Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#2781 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 24 January 2007 - 08:37 PM

jst ga tud ponoč nikol nimam (razn če odštejemo par nezgod oops.gif) podnev ga mam pa skor zmer, razn če sm bolna to sm ša itk pol cel dan v postli k nism za nikamor biggrin.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#2782 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17101 posts

Posted 24 January 2007 - 08:48 PM

Jz ponoči nikoli nimam modrca. Za doma pa ven pa je modrc obvezn
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2783 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 January 2007 - 09:00 PM

za spat nikol ne nosm modrca. Sm se tko navadla in zdej zlo redko spim z njim, mogoč v skrajni sili, če prespim kje drugje... Drgač podnev pa itak. obvezno.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2784 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 January 2007 - 09:22 PM

jst tud za ponoči nikoli, bi me motilo...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2785 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2007 - 10:38 PM

Samo podnevi, pa še to ne vedno. Po pravici povedano ga niti ne rabim. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2786 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 January 2007 - 11:34 PM

Jaz sem že parkrat zaspala z modrcem, ampak onim, ki je bolj kot elastičen top - brez opore.
Da bi pa normalnega mela med spanjem, pa ni šans. Je preveč neudobno. hmm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2787 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 25 January 2007 - 02:00 PM

A v nami imajo kano? sad.gif

edit: imajo!!! w00t2.gif w00t2.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#2788 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 January 2007 - 05:19 PM

QUOTE(Parvinder @ 24. 1. 2007 - 20:16) View Post

Jaz ga ponoči ne nosim, podnevi g pa moram, ker se mi zdi, da se mi bodo takoj povesile, če ga ne bom nosila down.gif

Podpis.
Pa ne da imam neke ornk, samo se mi zdi, da so mi nekoliko zrasle - kdaj se sploh ustali rast prsi? - in je kurativa boljša kot preventiva, pa še pred menstruacijo mi natečejo pa mi res ni prijetno brez.
Doma pa tudi nonstop nekaj skačem okoli in sem redko namiru, tako da ga kar rabim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2789 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2007 - 06:30 PM

Zdaj v bližnji prihodnosti grem v trgovino Inkognito (sumim, da me bo tam zanimala vsaka druga stvar). Vem, da je lokacija trgovine Stari Trg 30 - a mi lahko kdo po domače pove, kje je to oz. kaj je npr. v bližini?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2790 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 January 2007 - 06:50 PM

men se zdi da je to na koncu stare lj, tam nekje pri onem vodnjaku hmm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2791 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2007 - 07:02 PM

Aha, pol pa itak vem, kje približno, tnx.
Čeprav se že vidim, da bom ene 3x šla prav trapasto mimo... =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2792 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 January 2007 - 07:05 PM

biggrin.gif kaj pa prodajajo tam?, bi ti mogoce znala se bolj natanco povedat
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2793 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2007 - 07:10 PM

Ja v bistvu raznorazne takšne zanimive stvari (za darila npr)

Tu je en izsek iz 24ur:
klik

• 0

• Guests

Posted 25 January 2007 - 07:45 PM

Inkognito je zakon trgovina, sam so ene stvari se kr drage. Sicer je pa na tistem koncu fajna tudi Lola, sam tisto najbrz ze poznas, je blizje centru in bolj opazna od zunaj.
Sicer pa: ce gres od cajnice proti vodnjaku, je mal prej na desni strani. Cela sprednja stena je steklena pa zunaj majo ponavadi postavljeno eno stojalo z voscilnicami in karticami..takimi malo posebnimi.

QUOTE(crna @ 25. 1. 2007 - 19:19) View Post

kdaj se sploh ustali rast prsi?

Prsi rastejo tudi, ko se redis. smile.gif Js sm se cez novoletne praznike poredila ko en prasic, so kr zrasle.. zdaj pa pocasi plahnijo nazaj blink.gif laugh.gif
  • 0

#2795 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 January 2007 - 07:46 PM

Are you calling me fat? laugh.gif Ne bo držalo v tem primeru, ker sem v preteklem letu shujšala (ne velik, nekje za 3-5 kg) pa imam večje tamale.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2796 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2007 - 07:55 PM

izabela,
hvala za odgovor, zaj bom ziher našla!
U, pa še special voščilke majo... bom že kar zdaj začela nakupovat za fantov rojstni dan, ki ga ima čez dober mesec dni, haha.

• 0

• Guests

Posted 25 January 2007 - 07:55 PM

smile.gif
Nism te hotla oznacit za debelo, ampak samo ponudit enega izmed moznih odgovorov, ki se je udejanil pri meni smile.gif Klinc, ce js shujsam mi grejo pa takoj dol, prej ko vse ostalo. Trebuh pa ostaja in ostaaaajjaaaaa smile.gif
  • 0

#2798 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 January 2007 - 08:00 PM

ja ja ful dobra trgovina, js sm enkrat kupla liziko od tekile s pravim crvom not!!! biggrin.gif pa tazga luleka, ki se pod vodo poveca na 6kratno velikost, na soncu pa spet zmanjsa thumbup.gif
  • 0

#2799 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2007 - 08:25 PM

Hohoh,crna,ti pa hujšaš pa joške dobiš,res zanimiv! Sam res se čudn sliš,k recmo jz k sm shujšala letos polet za ene 6kg,so joške ostale iste velikosti sam obliko so spremenile laugh.gif Ampak,da bi mi pa narastle huh.gif
Kok si pa stara oops.gif ?sm brala nekje da do 25ga leta rastejo in se oblikujejo,mejbi zato?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 25 January 2007 - 08:29 PM

Juhuuu, js mam pol se pol leta casa, da enormno zrastejo woot.gif laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users