Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#261 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 July 2010 - 11:39 AM

Malo oživljam temo, čeprav vas je zdaj tako ali tako že pol na morju.

S pobom sva mela namen it na Sardinijo, pa še ni čisto za ziher, zato si malo ogledujem kampe ali pa apartmaje na Hrvaškem. Aaaanyways. Mi lahko kdo priporoča kak v izi kamp v Isti, Dalmaciji, magari v Sloveniji ali v Italiji; peljala se bova z avtom. Še bolje je, če lahko priporočate kakšen plač iz svojih izkušenj, ali pa celo poznate koga, ki oddaja ali išče 2 osebi za zafilat kapacitete.

V bistvu me še najbolj zanimajo priporočila; kam-kje je bilo lepo in ste bili zadovoljni s svojim počitnikovanjem tam.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#262 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 July 2010 - 11:40 AM

Midva sma se odločila, da grema na Vis za kakih 10-12 dni.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#263 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 04 July 2010 - 03:53 PM

Ooo thumbup.gif , super, ma prav mal sm vama fouš, ker bosta doživela Vis letos, midva ga ne bova.... wink.gif
Gresta mogoče v Komižo? Sta dobila še kakšen prost apartma?
  • 0

#264 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 July 2010 - 09:57 PM

V Komižo grema, ja. Sem vedla, da boš ti nekaj napisala biggrin.gif . Sma danes rezervirala apartma pa je blo še kar prostega. Ti vem, da si že hvalila Vis, upam, da bo res tak fajn pa mirno, ker se mi prav lušta enega umirjenega dopusta letos.
  • 0

#265 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 07 July 2010 - 05:32 AM

Sej mislim, da je bila utd Dragica že na Visu in je bla tud navdušena smile.gif
Midva sva bila enkrat v apartmajih Dubra, ki imajo super lokacijo, na sredini med plažo in centrom, ne vem, če je 2 minuti na vsako stran, lansko leto pa v ap. Zambarlin, ki so malo bolj oddaljeni od centra in mestne plaže.
Kolk bosta pa dala za apartma?
Če želiš, ti lahk kako fotko dam kasneje, ko bom doma smile.gif
  • 0

#266 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 July 2010 - 09:33 AM

Jst grem pa naslednji vikend na Pag, v kamp Straško. Sicer ni lih za dolgo, ampak vsaj malo, ker že tako nisem niti nameravala najprej sploh it to leto na morje.
Straško je meni super, sem bila 2 leti nazaj, zdej so ga pa še precej prenovil in je ful lepo. Pa že itak mi je Pag ful všeč.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#267 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 July 2010 - 11:05 AM

Midva imava pa letos malo več dopusta.
Bila sva že 3x v kampu, potem v hotelu v Strunjanu, na glavni dopust greva pa dva tedna v avgustu na Pag. As usual.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#268 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 July 2010 - 11:56 AM

QUOTE(_M_ @ 7. 7. 2010 - 6:32) View Post

Sej mislim, da je bila utd Dragica že na Visu in je bla tud navdušena smile.gif
Midva sva bila enkrat v apartmajih Dubra, ki imajo super lokacijo, na sredini med plažo in centrom, ne vem, če je 2 minuti na vsako stran, lansko leto pa v ap. Zambarlin, ki so malo bolj oddaljeni od centra in mestne plaže.
Kolk bosta pa dala za apartma?
Če želiš, ti lahk kako fotko dam kasneje, ko bom doma smile.gif

Za apartma boma dala 45€ na noč. Meni se zdi to ful malo. Sicer pa tak neboma skoraj nič noter, četudi ne bo neke (kar tudi predvidevam).

Sem pogledala slike na netu in vse, kar lahko rečem je wau ohmy.gif . Zelo lepi apartmaji in ful poceni!
Midva grema za 11 dni in bi naju potemtakem ti apartmaji prišli okrog 200€ več, kot boma dala zdaj. Pa se nama vsaki € pozna.
  • 0

#269 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 07 July 2010 - 12:37 PM

Uuu, to sta pa dobila res ful ugodno ceno; kdaj pa gresta? smile.gif
  • 0

#270 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 July 2010 - 12:58 PM

Jaz še vedno nisem našla nič pametnega. Sem se pa pogovarjala z enim pubecom iz naše žlahte, ki dela na sončku in on je ful priporočal Rodos, ker je reko da zaj je brezveze silit da take otoke ko bi radi meli za sebe plažo ker to tud pomeni nič zabave, športa, pustinja v glavnem. Niti še noben nima izpita da bi lahko bilokam prišli tak da tui iz tega pogleda Rodos ker je najbolj mobilen.

Kaj se te krize v Grčiji kaj odražajo na otokih zdaj?

Če pa neboma našla kaj ugodnega pa v Črno Goro, ampak upam da ne kr mi vsi ful odsvetujejo -baje je blazna gužva. sad.gif Ma kdo izkušne z ČG?

Komaj čakam da bom mela izpiiiiit, takrat bo vse TOLK lažje. Pa za čoln bi tud mela oops.gif te bi pa blo tak idealno. Meni itak idealni dopust predstavlja jahta...smile.gif Ampak to so res sanje.
  • 0
Memento mori.

#271 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 07 July 2010 - 12:59 PM

jaz grem pa letos prvič na jadranje wub.gif
250€ za 9 dni
  • 0

#272 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 July 2010 - 01:00 PM

QUOTE(nutella` @ 7. 7. 2010 - 13:58) View Post

Ma kdo izkušne z ČG?

