Ma vse skupaj se mi je zdelo kot žajfnica, ki jo gleda njena mama. Tak klišejski ameriški film, vsak detajl me je motil - to da so v njej videli hud potencial izumiteljice, samo zato ker je pri 10ih znala iz papirja izrezati okraske, soočenje s kavbojem, bivši mož v kleti, kateremu se kasneje pridruži še njen oče, ki na prvem randiju preko posredovalnice naleti na bogatašinjo, s katero se seveda ujameta in ki Joy posodi denar... na živce mi je šel!
Ja, njen sin igra tri sekunde, pol ga kar zmanjka, pa ona kot glavna junakinja blond, njena sitna sestra (sploh ne povejo zakaj obstaja spor med njima) pa temnolasa...
Ta film sem gledala na Malti, prav tako pa tudi The dressmaker s Kate Winslet. Film sicer na začetku prve pol ure še nekaj obeta, potem pa preide v en totalen nonsens...
Se strinjam z vsem tem. Jennifer je bila za to vlogo res premlada, saj je zgledala kot trmasta študentka namesto mame z dvema otrokoma, ki jo je povozil čas, ker je morala pomagat svoji fucked up familiji. Pa razen nje so bili vsi karakterji tako čudni, sploh njena starša sta obadva pomilovanja vredna, pa kako jo je foter dajal v nič, ko je izgledalo, da bojo bankrotirali.
Mi pa kljub temu ni bil slab film, ampak daleč od kakšnih presežkov.