Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2781 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 August 2011 - 05:32 PM

ohmy.gif Kje si že naročila tale Tangle T? (feelunique?)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2782 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 05:47 PM

Na Look Fantastic sem ga naročila! 10 gbp.
Sem potihoma muzajoče mislila, da je to ena bedarija, ampak NI! Normalno, ko lase češem, še vedno
jih je nekaj na njem, ampak bistveno, res bistveno manj. Pa lasje so preprosto lepši, veliko lepši, zagotovo
tudi na račun tega.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2783 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 August 2011 - 05:53 PM

Jaz jih sicer že sedaj češem z glavnikom (ki je bistveno boljši kot navadna krtača), ampak me zdaj tudi tole mami. Sploh zdaj, ko si nameravam naročit cel paket Joicotove kure, valda. sleep.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2784 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 05:56 PM

Jaz sem si prej z lesenim TBS redkim glavnikom, ampak je tale reč neprimerljivo boljša.
Tudi jaz sem zadnjič, kot lahko vidiš, obnovila zalogo Joico produktov. Danes dobila in tudi že
uporabila dva izdelka - šampon (Color Endure) in TOLE. cool1.gif Moisture Recovery balzam še čaka na test.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2785 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 August 2011 - 05:57 PM

TT je zakon! yes.gif Mela sem neke prebliske, da mi je premalo, ampak mi čisto ustreza. Se samo še s tem češem. Otroka tudi, ker ju ne cuka. biggrin.gif
  • 0

#2786 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2011 - 05:59 PM

thumbup.gif

• 0

#2787 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 29 August 2011 - 09:15 PM

Jao, ze vceraj v sosednji temi brala Ninchin post o TT in me je mamil, danes naletim pa se na tole temo. Pf!
Fluffy, kaj potem mokrih las cisto nic z nicemer ne ceses, tudi s prsti ne in tudi po koncu pranja ne? Kako pa oblikujes pricesko? Si ne predstavljam, da si mokrih las po koncu pranja ne bi razcesala... Vem pa, da so mokri lasje najbolj obcutljivi/lomljivi.

Hm, olja me tudi mikajo. surrender.gif

Vsaj Orofluido ze imam : ), ampak dajem na suhe konice, bom poskusila na spodnjo polovico mokrih las!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2788 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2011 - 12:40 AM

Ta TT je vsaj po mojih izkušnjah z njim a must have! Ne, mokrih las potem z ničemer več ne
češem, ker ni potrebe, saj sem jih razčesala že pred pranjem (posledično tudi ne uporabljam spet več toliko
balzama, samo enkrat na teden, na suhe razčesane lase pred pranjem)! Samo malo jih s prsti razporedim,
seveda, ker kasneje nanesem še od Joicota kremo za volumen, še prej pa Orofluido - ampak ne samo na konice
(in nikakor ne na suhe lase, ker sem ugotovila, da so vsaj rahlo mastni kasneje), po spodnji polovici las, vpije
se popolnoma! Po stiku z vlažnimi lasmi kar nekako ta naoljenost izgine, tudi roke niso mastne, zanimivo! Po
koncu pranja in sušenja (sušim vedno s fenom) potem več nič ne češem. Naslednji pač samo narahlo parkrat
potegnem s TT, ampak res čist narahlo. Pričeska je preprosto že sama po sebi oblikovana, dolgi lasje pač, na
sredini prečka. Če je potreba (ponavadi je, ker imam naravno kar precej skodrane - zategadelj si jih tudi sušim
s fenom, da to kodranost zminimiziram), še polikam, vsaj tiste vrhnje. To novo Joico olje sem pa nanesla danes
na suhe konice, pa so nekoliko bolj vlažnega izgleda ... morda sem olja malo preveč uporabila, morda pa bi bilo
boljše, če bi tudi to nanesla še na vlažne lase.

Ja, malo mi je dolgcajt, fant spi (šiht), jaz pa sem kot sova!

