Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2781 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 May 2011 - 09:43 PM

Koliko svetle odtenke pa se dejansko dobi pri nas?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 06 May 2011 - 09:53 PM

Tudi najsvetlejšega, 03 Ivory.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2783 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 May 2011 - 09:56 PM

Aha, to je najsvetlejši, svetlejši ne obstaja niti v tujini? Thanks!
A ta najsvetlejši je roza ali rumen?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2784 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 06 May 2011 - 10:10 PM

Sem šla pogledat na international stran, pa so odtenki čisto drugače poimenovani.
Naš 03 je res ZELO svetel, pa nevtralen je.

• 0

― V. Van Gogh

#2785 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 May 2011 - 10:16 PM

Ponavadi ko folk trdi da je zeloo svetel, se izkaže da zame vseeno ni dovolj tongue.gif
Bom šla pogledat. wink.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2786 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 06 May 2011 - 10:31 PM

QUOTE(Jinadaze @ 5. 5. 2011 - 18:41) View Post

Pri nas 38 €, na feelunique 21 £.

Kakšna razlika v ceni, noro. laugh.gif

Opis je res mikaven, samo meni bi najbrž izsuševal, ko imam že tako malo izsušeno.
Najbrž si bom vzela Lily Lolo mineralni puder, je najbolje ocenjen med mineralci (razmerje kvaliteta+količina - cena).
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2787 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 29 May 2011 - 10:25 PM

QUOTE(Jinadaze @ 5. 5. 2011 - 17:58) View Post

Zdaj že dober teden uporabljam Clarins Everlasting Foundation in je odličen.
Najsvetlejši odtenek mi je mogoče za piko presvetel (poleti bom vzela odtenek temnejšega, ker je ta res zelo svetel), zelo prekriven in super matira, naredi res sfotošopirano kožo, je dolgo obstojen in lepo se nanaša.
Še boljši od Lancome TIU.

IPB Image

Jaz sem si ravnokar hotla naročit Lancome TIU, ampak po dveh neuspelih poskusih sem (na srečo) obupala in zdaj se bolj navdušujem nad temle. Skrbi me samo da bi mi mašil pore, sploh zato ker je koncentracija TD višja kot pri TIU in sicer identična kot pri Revlonovem Colorstayu, ki pa je meni pacal kožo.

Jina, ti si po več tedenski uporabi zaznala kako mašenje por? Revlonovega si mela kdaj in kak je blo pri tistem s tem? Ampak koliko vem ti itak nisi občutljiva na to, a ne.

Jaz bom verjetno reskirala, ker je skoraj 1x cenejši od TIU, sicer pa se pudram samo ob posebnih priložnostih pa še to večinoma le za večer.

P.S. Clinique Stay True mi je perfekcija, na koži ne pusti niti najmanjših posledic v kakršnemkoli pogledu. Daje naraven izgled in ima ravno pravšnjo prekrivnost. Ampak ga imam v svetlejši različici ki mi zdaj ne odgovarja ker me preko rjavega obraza naredi bolano. Tak da bi za poleti (temnejši oddtenek) probala kakšnega drugega. Ciljam na 105, moram pa it pogledat v Milerja.

• 0
Memento mori.

#2788 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 May 2011 - 10:35 PM

Meni je bil Clinique ST zanič! biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2789 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 29 May 2011 - 10:52 PM

Jaz sem uspela dobit tester Clarins Everlasting Foundation. Do zdaj sem ga parkrat uporabila. Tudi meni je kar všeč. Dobro prekriva, glede matiranja pa bi mi bilo všeč, če bi še malenkost bolj matiral. Če primerjam, bi rekla, da matira bolj kot Bourjois Healthy mix in manj kot Revlon Colorstay. Vzela sem najsvetlejšega in mi je v redu. Mogoče bi lahko bil res malenkost temnejši. Glede nakupa pa še razmišljam. Všeč mi je tudi to, da ima ZF 20.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2790 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 30 May 2011 - 01:38 AM

QUOTE(nutella` @ 29. 5. 2011 - 23:25) View Post

Jina, ti si po več tedenski uporabi zaznala kako mašenje por? Revlonovega si mela kdaj in kak je blo pri tistem s tem? Ampak koliko vem ti itak nisi občutljiva na to, a ne.

Me je skrbelo, da mi bo mašil, ker sem zelo občutljiva na K sestavine, pa mi čisto nič! Res sem zadovoljna z njim, edino naslednjič si moram odtenek temnejšega nabavit.
Revlonovega sem uporabljala pred leti, pa ne bi mogla rečt, da mi je mašil.

