Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2781 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 21 November 2007 - 08:54 AM

jezna sem sama na sebe, ker enostavno ne vem kaj bi rada, pa na glavo sem si spet nakopala nekoga, za keterega bi blo boljše da se ga izogibam na 500km...mater sem glupa in naivna včasih
  • 0

#2782 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 November 2007 - 02:59 PM

Z današnjim dnem ne kuham več excl.gif Js za to preprosto nism, moji zvarki so še men neokusni, tako da jih drugim rajš niti ne ponudim, da se ne bo kdo še zastrupil laugh.gif
  • 0

#2783 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 21 November 2007 - 04:06 PM

trudm se učit ampak sem tako zaspana da bm kr na mizi zaspala..ne vem če se je sploh pametno trudt kr si itak skor nč ne zapomnem! sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2784 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15741 posts

Posted 21 November 2007 - 04:18 PM

Preveč se s sladkarijami bašem.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2785 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2007 - 10:10 PM

Ful mi gre fant zadnje čase na kur*c s tem svojim foram. Vsak večer sva na računalniku, js na svojem, on zraven na prenosniku. In skos gleda kake filmčke in to, pa velikrat tud kake nage babe, ki jih je povsod polno (ona stran moj video kjer je gor svega i svašta in pač po vrsti gleda filmčke) in pol me skos prašuje, a ta ma umetne, a ona ma umetne itd. Ko da me briga za neke pocestniške babe z umetnim joškam, ki se nastavlajo in za razne najstnice, potrebne pozornosti. Pa še itak se mu vidi, da ga niti mal ne briga če ima umetne al ne, samo pač to sprašuje zato, češ sej sam to ugotavljam, v resnici sploh ne gledam. A mu zgledam totalno zabita? Dedi so včasih res eni bebasti slinavci, prav ne morem verjet. Ko da bi js gledala tiče pa riti od nekih tipov in pol fanta sprašvala, če se mu zdi, da ma tisti tip na ekranu dost velikega in če ma drugi dost debelega. rolleyes.gif Najprej sm še nekak sodelovala pri tem njegovem 'ugotavljanju', dej mi je pa dokurčilo. Naj bulji, me sploh ne gane, itak se vsi tipi naslajajo nad tujimi razgaljenimi babšeti, sam naj tega ne spreminja v najin krožek. Zdej sm ga itak prosla, da obrne prenosnika tak, da nimam pogleda na ekran - victory for me. Ok, sem se izpela. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2786 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 November 2007 - 10:15 PM

spovem se, da sem se po dolgem času konkretno načetala - obetajo se nova poznanstva - jutri nadaljujemo. oops.gif tongue.gif in da sem spet prehitro živce zgubila. ampak sem ponosna na to, da sem skončala superdupermegafakinkul CV in ga jutri pošljem - pol pa fige držim. yeah! tongue.gif

LOL, DiLeMa, namesto, da bi se s tvojimi zabaval .... rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2787 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 November 2007 - 10:15 PM

Marija pomagaj, kolk se imam za učit. Čist me je panika zagrabla, ko je pa tolk velik.
  • 0

#2788 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2007 - 10:19 PM

QUOTE(Špela @ 21. 11. 2007 - 22:15) View Post

LOL, DiLeMa, namesto, da bi se s tvojimi zabaval .... rolleyes.gif

Sej z mojimi se ogromno, če se bo še bolj, mi bojo odpadle. =) Pa sej js sploh ne obsojam tega, da gleda - da se razumemo. Vem, da če vidi nekaj takega med filmčki, pač boys will be boys in bo pogledal, nimam problemov s tem. Samo naj ne opravičuje na tak beden način in naj mene ne vključuje v to, ker nisem njegov drinking buddy, s katerim se zabava in gleda nage babe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2789 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 November 2007 - 10:23 PM

QUOTE(Špela @ 21. 11. 2007 - 22:15) View Post

ponosna na to, da sem skončala superdupermegafakinkul CV in ga jutri pošljem - pol pa fige držim. yeah! tongue.gif

Za svojega vem, da je totalno beden, a se mi ga sploh ne da dodelat rolleyes.gif Pol se pa čudim, zakaj ne dobim šihta rolleyes.gif

Že celi dan visim za računalnikom in postavljam neko spletno stran, ki mi je sploh ne bi blo treba!! Samo, da ne delam kaj koristnega zase butl.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2790 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18471 posts

Posted 22 November 2007 - 08:21 AM

Po martinovanju v Brdih minuli vikend sem rekel, da mesec dni ne bom pil alkoholnih pijač. Včeraj sem pri kosilu s frendom spil tri kozarce rdečega. rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2791 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 22 November 2007 - 10:23 AM

Idiot sm. Upam, da me je izučil.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2792 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 November 2007 - 10:28 AM

ta trenutek čutim praznino, ker pogrešam bivšega, full
pa prasica sem na momente full
  • 0

#2793 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 November 2007 - 10:52 AM

QUOTE(TiTa @ 22. 11. 2007 - 10:28) View Post

ta trenutek čutim praznino, ker pogrešam bivšega, full

yep, i know the feeling - mene na trenutke tut tok zagrabi, da je joj, ampak čez čas popusti. jbg, kar je blo, je blo smile.gif
pa prasica sem na momente full

to tut še predobro poznam .... rolleyes.gif laugh.gif

spovem se, da mi paše, da bom jutri in cel vikend še doma, mi paše počivat. čeprav se bo pri plači tut poznalo, ampak bom že zgurala skozi veseli december - nič več daril, pa sem rešena. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2794 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46057 posts

Posted 22 November 2007 - 11:01 AM

ne da se mi na faks. bi raje šla malo po trgovinah zapravljat denar, ki ga itak nimam.
  • 0

#2795 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 November 2007 - 12:25 PM

Napila sem se ko kanta.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2796 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 November 2007 - 12:29 PM

- Zapravljam denar kot, da bi rastel na drevesu.
- na veliko odlašam z učenjem..

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2797 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 22 November 2007 - 12:33 PM

QUOTE(Blondi @ 22. 11. 2007 - 12:25) View Post

Napila sem se ko kanta.

Podpis.

Ej, da nisva bile midve včiraj kje skupaj laugh.gif wink.gif . Sem spomin zgubla cool.gif .
  • 0

#2798 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 November 2007 - 01:23 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2799 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 November 2007 - 02:52 PM

Adriane, me ful spominjaš name..in moj predvčerajšnji "pripetljaj "s fantom...in jaz sem celo vuztrajala do naslednjega dne brez SMS in dvigovanja telefona. Kar drugače nikoli ne počnem...tako da ja...te popolnoma razumem

Prav navdušena sem nad našo novo kopalnico, še bolj pa nad tem, da se je nehalo vrtanje, škrtanje,žaganje od 7.00-15.00. Hvalabogu, da so končno spokali!! biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2800 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 22 November 2007 - 03:38 PM

Morala bi se učit, ker prihodnji teden pišem 4 teste pa se mi ne da.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users