - 07:36 PM

Love Peace and the Planet woot.gif

IPB Image

Sestavine:

http://www.beauty-ma...and_the_planet/

• 0

― V. Van Gogh

#2798 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 07:42 PM

OMFG, sestavine so fenomenalne!! blink.gif wub2.gif

Pakunge so ful kjut, pa vonjave morajo bit noro dobre - cherry/almond, pa cranberry/orange/mint, mmmmm. Nekak mam feeling, da tole ne bo prišlo k nam in je bolj ekskluzivna zadeva.
  • 0

#2799 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 07:56 PM

Prvi vonj je po moje ogaben, marcipanast.
Drugi deluje privlačno.
Drugače pa BMK, nisem več taki magnet za novosti.
A sestavine so res dobre.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2800 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 08:01 PM

Mene pa zadnje čase taaako matra kaj novega lasastega. tongue.gif Sem bla pridna in dolgo časa nisem nič konkretnega kupila, tako da nimam več nobenih zalog (kar je bilo odveč, sem vse prodala ali oddala). Trenutno imam dva balzama in dva šampona, v roku enega meseca bo treba kej novega nabavit in ne vem kaj. Bi pa nekaj dišečega in naravnega, tole od Tigi bi bilo super, ampak imam kar nekak feeling, da tega pri nas ne bo za dobit. Študiram, da bi napisala e-mail Studiu MA in malo povprašala.

Edit: Sem jim pisala za obe kolekciji (še za Rockaholic) in bom tle sporočila, ko mi bodo odpisali.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users