• 0

#2789 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 30 August 2011 - 01:24 AM

woot.gif TT bo moj! : ) Ce ne ga bo pa mali dobil, ko mu zraste cupa, da ne bo jamral, da ga cuka. : D

Imava podobne lase in priceski, me je presinilo, da bi znala nastati lepa skodranost (imam rada, ce so malo bolj skodrani), ce se posluzim tvojega postopka urejanja cupe.
Aham, cisto obicajen balzam pac uporabis pred pranjem na suhih laseh in po samponiranju nic balzama sploh? Jaz se drzim pac klasicnega postopka: razcesavanje, samponiranje 2x, zavitje las v brisaco za en cas, da se malo osusijo, balzamiranje 1x, razcesavanje, spiranje, nanos nekega leave in produkta, razcesavanje, susenje na zraku.

Se to: imas kaksen fajn likalnik? Frizerka mi vcasih polika samo vrhnje konice, da izgledam malo bolj urejeno. : D

Edit: http://www.lookfanta...s/tangle-teezer

cry.gif
  • 0

#2790 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 August 2011 - 09:29 AM

Poskusi še na Asosu!
http://www.asos.com/...aspx?iid=666522
  • 0

#2791 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2011 - 10:18 AM

QUOTE(_Planet_ @ 30. 8. 2011 - 2:24) View Post

cisto obicajen balzam pac uporabis pred pranjem na suhih laseh in po samponiranju nic balzama sploh?

Se to: imas kaksen fajn likalnik?

Tako, ja. Na suhe lase nanesem balzam, pustim ga gor okoli pol ure, potem pa 2X šamponiram in to je to.
Nadaljujem z prej opisanim postopkom. Balzam kasneje res sploh ni potreben, ker so lasje razčesani. V vsakem
primeru ni potreben pravzaprav ... tudi prej ne, a ga uporabim za vzdrževanje, ne saniranje.

Likalnik imam kar fajn, ja x), od Remingtona, baje so ti najboljši oz. vsaj eni izmed najboljših. Nimam pa zdaj
nekega super duper profesionalnega, ker si itak likam samo par las in bi bilo nesmiselno.

Aha, vidim pa, da imajo TT tudi na Asosu, kot je že Plain Jane opozorila. Cena je praktično enaka. Naroči! ;p

• 0

#2792 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 August 2011 - 10:23 AM

Ja, pa ni poštnine! thumbup.gif
  • 0

#2793 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2011 - 10:29 AM

yes.gif

Na LF je sicer tudi ni bilo.

• 0

#2794 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 August 2011 - 01:41 PM

Barabe, zdaj sem ga pa še jaz naročila! oops.gif

A Orofluido elixir res nahrani lase. Jaz imam od nenehnega barvanja precej izsušene (sploh spodnji del).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2795 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 30 August 2011 - 02:05 PM

^^

Jaz sem zadovoljna z ucinkom, sicer imam mocne, zdrave in goste lase, barvane s prelivom, ampak konice oz. spodnji del las je pac suh.

Babe, hvala za vse informacije! kiss.gif Narocam! Pa Fluffyin likalnik me mika, hm. : ) Ne potrebujem profesionalnega, vazno, da je tehnologija taksna, da minimalno unicuje lase (kolikor sem brala, niso vsi enaki).
  • 0

#2796 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2011 - 02:57 PM

Mislim, da vama ne bo žal za nakup TT!

QUOTE(Kami @ 30. 8. 2011 - 14:41) View Post
A Orofluido elixir res nahrani lase. Jaz imam od nenehnega barvanja precej izsušene (sploh spodnji del).

Meni se ne zdi, da bi jih kaj posebej nahranil. Jih pa naredi nekako bolj hm ... konkretne in krepke, bolj so polni.
Če hočeš kaj hranljivega, ti bolj priporočam kakšno linijo od Joicota v ta namen, Orofluido je pa pač za vzporedno nego.

Moisture Recovery - KLIK

K-Pak - KLIK

• 0

#2797 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2011 - 06:05 PM

Immortelle,

Joico Body Luxe šampon npr. nima SLS in SCS - KLIK

Proti izpadanju pa ti svetujem Fitoval kapsule.

