Big Brother
Posted 31 October 2010 - 09:17 AM
in zakaj so se potem kregali????
če je katera gledala....
Posted 31 October 2010 - 09:31 AM
me zanima kaj je blo ono presenečenje, ki je čakalo Ines v sobi (ko je šla po zlatka)
in zakaj so se potem kregali????
če je katera gledala....
BB ji je prek telefona sporočil laž (ker je laganje tedenska naloga in se jim BB pogosto zlaže), da jo v čudežni sobi čaka nagrada in da naj si izbere še nekoga, s katerim jo bo delila.
Ona je bila prepričana, da je v sobi Sandra. Izbrala je Zlatka, a ko sta prišla v sobo, ju je čakal na tleh kup buč.
Teh 50 buč sta morala izrezljati (za Halloween).
Kregali so se pa potem zato, ker gre Igor že vsem na živce, vedno je najbolj pameten.
BB ga je v spovednici vprašal, če misli, da je za čudežno sobo Zlatka Ines sama izbrala, ali ga je določil BB.
Igor je potem zunaj vprašal Ines, če ga je ona izbrala ali ne. In Ines očitno najprej ni dobro razumela, kaj on hoče, potem je pa Igor v svoji vnemi, da bi izvedel, povedal, da ga je to BB vprašal v spovednici.
Potem ga je BB poklical nazaj v spovednico in mu rekel, da bo verjetno kaznovan, ker je govoril o stvareh iz spovednice.
Ko je Igor prišel ven, je napadel Ines, češ da je ona kriva, ker mu ni takoj odgovorila na vprašanje in je potem moral on pojasnjevat zadeve in tako povedal, kaj je bilo v spovednici.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 31 October 2010 - 09:45 AM

http://www.bigbrother.fi/
Posted 31 October 2010 - 09:54 AM
OMG hahahaha, jaz to gledam vcasih, kakih 5 min, ker itak nic ne stekam. Zdaj se manj, ker so mi sami bedni not.
Loool ful mi je smesno, vas bom lahko obvescala, kako se obnasa

Posted 31 October 2010 - 10:12 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 October 2010 - 10:30 AM
Posted 31 October 2010 - 10:33 AM

tip mi je bljek, bjondo,

Posted 31 October 2010 - 12:46 PM
In zdaj sem se spomnila, da sem zadnjic na TV vidla napis SLAVNIH in nisem bila prepricana, ce prav vidim. SEm potem samo sebe prepricala, da sem narobe vidla in da je bila samo ena beseda podobna besedi slavnih haha

Posted 02 November 2010 - 12:59 PM

Zdaj so čisto VSI videi na BB strani plačljivi!

Posted 02 November 2010 - 01:53 PM

Posted 02 November 2010 - 05:23 PM

Posted 02 November 2010 - 05:36 PM
Rajši tisti cajt glej v steno. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 November 2010 - 06:31 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 November 2010 - 02:31 PM
Posted 03 November 2010 - 02:33 PM
Ata Stojan je najbrž tudi razneženi!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 November 2010 - 02:36 PM

Jaz mam tudi enega kolega s Finske, se imenje Petri, isto. Mogoče je to kot slovenski Lojze ali Tone.
Itak so pa noter v BB izredne razmere, in najbrž se v 'realnem življenju' še povohala ne bi. Mah . . . naj uživa mladina.
Posted 07 November 2010 - 10:16 PM
Posted 07 November 2010 - 10:22 PM
Nana je končno dobila, kar ji gre!

Priceless.

http://bigbrother.si...o-izseljen.html
Posted 08 November 2010 - 09:52 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 08 November 2010 - 09:59 AM
Angelca, ki je kao pedagoginja. Mislim, pod kritiko. In pa Godnič, ki mi je drugače bil čisto ok, je a pri meni zdaj izgubil nekaj pik, ki se vsako soboto kurvari v Tiffaniju, in 30 let mlajše fante grabi za rit. On bo pridigal o spodobnosti, in hinavščini, in ne vem še čem. Odklop.
Najbolj politično korekten je bil Goran, vsaj malo na nivoju.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users