Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#261 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 December 2005 - 01:36 PM

QUOTE(miss*sixty)
Sam ne smem preveč dnarja sabo vzet biggrin.gif

Ja, samo to pa res! Jst sm mela sabo 25k (sm kr pograbla denarnico) in sem se komi zadržala, da nisem kupila še tistega kompleta za telo in intenzivne regeneracijske kure Chocolate Head ... zadnjo sekundo sem se ustavla! biggrin.gif

Js ti predlagam da se že prej odločiš točno kaj boš kupila, ti lahko potem jaz povem cene in vzameš točno tolk denarja sabo ... bo še najbolj varno. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#262 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 December 2005 - 01:48 PM

Dilema, ja to bi blo še najbolš. Sam kaj, ko morm jst vse prevohat preden se dokončno odločim :drunken:

No tale šampon in balzam Oatmeal&Honey gre sigurn z mano. Ostalo mam pa na listku napisan biggrin.gif Pa nevem, če nej ga sploh sabo vzamem oops.gif

Zdej pa iščem na netu, če bi kje najdla sestavine od body by bed head kolekcije.
  • 0

#263 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 01:53 PM

Če ti je vonj ful pomemben, potem gre kolekcija Oatmeal & Honey res sigurno s tabo domov! biggrin.gif Lahko ti povem, da stane šampon 2.600 sit, conditioner pa 3.950 sit.

Res ti toplo priporočam, da nikakor ne vohaš After Party kreme, ker jo boš drugače zihr nabavila. biggrin.gif

Kar se tiče pa zadev za telo, sem pa sama skeptična ... te posebne kolekcije so ponavadi samo za 'afnanje' in nimajo nekih res kvalitetnih sestavin, ki bi res navlažile in nahranile kožo, sploh pa pozimi, ko koža potrebuje več. Meni vse skupaj deluje bolj kot nekakšni dišeči 'prelivi' za telo, ne pa kot neke jako kvalitetne hranljive zadeve. Lahko pa, da se motim ...

Ktere stvari pa imaš vse na listku napisane? Sem mal radovedna ... wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#264 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 December 2005 - 02:16 PM

Ja tole After party kremo mam tud na spisku biggrin.gif
Drugač pa še:
Fashionista Spritz&Shine - za zaščito pred likalnikom
Thickening cream - krema za volumen z eteričnimi olji ali
Superstar Queen for a day - za volumen ali
Sexed-up Tonic za volumen ali
Root Boost za volumen...
mogoče Frisky za oblikovanje in volumen :colors:

Uglavnem, rabim pa šampon in balzam, zaščito pred likalnikom in nekej za volumen oz oblikovanje. To zaenkrat oops.gif

Že vidim, da bom eno uro notr biggrin.gif

Ja za body kolekcijo, bi pa jst tud raje prej sestavine preverla.
  • 0

#265 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 02:23 PM

Pomoje se ti za volumen najbolj splača vzet Root Boost peno, ker baje res ful deluje.

After Party pa tudi popokaj, ker je res :thumright: .

Tista zadeva za zaščito pri likanju las je pa tudi zelo pohvaljena ... pomoje ne boš zgrešila, če jo kupiš. Če jo boš nabavila, potem še meni poročaj kako se ti zdi, ker tudi sama razmišljam o nakupu. wink.gif
  • 0

#266 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 December 2005 - 02:32 PM

Ok...ti bom vse poročala tongue.gif

A ta Root Boost je za na mokre al suhe lase?
Jst mam sicer ful goste lase, ampak mi po parih dneh takoj frizura ful dol pade...pa še nimam lih še tok dolgih (komej do ramen). A mislš, da bi bla pol ta najboljš?