• 0

#2798 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 September 2011 - 07:19 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 9. 2011 - 19:05) View Post

Immortelle,

Joico Body Luxe šampon npr. nima SLS in SCS - KLIK

Proti izpadanju pa ti svetujem Fitoval kapsule.

Hvala! smile.gif

Hec glede izpadanja je sledeč: bila pri dermatologinji, osebni zdravnici, ogromno testih, a z mano je vse ok. Stresa nimam, jem zdravo. Kri odlična (celo nadpovprečno dobra glede na to da sem vegetarijanka. Ščitnica ok. KT ne jem. Nič kakšnih sprememb v življenju zadnje čase.
Lasje pa so se mi čisto spremenili - razredčili po celi glavi, stanjšali, postali krhki in čudni. Čeprav sem imela celo življenje do riti dolgo grivo od las in vsi so mi jih zavidali. Zdaj jih imam dobesedno za več kot polovico manj. V družini ni plešavosti. Barvala sem si samo narastek, zdaj imam pa samo pramene po narastku (na vsake 2-3 mesece enkrat si dam nove). Las si ne sušim s fenom, ne uporabljam ravnalcev ali kodralcev las.
Pri svoji negi las nisem, spremenila ničesar drastično, a lasje so mi čisto propadli. cry.gif
(Čeprav se ljudem še vedno zdi, da imam lepe lase, jaz sama pri sebi opazim te stvari).

Jem vitamine in dodatke, med drugim že dlje časa Fitoval. Uporabljam Regaine sprej po nasvetu dermatologinje. Izboljšanja ni.

Ne najdem druge razlage kot to, da ima vpliv SLS. Še posebej sumim za to, ker imam po nekaterih šamponih do krvi razdraženo lasišče. Samo po Laveri (ki jo razredčim) se stanje izboljša. Čeprav ima Lavera prav tako nekaj SLS (pač v obliki SCS).

Jutri grem nabavit nek nežen šampon (brez sls in scs), morda res kar tega Joico, pa bomo videli, če bo sprememba. hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2799 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 September 2011 - 12:12 AM

Burts Bees šamponi tudi nimajo SCS in SLS. Jaz sem probala za volumen, ki je malo preveč očistil do škripanja in Baby Bee Shampoo&Wash. Ta pa je odličen, nežno očisti in naredi lepe lase. smile.gif En najboljših šamponov, kar sm probala sploh.
  • 0

#2800 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 04 September 2011 - 01:03 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 8. 2011 - 11:18) View Post

Tako, ja. Na suhe lase nanesem balzam, pustim ga gor okoli pol ure, potem pa 2X šamponiram in to je to.
Nadaljujem z prej opisanim postopkom. Balzam kasneje res sploh ni potreben, ker so lasje razčesani. V vsakem
primeru ni potreben pravzaprav ... tudi prej ne, a ga uporabim za vzdrževanje, ne saniranje.

Aha, vidim pa, da imajo TT tudi na Asosu, kot je že Plain Jane opozorila. Cena je praktično enaka. Naroči! ;p

Vceraj oprala lase po tvojem postopku in sem zadovoljna! Najprej sem sicer mislila, da bom morala po samponiranju vseeno se enkrat nanesti balzam, ker so lasje precej skripali : ), ampak ni bilo potrebe. Ko so bili oprani, sem na spodnjo polovico mokrih las nanesla Orofluido in res so vse popili. Na koncu naredila se precko z glavnikom, lase razporedila s prsti in posusila na zraku. Prijetno mehki so, skoraj kot po uporabi Joico sampona. thumbup.gif Edino svetijo se ne tako lepo. Samo po Joicu me pac srbi lasisce, najbrz ga bom podarila Ninchi. : )
Tudi casa za pranje sem porabila manj kot ponavadi, pri meni je to velik plus (znam viseti tudi par ur v kopalnici huh.gif).

TT je se na poti. : )

Vceraj prvic uporabila Melvitin sampon za suhe lase iz linije Capiforce (brez sulfatov), bomo videli, ce bo lasisce koncno nehalo srbeti.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users