Jaz se pa sploh ne spomnim, da bi kdaj nosila te klasične trenirke, doma sem večinoma v bombažnih yoga pants ali pa Lelosi pajkicah, odkar jih imam (so mi super). Prejšnjo sezono sem si kupila klasično črno Champion in poleg tega, da se je takoj malo cmuckala, so mi hlače seveda ful prekratke. Še dobro, da je bila na BS tako poceni, da se že zaradi zg. dela splača, ampak sem s takimi zaključila, ni to zame.

Posted 14 November 2023 - 11:00 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 November 2023 - 11:12 AM
O kakšnem kroju to pišete? Mene pa najbolj moti nekvaliteta. Je očitno prav ista figa, če kupiš trenirko v Lidlu, pri Adidasu, Swy, Lelosi, karkoli že.
Na IG mi skače reklama ven za The base label, pa Mera jih ima tudi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 November 2023 - 11:17 AM
Osebno mi je mimo trend hlač s scrunchem.
Posted 14 November 2023 - 11:27 AM
https://www.instagra...aw/?img_index=1
Nekaj takega. Jaz imam dva Nike kompleta, sivega in roza, oba kupljena na Zalando / AY za manj kot 60e in sta super, skos nosim. Pa na H&Mu sem si vzela še malo lepši kompletek za delo od doma, nekaj v tem stilu. https://lp2.hm.com/h...:/product/main]
Meni se zdi noro dat 200e za trenirko, sploh pa neko no name, sori.
After all this time?
Always.
Posted 14 November 2023 - 03:20 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 November 2023 - 03:38 PM
Posted 14 November 2023 - 07:55 PM
Doma sem v pajkicah/joga pants/tudi kavbojkah.
Drugje v kavbojkah.....ce iman spodaj oprijeto/zvonasto je zgoraj oversized. Da bi blo ovoje mi je pa vseeno ce se sam v vreco krompirja kar, nikamor mi to ne zgleda....
Posted 14 November 2023 - 08:02 PM
Posted 14 November 2023 - 10:00 PM
Lara si je spet izmislila zgodbico da je lahko zinfluencala posteljnino in poustre *zeh*.
Posted 14 November 2023 - 10:16 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 November 2023 - 10:17 PM
Posted 15 November 2023 - 08:47 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 November 2023 - 08:54 AM
Joj. Jaz kar ne dojemam, kolk je nekaterim važen ta IG. Kr neki :-)
Posted 15 November 2023 - 08:56 AM
Posted 15 November 2023 - 08:58 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 November 2023 - 09:00 AM
Joj. Jaz kar ne dojemam, kolk je nekaterim važen ta IG. Kr neki :-)
M, zakaj ti sploh bereš to temo, ki je namenjena izključno Instagramu?
Podgana, se strinjam, predvsem z zadnjim stavkom...
Posted 15 November 2023 - 09:28 AM
Tole temo odprem čisto iz navade, kot skoraj vsako drugo. Preletim, če bi bilo vmes kaj zanimivega s področij, ki me zanimajo na splošno, ker sama nisem na tekočem.
Posted 15 November 2023 - 09:51 AM
Upam, da ne mislis, da meni, haha. Imam samo delo potem, ko moram kar naprej odslediti takim vseznalcem, da IG ostane prijetna zabava
V bistvu prav ni za hodit na druzbena omrezja, ce ves, da se je v svetu kaj "pomembnega" zgodilo. Se dobro, da 2001, ko se je svet res spremenil, ni bilo teh jajc. Ali pa bi mogoce ta jajca ublazila efekt, kot pocnejo zdaj z vsem. Prav poskrbijo, da ti gre na k
Delno se stirnjam s tabo. Ne vem pa zakaj bi morala biti družabna omrežja le prijetna zabava Saj nobeno druženje kot tako ne obstaja le zaradi prijetnosti.
Če je IG edino omrežje, kjer se ljudje seznanijo s pomebnimi dogodki je to kar zaskrbljujoče, ampak žal realno. Če to poemni, da o nečem imajo vsaj delno informirano mnenje in lahko s svojim doprinosom prispevajo k čemu boljšemu, npr. referendum za pitno vodo, se mi zdi to dobro.
Meni Maša ni ravno višek simpatičnosti, pove pa na kratko osnove. Jaz o tem še kaj preberem, poslušam ipd. Se pa še vedno ne vidim blizu temu,da bi o celem problemu imela celostno sliko.
Mi pa je primer Gaze vseeno, poleg vseh smrtnih žrtev, simbol dokončnega padca človekovih pravic, mednarodnega prava, neke iluzije razvoja od razsvetljenstva dalje. Me ta nemoč boli, vzamem to kot svojo dolžnost, da sem vsaj seznanjena (ne mislim brutalnih videov ali slik), s tem, ko o tem govorim, razmišljam, vsaj na nek način potrjuješ, da so obstajali, da če bo neka masa ljudi zahtevala spremembe, da mogoče pa bo kaj. Ne morem in kot človeško bitje smem obrniti stran in gledati le prijetnih stvari.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 November 2023 - 10:03 AM
Ves da tudi jaz berem in poslusam o tem, ampak tam pa tega nocem (in tam glih s slikami in videi igrajo na ta custva in objavljanje opravicujejo s tem, da valda vsak normalen ne pogleda stran).
Sicer mi je ze to, da kdo oznani, da nicesar ne ve o tem, pokazatelj ciste ignorance. Kot da je konflikt od 2023 in nismo vsi zrastli z njim.
Posted 15 November 2023 - 10:21 AM
Jaz pač ločim in imam politiko na twitterju, na IG večinoma ne, čeprav Mašo zdaj z veseljem spremljam. Meni se zdi popolno obračanje stran neodgovorno, ker v primeru, da bi se to dogajalo nam verjetno ne bi želeli, da nas svet pozabi. Jaz sem bila vzgajana v totalnem "politika ni pomembna" duhu in se šele zdaj učim zgodovine in pomena. Pa ubija ta nemoč, ampak če ne drugega lahko doniram in hodim na proteste, in to delam, kadar le lahko. Jaz iskreno mislim (in upam), da bodo slej kot prej morali kloniti pritisku, čeprav bo za ogrmno ljudi takrat žal že prepozno. Ampak dejstvo, da spraviš 300k ljudi na ulice Londona, da protestirajo celo kraji kot Teksas, da se izvajajo hudi pritiski - to je pomoje edino, kar je dejansko prednost socialnih omrežij - da se folk aktivira, kot se nikoli prej ni mogel / znal. Verjetno noben genocid v preteklosti ni bil bolj javen, bolj na očeh? Če nas to ne gane, kaj nas bo?
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users