Pa ta After party krema je tud za špičke, da ti ne štrlijo vsevprek? Pa jst mam čist naelektrene lase, pol je to ful dobr zame. biggrin.gif Si jo ti že sprobala?
  • 0

#267 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 December 2005 - 02:32 PM

ej pa se vam tigi izdelki res zdijo vredni svoje cene? jaz nimam veliko izkusenj z njimi, sem pa vcasih v salonih kupila od loreala kaj od tiste profesionalne linije in mi ni blo vsec, res ne. pa ze par let iscem nekaj kar bi res nahranlo moje konice in jih mal polepsalo, pa ne najdem nic pametnega, se najbolj se mi olivnoolje obnese.
  • 0

#268 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 02:33 PM

Ja, pomoje bo Root Boost pena najbolš, lahko jo pa uporabljaš na suhe in mokre lase.

Sem že sprobala After Party kremo in res zelo lepo zgladi lase, jih totalno razelektri in jih naredi ful svetleče ... pa še diši božansko. wink.gif
  • 0

#269 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 02:35 PM

QUOTE(rozica)
ej pa se vam tigi izdelki res zdijo vredni svoje cene? jaz nimam veliko izkusenj z njimi, sem pa vcasih v salonih kupila od loreala kaj od tiste profesionalne linije in mi ni blo vsec, res ne. pa ze par let iscem nekaj kar bi res nahranlo moje konice in jih mal polepsalo, pa ne najdem nic pametnega, se najbolj se mi olivnoolje obnese.

Jaz tudi prej nisem imela stikov s TIGI izdelki, ampak ti lahko povem, da se mi zdijo res vredni denarja, odkar sem jih sprobala. Tako dobrega šampona in balzama še nisem imela (pa sem jih že FUL velik sprobala) pa tudi tale After Party krema mi je krasna. Drugih zadev pa še nisem preizkusla ...

Mi je pa rekla lastnica salona da teh izdelkov ogromno prodajo in da so stranke zelo zadovoljne, tako da bo že nekaj na tem.
  • 0

#270 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 December 2005 - 02:38 PM

QUOTE(rozica)

Jst sm včasih hodila v frizerski salon, kjer so mel vse od TIGI in sem se čist zasvojila z vonjem pa še zmeri sem mela pol tko lepe lase. Pa tud frizerka je ful pohvalila, da imajo kvalitetne izdelke. Verjetno je pa tako kot pri vseh firmah...nekaj izdelkov imajo ful dobrih, nekaj pa malo manj. Men je všeč že zarad izgleda in vonja.
  • 0

#271 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 December 2005 - 02:42 PM

ja sj izgled in vonj sta super, samo jaz na to ne dam vec veliko, ker se je ze tolkrat izkazalo da drage stvari niso ok, se posebno tiste ki ful disijo. ne vem no, sj vrjetno me bo vseeno premamilo in si bom nabavla, tako kot vedno, potem imam pa slabo vest k tolk dnarja zmecem za kozmetiko ;)
  • 0

#272 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 02:44 PM

Rožica ... ljudje smo si zelo različni in tisto kar ustreza meni, lahko tebe razočara.

Lahko ti pa rečem, da imam sama zelo suhe lase, ki si jih že 7 let redno belim, tako da so zame primerni le res kvalitetni izdelki ... in Tigi popolnoma zadosti potrebam mojih las.
  • 0

#273 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2005 - 05:46 PM

.

A mi lahko še enkrat kdo pove, v katerih salonih (in po možnosti lokacija teh salonov, hehe) točno v Lj imajo Tigi izdelke? Jaz sem enkrat samo kupovala tam poleg CityParka, kjer imajo cene nabite za skoraj jurja..... čeprav bi mogle biti cene iste, kot so v knjigici z njihovimi izdelki.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#274 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 05:49 PM

Tle kjer sem kupovala jaz so cene identične tistim v knjižici, pa tudi lastnica je tako prijazna, da se sigurno v kratkem spet vrnem! Tole so pa saloni v Ljubljani, ki držijo Tigi:

FRIZERSKI STUDIO LAURA
Dunajska 56, pasaža Bežigrajski dvor
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/43-61-130 LJ

AKTRIS d.o.o. FRIZERSKI SALON
VOJKOVA 77
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/56 53 131

BORIS HAIR & NAIL STUDIO
DOLENJSKA CESTA 156b
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/427-19-04