Ja, jaz! Tud če je nikoli več ne vidim. down.gif

Mi gremo v soboto v Vinišće, v eno hišo. 30m od plaže. wub2.gif
  • 0

#273 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 July 2010 - 01:15 PM

Kaj pa te PJ da te je tak razočarala? biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#274 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 July 2010 - 01:24 PM

Smo šli tja na maturanca (don't ask! ohmy.gif ), orgarnizirala je šola. Šli smo zadnji teden v avgustu, vozili smo se sto let (še prej smo bli 2 dni v Sarajevu-mislim, revnejša država in za manj denarja prekrasen hotel, prijazno osebje, ljudje nasploh super), prišli v Herceg Novi (kjer smo bivali) v en zanikrn hotel (res gadno), ljudje pa, majkemi, k iz vicev. rolleyes.gif Vsi čis na lagano! Res so leni. Pa tud drgač je bilo kr neki, nobenega nočnega življenja, grde plaže, morje pa hujš k v Portorožu. Pa še skos smo se fural v tistem gnilem busu (bili smo v Kotorju, Ulcinju-se mi zdi, na Lovćenu, v Cetinjah in tam po enih rovtah), zaradi enga samostana vzidanega v skalo v katerega nas na konc pol sploh ni moglo, ker smo bili pri 40°C v kratkih hlačah. rolleyes.gif Pa vse je umazano, jaz sem en frik na čistočo se mi je skor zmešal v tistem tednu, hvalabogu za pol litra razkužila.
No, da zaključim, verjetno ne bi bilo pol tok slabo, če bi meli mal boljšo organizacijo.
  • 0

#275 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 July 2010 - 01:41 PM

Tega se glih bojim ja. cry.gif In jaz sem tud en freak okrog čistoče, sploh KOPALNICE. Pa te grem raje pol še enkrat v Piran !
Aja, to ko zdaj pišem da grem 16, to grem samo v Piran ker mi je teta "posodla"-ma stanovanje doli.
In ko berem zdaj to grem pol res raje še enkrat v Piran! Če tak grema zastonj (edino hrana) pa pomoje ni tak slabo no. Sej bom vidla kak mi bo zdaj, 16. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#276 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2010 - 01:53 PM

Piran je v bistvu isti k kot ČG, trust me. Če ne še hujši. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#277 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 July 2010 - 02:06 PM

Why? cry.gif
  • 0
Memento mori.

#278 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4150 posts

Posted 07 July 2010 - 02:07 PM

QUOTE(Plain Jane @ 7. 7. 2010 - 14:24) View Post

Smo šli tja na maturanca (don't ask! ohmy.gif ), orgarnizirala je šola. Šli smo zadnji teden v avgustu, vozili smo se sto let (še prej smo bli 2 dni v Sarajevu-mislim, revnejša država in za manj denarja prekrasen hotel, prijazno osebje, ljudje nasploh super), prišli v Herceg Novi (kjer smo bivali) v en zanikrn hotel (res gadno), ljudje pa, majkemi, k iz vicev. rolleyes.gif Vsi čis na lagano! Res so leni. Pa tud drgač je bilo kr neki, nobenega nočnega življenja, grde plaže, morje pa hujš k v Portorožu. Pa še skos smo se fural v tistem gnilem busu (bili smo v Kotorju, Ulcinju-se mi zdi, na Lovćenu, v Cetinjah in tam po enih rovtah), zaradi enga samostana vzidanega v skalo v katerega nas na konc pol sploh ni moglo, ker smo bili pri 40°C v kratkih hlačah. rolleyes.gif Pa vse je umazano, jaz sem en frik na čistočo se mi je skor zmešal v tistem tednu, hvalabogu za pol litra razkužila.
No, da zaključim, verjetno ne bi bilo pol tok slabo, če bi meli mal boljšo organizacijo.

Se pridružujem, s tem da smo mi bili v Budvi in isto sranje, kot ga opisuje PJ. Mogoče so tu malo lepše plaže pa nekaj diskotek je bilo pred 6 leti še aktivnih, kako je zdaj žal ne vem. Bog ne daj izbrat Slovensko vas za prenočišče ampak res gledat, da je hotel vsaj 4, če ne že obvezno s 5 zvezdicami. Pri ostalih boš videla, da se takoj pozna na čistoči, hrani. Da ne govorim o ubitih komarjih vsepovsod po stenah, stropih, na ploščicah v kopalnici.
  • 0

#279 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 July 2010 - 02:34 PM

jaz hodim v CG vsako leto, ker ima fant tam firmo. Res je da je precej umazano,ampak ker je on tam tudi živel pozna vsak kotiček in pač hodiva na plaže, za katere jih večina niti ne ve. Meni je CG prekrasna, na momente se mi kar zazdi , da prideš 20 let nazaj(v samopostrežnih trgovinah....) biggrin.gif
zaljubljena sem v Kotor in stari del Budve...je pa res da OBVEZNO vzet hotel,apartma s najmanj4 zvezdicami

• 0

#280 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 July 2010 - 08:35 PM

QUOTE(_M_ @ 7. 7. 2010 - 13:37) View Post

Uuu, to sta pa dobila res ful ugodno ceno; kdaj pa gresta? smile.gif

Ja, res je poceni. 24.7. grema smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users