Bellini . Čeprav so mi bile iz Spindle cove serije bolj všeč

Kaj trenutno berete?
Posted 27 August 2021 - 11:46 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 August 2021 - 11:54 AM
Tiste še čakam, da jih dobim v knjižnici. Sem prebrala zgolj prvo iz te serije in me je tudi navdušila. To kaj zdaj berem Castle ever after mi je pa bila do zdaj druga (ne zavrni markiza) ful dobo napisana. Sem se presmejala vsem štorijam. Škotsko poroko pa začnem danes.
Posted 29 August 2021 - 06:08 PM
Posted 29 August 2021 - 07:14 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 August 2021 - 08:08 PM
Ali pa prevod nazivanja Milord v moj gospod. V drugih prevodih so pustili ang. verzijo, kar se mi zdi smiselno. Ali pa uporaba besede takojci ipd.
Posted 29 August 2021 - 09:37 PM
Put A Kilt On It!
Posted 30 August 2021 - 03:02 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 August 2021 - 06:48 AM
Nisem še zasledila, da bi jih kdo poimenoval kot posli. Ne gre mi skupaj. In sem sigurna, da mi je prevod malo pokvaril vso zgodbo. Pri prebiranju knjig iste avtorice v seriji Klub preživelih sem res uživala, tudi besedilo je lepše teklo. So bile pa knjige te serije izdane pri založbi Učila, ta serija, ki jo zdaj berem pa pri neki drugi založbi Meander.
Danes dobim nadaljevanje Markizova nevesta pa da vidim kakšna bo ta zgodba.
Posted 30 August 2021 - 12:50 PM
Meni je tudi tuja raba te besede v takem kontekstu, nisem pomoje še nikjer zasledila...
Posted 31 August 2021 - 08:25 AM
Pablo Picasso
Posted 03 September 2021 - 10:53 AM
Mary Balogh: - Slavna junakinja
- Kričeč klobuček
Ta serija me res ni navdušila, ne samo zaradi napak v tisku, prevodu (ne morem mimo tega, da so nazivanje vojvod prevajali v vaše visočanstvo, namesto vaša milost.....prav jezna sem bila že na koncu ) ampak zlasti, ker je bilo preveč nekega opisovanja in dolgovezenja o notranjih občutenjih in veliko premalo dialogov in izzivanja med junaki.
Ta vikend grem spet nazaj k Tessi Dare in njeni seriji Girl Meets Duke. Bo zagotovo bolj zabavno.
Posted 03 September 2021 - 11:33 AM
bellini, kdaj si ti tako pridna, da ti uspe toliko prebrat?
[Napoleon]
Posted 03 September 2021 - 11:45 AM
Po 20 uri zvečer. Ne gledam več TV, ker mi ni nič pametnega. Čakam na kakšne nanizanke spet, ki me bodo pritegnile.
Posted 03 September 2021 - 12:48 PM

Posted 03 September 2021 - 01:58 PM
Joanna Bolouri: SeXznam
Phoebe Henderson je morda res samska, a to ni nekaj, kar bi jo osrečevalo. Minilo je eno leto, odkar je svojega fanta Alexa našla v postelji z drugo, in niti številne steklenice vina in neštete ure analiziranj njunega razmerja z najboljšo prijateljico Lucy niso ničesar spremenile. Soočena z novim letom brez nove ljubezni se Phoebe odloči, da bo poiskala drugačno rešitev.
Seznam: deset stvari, ki si jih je v postelji vedno želela preizkusiti, toda nikoli ni imela priložnosti (ali poguma!). Seznam želja med rjuhami. Eno leto užitkov, brez obveznosti.
Preprosto, kajne?
Prištejte vsiljive sodelavce, prijatelje z ugodnostmi, pustolovščine v naravi in morda celo pravo ljubezen in Phoebe bo imela polne roke dela.
Put A Kilt On It!
Posted 05 September 2021 - 05:32 PM
: D
Je fajn? : )
Posted 05 September 2021 - 09:11 PM
Put A Kilt On It!
Posted 06 September 2021 - 09:10 AM
Posted 23 September 2021 - 07:23 AM
Prebrala sem Anonimno dekle. Zanimivo branje, od istih avtorjev kot Žena med nama. Obe sta dobri, priporočam.
Posted 08 October 2021 - 07:45 AM
Prebrala sem serijo Sarah Maclean Pravila lopovov: -Lopov ostane lopov
- Dober grof zasluži ljubezen
-Vojvoda se vrača
- Ne sodi dame po obleki; ta je najboljša od vseh 4, ker mi je bila junakinja znana že iz prejšnje serije in sem bila vesel, da se je njena zgodba zaključila.
Čez vikend nadaljujem z avtoričino novo serijo in prvo knjigo: Past za markiza
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users