Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2781 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 21 September 2014 - 09:10 PM

Jaz je še nisem odkrila, pomaga edino, če si na oči daš kaj mrzlega (namočiš vato, daš za nekaj min v zmrzovalnik), je pa res, da več ali manj uporabljam hranilne kreme za okrog oči.

Drugače pa poglej v to temo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2782 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 21 September 2014 - 09:46 PM

Ali pa imej kremo skoz v hladilniku :) Pa poglej kako se naredi limfna drenaža okoli oči. To je v bistvu edino, kar bi pomagalo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2783 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 30 September 2014 - 03:32 PM

Jaz sem čisto navdušena nad The Body Shop Vitamin C Skin Boost serumom. Naredi baby soft kožo, čisto spolirano, zmanjša pore, navlaži (učinek ni samo instanten, mi je dovolj tudi kot nočna nega),

pa idealna podlaga za make-up je in božansko diši po pomarančah. Bom sigurno še kupila, pa tonik in piling iz te linije tudi.

TBS+Vitamin+C+line.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#2784 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 October 2014 - 07:11 PM

Jaz sem pa zadnjič v dmu malo pregledovala kreme pa sem vzela od Sante Creme de jour, goji bio, zaenkrat mi kar odgovarja...bomo videli kako bo na dolgi rok.

creme-de-jour-peau-seche-aux-baies-de-go

Aqua (Water)Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cocoglycerides, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Cetyl AlcoholGlycerin, Cetearyl Olivate, Parfum (Essential Oils), Sorbitan Olivate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Sorbitol, Distarch Phosphate, Xanthan Gum, Rhus Verniciflua Peel Wax, Sodium PCA, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Passiflora Incarnata Extract*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Lactate, Lactic AcidTocopherolPCA Ethyl Cocoyl Arginate

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2785 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 October 2014 - 04:42 PM

Zdaj sem šla kupit za brata spet Cosmerbo rjavo in imajo novo embalažo, na pumpico. Mi je pa v Sanolarborju zagotovil, da sestavin niso spreminjali, ko sem prišla domov sem jih primerjala in so spremenjene.  :wallbash:

Nove sestavine: aqua, arachis hypogaea, propanediol, ceteraryl alcohol, sodium cetearyl sulfate, glyceryl stearate citrate, cetyl alcohol, argania spinosa, calendula officinalis, aloe barbadensis, equisetum arvense, tinctura composita, buxus chinensis, vegetable oils, alcohol, parfum (natural e. oils), melia azadirachta, maris sal, himalaya sal, citric acid, potassium sorbate, tocopherol.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2786 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 15 October 2014 - 04:44 PM

:o
Na pumpico?! Potem je zdaj tekoca? A je sestavinsko se kul? Omg, jaz grem glih proti koncu, zjokala se bom ce ne bo vec v redu. :cry: ze sedem let jo uporabljam...
  • 0

After all this time?

Always.

#2787 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 October 2014 - 05:24 PM

Ne še vedno je sicer ful gosta, ja jaz sem jo tudi občasno uporabljala. Bedno je, ker vidim da so dodali alkohol, prej ga ni bilo, sicer niso ful drugačne sestavine, malo so premešane, pa pač alkohol je na novo. Naj katera, ki se spozna pove kaj več, če je še tako ok kot je bila.

Taka je nova embalaža:

5384-Cosmerba-rjava-energijsko-prevodna-

• 0

#2788 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 15 October 2014 - 05:39 PM

Alkohol je na 15. mestu in to je tako, kot da ga ne bi bilo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2789 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 15 October 2014 - 05:41 PM

Jaz imam še skoraj celo 100 ml pakungo, če katera rabi.

• 0

― V. Van Gogh

#2790 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 October 2014 - 06:35 PM

Alkohol je na 15. mestu in to je tako, kot da ga ne bi bilo.

Okej potem pa še dobro, mene vedno ful prestrašijo alkoholi vmes.

• 0

#2791 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 October 2014 - 07:35 PM

Jina, za kolko jo pa prodaš? Kdaj si jo kupla? Ker me je dans dermatolog lih poslal po njo

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2792 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 November 2014 - 09:36 PM

Nekaj časa sem uporabljala od Natuderm olje za obraz in mi je najbolj ustrezalo, res koža brezhibna že drugi dan po uporabi. Zdaj pa je šla ta kozmetika ven iz prodaje v DMu :(. Ve katera, če jo kje druge prodajajo?

maslo_dlya_lyca_005952.jpg

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2793 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 13 November 2014 - 08:59 AM

Pozanimaj se, če imajo mogoče v kateri od bio trgovin. Jaz sem imela njihovo kremo za okrog oči in sem tudi opazila, da te znamke nimajo več v DM-u.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2794 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 10 December 2014 - 09:12 PM

Je katera uporabljala to kremo?

bild-balea-feuchtigkeitsspendende-tagesc

• 0

― V. Van Gogh

#2795 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 January 2015 - 03:45 PM

Zdele malo gledam kreme, ki jih imam ali pa sem jih imela in so skoraj čisto vse po tem seznamu komedogene :/.

http://www.diva.si/f...opic.php?t=1862

Sploh ne vem več, kaj kupit :/.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2796 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 20 January 2015 - 03:54 PM

Kar vse ti seveda ne bo mašilo por. Večina sestavin pa samo, če bi jih bilo v kremi res veliko. Npr. dobra krema, z ogromno aok, brez olja in drugih k sestavin.

Meni se drugače zdi, da imaš zelo lepo kožo :)

• 0

Tumblr

#2797 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 January 2015 - 04:06 PM

Ta mi je predraga :/. Kakšen tak rang, kot je Afrodita Young&Pure, bi. Pa saj ta mi je bila vredu, sedaj pa po sestavinah vidim, da je K in me jo je strah kupit.

Zdele porabljam dva malo zgrešena nakupa. Ena krema od bebe in ena od CadeaVere, kupila pa sem še Cera di Cupra ROSA, ki naj ne bi bila K, je pa tako mastna, da pomoje že od same te maščobe maši, pa še težko jo dam pod puder, ker je tako zelo mastna, da se svetim kot disko krogla po njej.

Vglavnem, same napačne stvari in sem dobila zdele v parih dnevih grozno kožo (in nisem v nobenem pmsju ali kaj takega), pa sem imela prej ful dolgo časa res precej lepo.

• 0

#2798 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 20 January 2015 - 04:09 PM

Meni je Cera di Cupra Rosa bomba. Sploh sedaj za pozimi. Ampak je res mastna, zato jo jaz uporabljam samo zvečer.

• 0

#2799 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 January 2015 - 04:27 PM

Ja, noro mastna je. Prav težko jo razmažeš :D. Ker meni za ponoči ni tak problem izbrati. Pri fantu namažem arganovo olje, doma kdaj Paulas Choice 8% glikolne (serum) dam, pa še kaj, malo mešano. Za zjutraj za pod puder mi je pa težje izbrati.

• 0

#2800 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 20 January 2015 - 06:24 PM

Jaz sem super zadovoljna z baleinim tages fluid. Mislim, da je ena omenjala, da imajo tudi v Hoferju eno tako lahko in ne K. kremo. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users