• 0

― V. Van Gogh

#2791 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 May 2011 - 12:43 PM

QUOTE(Marmelada @ 29. 5. 2011 - 23:52) View Post

Jaz sem uspela dobit tester Clarins Everlasting Foundation. Do zdaj sem ga parkrat uporabila. Tudi meni je kar všeč. Dobro prekriva, glede matiranja pa bi mi bilo všeč, če bi še malenkost bolj matiral. Če primerjam, bi rekla, da matira bolj kot Bourjois Healthy mix in manj kot Revlon Colorstay. Vzela sem najsvetlejšega in mi je v redu. Mogoče bi lahko bil res malenkost temnejši. Glede nakupa pa še razmišljam. Všeč mi je tudi to, da ima ZF 20.

15.

Jina, hvala to me tolaži, bom ga sprobala. Danes grem edino v Milerja pogledat oddtenke zvečer pa naročim.

Ana, tebe pa je res težko zadovoljit na področju pudra! biggrin.gif

• 0
Memento mori.

#2792 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 30 May 2011 - 05:37 PM

Aja, pa je res 15 SPF. smile.gif
Nutella, v MB Mullerju nimajo Clarins pudrov. Jaz sem ga dobila v Limoniju v Qlandiji. Sem bila še prijetno presenečena, da mi je prodajalka prijazno natočila nekaj testerja. Ponavadi mi nikjer drugje, razen v Mullerju niso dali. Moraš pa svoj lonček vzet s sabo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2793 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 May 2011 - 08:23 PM

Jaz sem pa končno našla idealen puder zase. Kot moja druga koža je, odtenek perfekten, se mi totalno zlije s kožo, boljše zadet odtenka ne bi bilo mogoče. Je v redu tudi za poleti, ni masten, ni težek, ni maskast. Jaz imam sicer normalno kožo, morda mešano, ampak si upam trditi da bi bil primeren za vse tipe.
Jaz ga imam v najsvetlejšem rumenem odtenku, #Bone.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2794 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 30 May 2011 - 08:43 PM

uporablja katera everyday minerals pudre? me mika, da bi naročila...
  • 0

#2795 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 May 2011 - 09:29 PM

Sarah - cena + kje se dobi (muller?)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2796 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 31 May 2011 - 01:14 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 30. 5. 2011 - 21:43) View Post

uporablja katera everyday minerals pudre? me mika, da bi naročila...

Jaz sem jih dolgo časa, potem sem se pa malo polenila in sem šla nazaj na tekoče, ampak bom spet naročila, ker težko najdem dovolj prekrivne in svetle pudre.
Meni je recimo super formula original glo, ker naredi res tak svež videz, čez pa natural reflections (tudi da kao ''svetleč'' videz oz. odbija svetlobo pa še UV zaščito ima).
Pa nujno rabiš zraven nek kabuki čopič, ker z navadnim za puder v prahu ne moreš nanesti s krožnimi gibi (priporočam takšnega z odrezanim vrhom, tak kot je njihov flat top brush). Potem šele lahko optimalno naneseš.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2797 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 May 2011 - 01:19 PM

QUOTE(Sally @ 30. 5. 2011 - 22:29) View Post

Sarah - cena + kje se dobi (muller?)

Muller ja, cene pri nas pa res ne vem ker sem ga jaz dobila iz tujine (pri nas ni mojega odtenka)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 31 May 2011 - 01:45 PM

Meni so pa v Douglasu natočili dva pudra (Lancome TIU, pa Clinique...enga, ne spomnem se točno katerega).

Imam tudi namen kupiti Lancome TIU, čeprav mi je tudi od Clinique všeč...tale Clarinsov me pa tudi zanima (sploh, ker je tok nižja cena). Sam jaz imam suho kožo, pa težave imam z vpijanjem pudra v kožo down.gif

Nuttela, če se boš odločila unega, ki ti je presvetel, prodat...se priporočam oops.gif smile.gif

Ja, EMD so kr fajni. Se strinjam s Podgano.
  • 0

#2799 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 31 May 2011 - 02:40 PM

Če imaš suho kožo, ti Clarins odsvetujem, ti bo izsuševal. Imajo pa tudi enega za suho kožo, poglej.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 31 May 2011 - 02:46 PM

Bom probala nafehtat tester, ja. Tnx smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users