COBELLO FRIZERSKI STUDIO
MIKLOŠIČEVA 2
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/251-88-90

FRIZERSKI SALON "ANA"
VODNIKOVA 79
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/50-57-515

FRIZERSKI SALON ALEXANDRA
TRG REPUBLIKE 1, pasaža Maximarket
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/251-39-51

FRIZERSKI SALON BARBARA
LEPODVORSKA 22
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/23-24-046

FRIZERSKI SALON BLONDI
LEVSTIKOV TRG 8
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/425-16-15

FRIZERSKI SALON FIGARO
MEDVEDOVA CESTA 8b
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/23-13-610

FRIZERSKI SALON MALI
PREČNA ULICA 6
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/434-05-52
www.salonmali.com

FRIZERSKI SALON MIRJAM
MIKLOŠIČEVA 1
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/425-51-40

Frizerski salon v Kalipso Wellness centru
Šmartinska 152, BTC CITY
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/585-19-72
www.kalipso.org

FRIZERSKI STUDIO MEGA
TUGOMERJEVA UL. 56a
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/50-55-468

FRIZERSKI STUDIO MEGA
C. Ljubljanskih brigad 33, Mercator center Šiška
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/518-42-37

FRIZERSKI STUDIO MEGA
CESTA NA BRDO 69
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/256-89-75

FRIZERSKI STUDIO MUNH
SLOMŠKOVA 12
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/433-81-86

FRIZERSKI STUDIO NIK
LINHARTOVA CESTA 62a
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/43-75-538

FRIZERSKI STUDIO SAMSON
DOLENJSKA CESTA 11
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/42-71-308

FRIZERSKI STUDIO TAMARA
ŠTUDENTOVSKA ULICA 13
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/433-90-32

MALI JANEZ s.p. - FRIZERSKE STORITVE
VODNIKOVA CESTA 8
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/51-93-282
www.salonmali.com

MSP - MIHOV SVET PRIČESK
LANGUSOVA 4
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/425-67-88

SLAVKA SALON ZA NEGO LAS
BERNEKERJEVA 23
1000 LJUBLJANA
Telefon: 01/540-36-03

Lej kok sem se potrudla za tebe, Jennika! oops.gif
  • 0

#275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2005 - 05:50 PM

.
Joj, zlata si, Dilema (ja, saj vem, da to veš tudi sama biggrin.gif:D ), da tak zame to poiščeš. Hvala!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#276 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 December 2005 - 05:51 PM

Ja, res sem zlata, čist preveč ... imaš srečo, da si tudi sama taka ekselenca, drugače te še povohala ne bi! biggrin.gif
  • 0

#277 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2005 - 05:56 PM

.
IPB Image

.
  • 0

#278 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 12:37 PM

:angel8: kupila sem šampon in balzam oatmeal&honey :angel8:

Kej druzga pa zaenkrat nisem kupila, ker sem ugotovila, da so vsi ti preparati namenjeni bolj dolgim lase...tako, da bo to še malo počakalo. Pa da lih ne bankrotiram blink.gif biggrin.gif

Sem pa vidla vse te nove izdelke od body kolekcije...in lah rečm sam....waaaau. To pa noro diši. Še posebi tisti cookie in papaya. Noro res. Cene so pa 2500 za shower gel, 2800 za losjon in neki čez tri jurje za dišeče razpršilo.
Me pa zanimajo sestavine, tako da, če jih kera najde, bi ji bla zlo hvaležna, če jih posreduje smile.gif

Kar je pa še novga je pa to, da dobijo tud ličila. Tam je mela že nekej razstavljenih...je pa rekla, da kmal pridejo.

no zdej si grem pa oprat laske, da vidm to čudo biggrin.gif
  • 0

#279 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2005 - 12:38 PM

A ličila tudi dobijo?! Waaaaauu ... tega pa nisem vprašala ko sem bila tam, sem bila ziher, da tega pri nas ne bo. Ahh shit ... spet bomo zapravljali. rolleyes.gif
  • 0

#280 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 01:00 PM

licila? kje? biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users